Filter
Kandidaatin tutkinnot
Afrikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Vertaa Osa-aikainen kandidaatin tutkintoja Henkilöstöhallintossa Afrikka 2020

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Henkilöstöjohtaminen auttaa opiskelijoita hankkimaan itsevarmuutta ja osaamista, jota tarvitaan erilaisten yritysten ja organisaatioiden työntekijöiden ohjaamis- ja esimiestehtävissä. Opiskelija voi syventää oman alansa osaamista, ja sitä kautta pärjätä paremmin erilaisissa työtehtävissä, suorittamalla erilaisia kursseja, joilla voidaan käsitellä esimerkiksi konfliktien hallintaa, suhteita ammattiliittoihin, tuottavuutta ja työtiimien kasaamista.  

Afrikkalainen opettavaisen seikkailun voi olla jännittävää, koska maanosan 's rikas perinteitä on niin tärkeää kulttuuria. Afrikkalaiset legendaarinen vieraanvaraisuus toivottaa vieraita ja sen monikulttuuriset kaupungit niin jännittävää sen Afrikkalainen musiikki, tanssi ja taide, sekä perinteisiä että moderneja, muodostavat kokonaisuutena muissa maailmoissa hakemuksen ja iloksi, ja siellä on pari esteettisiä kokemuksia mukaasi vertailla ja Toisin väri, pyörre, haju, ja äänet Afrikkalainen markkinoilla.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Kandidaatin tutkinnot Henkilöstöhallintossa Afrikka 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Henkilöstöhallinto, Afrikka

University of Johannesburg

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin ... [+]

Yleiskatsaus

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin, jotta he voivat itsevarmasti edistää monitoiminnallista, monikansallista julkista ja yrityssektoria. analyyttisten, tulkitsevien, strategisten ja integratiivisten taitojen suorittaminen.

Ohjelman poistuminen oppimistuloksista on yhdenmukainen NQF-tason 7 vaatimusten kanssa ja opiskelijoiden on käytettävä teoreettista tietoa monimutkaisiin ongelmiin ja esitettävä tällainen sovellus hyvin jäsennellyksi argumentiksi akateemisen diskurssian avulla.

Henkilöstöjohtamisen kandidaatti antaa opiskelijoille joukon taitoja, arvoja, asenteita ja tietoja, joiden avulla he voivat:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

BTech / BCom-tutkinto on tarkoitettu altistamaan opiskelijat organisaation strategisille kysymyksille keskittymällä edistyneeseen strategiseen johtamiseen, edistyneisiin ... [+]

BTech henkilöstöhallinnossa

BTech-tutkinto on tarkoitettu altistamaan opiskelijat organisaation strategisille kysymyksille keskittymällä edistyneeseen strategiseen johtamiseen, edistyneisiin työsuhteisiin, koulutuksen edistyneeseen johtamiseen, edistyneeseen henkilöstöjohtamiseen, organisaation käyttäytymiseen ja tutkimusmenetelmiin.

Pääsyvaatimukset

Henkilöstöjohtamisen kansallinen tutkintotodistus tai vastaava pätevyys NQF: n tasolla 6, henkilöstöjohtamisen pääaineena tilakomitean määrittelemä keskiarvo 65%.

Henkilöstöjohtamisen BComUra

Henkilöstöharjoittajat, jotka käsittelevät työntekijöihin liittyviä kysymyksiä organisaatioissa

PääsyvaatimuksetAPS: n vähimmäisvaatimus: 26Englanti: 4 (50%)Matematiikka: 4 (50%)Matemaattinen lukutaito: Ei hyväksytä... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi