Filter
Kandidaatin tutkinnot
Etelä-Afrikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen Kandidaattiohjelmat Henkilöstöhallintossa Etelä-Afrikassa 2020

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Henkilöstöjohtamisen opinnot auttavat henkilöstön ohjaus- ja hallinnointitehtävissä, oli kyse sitten pienestä tai suuresta yrityksestä tai organisaatiosta. Tutkinnon suorittaneet voivat käydä kursseilla, joilla perehdytään esimerkiksi seuraaviin taitoihin: ristiriitatilanteiden selvittäminen, suhteet ammattiliittoihin, sijoitetun pääoman tuotto (ROI) ja työtiimien kokoaminen.

Maa sijaitsee sen eteläkärjessä Afrikassa, Etelä-Afrikka, on rikas kulttuuri, että et koskaan saa tarpeeksi tutustuessaan tai opiskella täällä. Kielet ovat muun muassa Afrikaner ja Englanti sekä Hollannin. Kampuksella elämän laaja Etelä-Afrikkalainen yliopisto, University of Johannesburg tai muiden yliopistojen tulee mielessä puhaltavat. Tulet rakastamaan vuorovaikutuksessa Bantus täällä ja trooppinen ilmasto alueella.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen kandidaatin tutkintoja Henkilöstöhallintossa Etelä-Afrikassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Henkilöstöhallinto, Etelä-Afrikka

University of Johannesburg

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin ... [+]

Yleiskatsaus

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin, jotta he voivat itsevarmasti edistää monitoiminnallista, monikansallista julkista ja yrityssektoria. analyyttisten, tulkitsevien, strategisten ja integratiivisten taitojen suorittaminen.

Ohjelman poistuminen oppimistuloksista on yhdenmukainen NQF-tason 7 vaatimusten kanssa ja opiskelijoiden on käytettävä teoreettista tietoa monimutkaisiin ongelmiin ja esitettävä tällainen sovellus hyvin jäsennellyksi argumentiksi akateemisen diskurssian avulla.

Henkilöstöjohtamisen kandidaatti antaa opiskelijoille joukon taitoja, arvoja, asenteita ja tietoja, joiden avulla he voivat:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

BTech / BCom-tutkinto on tarkoitettu altistamaan opiskelijat organisaation strategisille kysymyksille keskittymällä edistyneeseen strategiseen johtamiseen, edistyneisiin ... [+]

BTech henkilöstöhallinnossa

BTech-tutkinto on tarkoitettu altistamaan opiskelijat organisaation strategisille kysymyksille keskittymällä edistyneeseen strategiseen johtamiseen, edistyneisiin työsuhteisiin, koulutuksen edistyneeseen johtamiseen, edistyneeseen henkilöstöjohtamiseen, organisaation käyttäytymiseen ja tutkimusmenetelmiin.

Pääsyvaatimukset

Henkilöstöjohtamisen kansallinen tutkintotodistus tai vastaava pätevyys NQF: n tasolla 6, henkilöstöjohtamisen pääaineena tilakomitean määrittelemä keskiarvo 65%.

Henkilöstöjohtamisen BComUra

Henkilöstöharjoittajat, jotka käsittelevät työntekijöihin liittyviä kysymyksiä organisaatioissa

PääsyvaatimuksetAPS: n vähimmäisvaatimus: 26Englanti: 4 (50%)Matematiikka: 4 (50%)Matemaattinen lukutaito: Ei hyväksytä... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi