BACHELORSTUDIES.FI

Näytä kaikki Osa-aikainen Kandidaattiohjelmat Hallinnon opinnotssa 2020

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Akateemisessa maailmassa hallinnon alan opintojen tavoitteena on valmistaa päteviä ammattilaisia liike-elämän tarpeisiin. Opintojen aikana opiskelijoiden tulisi sisäistää niin liikkeenjohdon, vuorovaikutustaitojen ja tiimin osana työskentelyn keskeisimmät periaatteet.

Ota yhteyttä yliopistoihin Osa-aikainen Kandidaatin tutkinnot Hallinnon opinnotssa 2020

21 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot Filter

Executive Degree Logistics Engineering (Online-ohjelma)

Universidad Del Valle De Mexico
Online Full-time Part-time 36 kuukautta Request Info Meksiko Mexico City + 1 lisää

Tässä tekniikassa on akateeminen suunnitelma, jonka avulla tutkija voi vastata avantgarde-työkaluja ja -prosesseja käyttävän organisaation logistiikkaprosessien parantamistarpeisiin.

Kauppatieteiden maisteri ja kansainvälinen logistiikka (Online-ohjelma)

Universidad Del Valle De Mexico
Online Full-time Part-time 36 kuukautta Request Info Meksiko Mexico City + 1 lisää

Tämäntyyppisen Online Degree -tyypin avulla voit hallita muuttujia, jotka vaikuttavat kansainvälisten markkinoiden muuttuvaan suuntaan kansainvälisen liikenteen logistiikan hallintaan, voit suunnitella, järjestää, ohjata ja hallita yritysten kaupallista ja logistista aluetta.

Bachelor of Business in Human Resource Management

Avondale College of Higher Education
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Australia Cooranbong Wahroonga + 2 lisää

Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla, joka on Avondale Business astetta laittaa sinut askeleen edellä loput. Avondale n henkilöstöhallinnon ohjelma antavat sinulle hallinnollisia taitoja, jotka ovat välttämättömiä hallinnassa liiketoimintaa.

Tutkinto henkilöstöhallinnon

UTH Florida University
Online Full-time Part-time 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Tampa + 1 lisää

Koulutusohjelman Human Resource Management asettaa erikoistoimintoja henkilöstöhallinnon kuten prosessin rekrytointi, valinta, induktio ja arviointi henkilöresurssien, sekä kehittää osaamista alalla toiminnanohjaus, psykologia ja työlainsäädännön mm.

Henkilöstöhallinto vastaa kandidaatin

Formasup Campus
Kampus Part-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Ranska Bordeaux

Validoi otsikko sertifioitu valtion tason II Management Officer, vaihtoehto: Human Resources tarjoaa pääsyn toimintoihin vastuun hyvin nopeasti.

Valtion ja kunnallishallinto (valtion ja kuntien johto)

Baltic Humanitarian Institute
Kampus Full-time Part-time 4 - 5 vuotta Syyskuu 2020 Venäjä Pietari + 1 lisää

Niistä tieteenaloilla tutkitaan opiskelijoiden suuntaan "Valtion ja kuntien hallinta", on huomattava, ammatillinen sykli kuten tieteenalojen kuten hallinnan teoria; perusteet valtion ja kuntien hallinta; Valtion ja kuntien palvelut; hallinto-oikeus; siviilioikeus; perustuslakia; ennakointia ja suunnittelua; henkilöstöhallinnon puitteissa.

Tutkinto hallinnossa

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)
Kampus Part-time 8 lukukaudet Maaliskuu 2020 Brasilia Sao Paulo

Kurssi johtajien International College "Campos Salles työkalut ja innovatiivisten opetusmenetelmien, yhdistää teoria ja käytäntö.

Poikamies julkishallinnon

Park University
Kampus Online Full-time Part-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Parkville Kansas City + 2 lisää

Bachelor of Public Administration tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tai tällä hetkellä työskentelee julkishallinnon alalla. Ole valmis vastaamaan ainutlaatuisia haasteita julkisen hallinnon kuntien, valtion tai liittovaltion tasolla.

Poikamies logistiikan

International University
Kampus Full-time Part-time Syyskuu 2020 Valko-Venäjä Minsk

Tiedekunnan kansainvälisten taloussuhteiden ja hallinta on hyvin suosittu ylioppilaita Valko-Venäjältä ja maista lähellä.

kandidaatin johtajuutta - henkilöstöresurssien hallinto

Anderson University South Carolina
Kampus Online Full-time Part-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Anderson Kolumbia Ibagué greenville + 4 lisää

Bachelor of Organizational Leadership kanssa Pitoisuus Human Resource Administration (Bols / HRA) tutkinto on suunniteltu antamaan tietoa ja taitoja teoriassa ja sovelluksissa liittyvät

poikamies kuljetus- ja liiketoiminnan logistiikka

Transport and Telecommunication Institute
Kampus Online Full-time Part-time 4 - 5 vuotta Syyskuu 2020 Latvia Riika + 2 lisää

Koulutusohjelma: "Kuljetus ja liiketoiminnan logistiikka"

Poikamies hallinnossa

Polonia University
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Lokakuu 2020 Puola Częstochowa + 1 lisää

Valmistumisen diplomin vahvistetaan valmiiksi ensimmäisen syklin antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa toisen syklin opinnot maisteriksi: Administration; Laki; Politiikan tutkimuksen ja muita post-gradute koulutusalat.

Bachelor of Business and Commerce (Human Resource Management)

University of Southern Queensland (USQ)
Kampus Online Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Australia Toowoomba Springfield Australia Online + 4 lisää

USQ: n Bachelor of Business and Commerce -verkosto on johtava työpaikka-asiantuntija strategioista ja käytännöistä, joiden avulla ohjaavat ja kumppanivat työntekijöitä kohtaan, jotta liiketoiminnassa työskentelevät ihmiset voisivat tarjota yritykselle kilpailuetua.

Henkilöstöhallinnon kandidaatti

University of Johannesburg
Online Full-time Part-time 5 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg + 1 lisää

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin, jotta he voivat itsevarmasti edistää monitoiminnallista, monikansallista julkista ja yrityssektoria. analyyttisten, tulkitsevien, strategisten ja integratiivisten taitojen toteuttaminen.

BCom / BCom Hons logistiikan johtamisessa

University of Johannesburg
Kampus Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Tammikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg + 1 lisää

Logistiikan hallinnan BCom: lla voi olla ura logistiikkapäällikkönä, konsulttina ja tuotantopäällikkönä. Honours-ohjelma keskittyy logistiikan johtamisen, logistiikan päätöksenteon tukijärjestelmien, toimitusketjun hallinnan ja liiketoiminnan resurssisuunnittelujärjestelmien keskeisiin näkökohtiin. Opiskelijoilla on myös valikoima opiskelevia moduuleja sekä kvantitatiivinen logistiikka ja projektinhallinta. Opiskelijoiden on otettava tutkimusmenetelmät auttaakseen heitä tutkimaan kunkin aiheen tehtäviä.