BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Helikopterilentäjän opinnotssa 2020

Kandidaatintutkinto on perustutkinnon akateemisen kunnia. Se myönnetään opiskelijoille, jotka suorittavat opintonsa akkreditoituun korkeakouluun tai yliopistoon. Yleensä tutkinto vaatii neljä vuotta syvällistä tutkimusta erikoisalalla.

Mikä on helikopterikoulutuksen kandidaatti? Tämä tutkinto-ohjelma keskittyy taitoihin, joita tarvitaan helikopterien turvalliseen ohjaamiseen erilaisiin lentotoimintoihin. Kurssit voivat kuulua aerodynamiikkaan, sään seurantaan, kunnossapitoon, toiminnan hallintaan, ilmailun suunnitteluun ja lentoturvallisuuteen. Monissa tapauksissa opiskelijat saavat käytännönläheistä lentokokemusta. Osallistujat voivat osallistua yön ja maastojuoksuihin. Sellaisia ​​lentoja, opettajien johdattuja lentoja ja lentosimulaattoreita voidaan myös tarjota. Tämä opetussuunnitelma voisi sisältää akateemisia erikoisuuksia, kuten ilmailu tai ilmailu sekä pitoisuus roottorissa. Koulutuksen saavat oppilaat voivat valmistautua eri ilmailun sertifiointiin ja lisensointiin.

Helikopterikoulutuksen kandidaatin tutkinnon suorittaneilla on usein vahva matemaattinen ja turvallisuusosaaminen, mikä hyödyttää huipputekniikan monimutkaisia ​​lentokoneita. Kyky ajatella nopeasti auttaa myös heitä tekemään vaikeita päätöksiä kaikilla elämän osa-alueilla.

Helikopterikoulutuksen kustannukset vaihtelevat ohjelmasta toiseen. Opiskelijan tulee punnita opintonsa valitessaan koulua.

Helikopterilentäjät tarvitsevat monenlaisia ​​aloja. Valmistuneita on tyypillisesti käytössä hätäpalvelut, lainvalvonta, palokunta ja armeija. Lisäksi yrityksillä ja yksilöillä on mahdollisuus työskennellä. Helikoptereiden kandidaatin ammattilaiset voivat toimia ohjaajina, siviilikäyttöisissä helikopterilentokoneissa, apuhelikopterilentokoneissa ja poliisin helikopterilentäjinä muutamia. Erityisesti kaupallisilla lentäjillä on kasvava työpaikkojen kasvu. Työpaikkojen yli odotetaan kuitenkin kasvavan tulevina vuosina.

Helikopteriopetusta ansaitseva koulutus voi johtaa jännittävään uraan. Sijainnista riippumatta henkilöt voivat harjoittaa tätä koulutusta verkko-opetuksilla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

1 tulosta kohteessa Helikopterilentäjän opinnot Filter

Poikamies in tekniseen hyödyntämiseen lentokoneiden ilmailuelektroniikan ja sähköisten järjestelmien (insinööri)

Georgian Aviation University
Kandidaatti
Elo 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Teknillisessä valmistelee asiantuntijoiden kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnot pääaineenaan: Technical hyödyntäminen Aircraft Avionics ja sähköjärjestelmät (Engineer) ...

Lue lisää