Filter
Kandidaatin tutkinnot
Puola Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen Kandidaattiohjelmat Hallinnon opinnotssa Puolassa 2020

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Hallinnon opinnoissa perehdytään sekä perustason että syventäviin liike-elämän käsitteisiin, ja tyypillisiä aiheita ovat muun muassa rahoitus, markkinointi, tiimissä työskentely ja organisaation toiminta. Tämä oppiaine sopii erityisen hyvin niille opiskelijoille, jotka haluavat työllistyä liike-elämän tehtäviin tai jotka haluavat edetä urallaan nykyisessä työpaikassaan.

Puola, virallisesti Puolan tasavallan, on Keski-Euroopassa. Jonka väkiluku on 38 miljoonaa ihmistä, Puolassa 6. väkirikkain maa EU: ssa. EU / ETA-opiskelijat eivät tarvitse viisumia opiskella Puolassa. Elinkustannukset Puolassa on alhaisimpia Euroopan unionissa.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Kandidaattiohjelmaa Hallinnon opinnotssa Puolassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot, Puola

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Polonia University

Valmistumisen diplomin vahvistetaan valmiiksi ensimmäisen syklin antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa toisen syklin opinnot maisteriksi: Administration; Laki; Pol ... [+]

Poikamies Administration

Ensimmäisen syklin tutkimukset (3 vuotta) kokopäiväistä ja ulkopuolinen järjestelmä:

julkishallinto elinkeinohallinnon oikeushallinnon Euroopan ja kansainvälisen hallinnon Kiinteistöt Hallinto Hallinnolliset henkilöstöjohtaminen

Valmistumisen diplomin vahvistetaan valmiiksi ensimmäisen syklin antaa opiskelijoille mahdollisuuden aloittaa toisen syklin opinnot maisteriksi: Administration; Laki; Politiikan tutkimuksen ja muita post-gradute koulutusalat.

Opetussuunnitelma

Studies in Administration antaa opiskelijalle tarvittavat tiedot, asiantuntemus ja osaaminen eri alueilla hallintoa. Tutkimuksessa kehitetään:

tuntemus toiminnoista julkishallinnon, mekanismeja liiketoiminnan ja niiden keskinäinen vaikutus, sekä järjestelmiä, jotka koskevat aluekehitystä, johtamistaitoja ammattimaista paikallishallinnon hallinnon ja kehittää paikallista taloutta, valmistuneet ovat erityisen hyvin valmistettu ottamaan päätöksiä oikeus- ja juridiset palvelut. Valmistuneet on perustiedot taloudellista tietoa, jota voidaan laajentaa, kun ne vievät toisen syklin opinnot yliopiston taloustieteen. ... [-]
Puola Częstochowa
Lokakuu 2020
Part-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi