BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Henkilöstöresurssitssa Argentiinassa 2020

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.

Henkilöstöhallinnon eli henkilöstövoimavarojen (HR) tutkinto on hyvä pohja henkilöstön ohjaus- ja hallinnointitehtäviin, oli kyse sitten pienestä tai suuresta yrityksestä tai organisaatiosta. Tutkintoa suorittavat opiskelijat pääsevät tutustmaan lukuisiin tärkeisiin aiheisiin, joita voivat olla muun muassa työlainsäädäntö, tasa-arvoinen palkkaus, organisaatiokäyttäytyminen, esimiestaidot ja johtaminen.

Argentiina on monikulttuurisessa yhteisössä ja on kutsuva maa opiskelijoiden alkaneet opiskella ulkomailla. Koulutuksen laatu on erinomainen ja myös erittäin edullinen.

Suositut Kandidaattiohjelmat Henkilöstöresurssitssa Argentiinassa 2020

2 tulosta kohteessa Henkilöstöresurssit, Argentiina Filter

Bachelor in Management Human Factor

EAN - Escuela Argentina de Negocios
Argentiina, Buenos Aires
Kandidaatti
Maaliskuu 2020
<
Full-time
<
3 vuotta
Spanish
Opetus kampuksella

EAN tarjoaa opetussuunnitelma teknikot ja tutkinnon henkilöstöhallintoa Factor legitimoi neuvottelukunta sitoutuneiden yritysten institutionaalista projektin. Opettajilla on l ...

Lue lisää

Tutkinto henkilöstöhallinnon

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios
Argentiina, Buenos Aires
Kandidaatti
Helmikuu 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Espanjalainen
Opetus kampuksella

Corporate Human Factor Management oltava herkkyyttä diagnosoimiseksi organisaatiokulttuuri ja ilmasto; Kyky ymmärtää institutionaalisista sen inhimillistä pääomaa, kapasiteett ...

Lue lisää