Filter
Kandidaatin tutkinnot
Etelä-Afrikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen Kandidaattiohjelmat Henkilöstöresurssitssa Etelä-Afrikassa 2020

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Bachelor in Human Resources on tarkoitus kehittää opiskelijoiden taitoja, jotka liittyvät rekrytointi, haastattelemalla ja työntekijöiden koulutukseen. Tutkinnon voi motivoida ja kouluttaa henkilöstöä, kehittää terve ja tehokas työympäristöä ja luoda uusia toimintatapoja.

Etelä-Afrikka, virallisesti Etelä-Afrikan tasavalta, on maa, joka sijaitsee Etelä-kärki Afrikassa. Se on jaettu yhdeksään maakuntaan. Etelä-Afrikka ei ole vain hyppäämällä pisteen, se on itse loistava kohde rikas kulttuuri, eläimistö ja kasvisto ja historiaa.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Perustutkinto-ohjelmat Henkilöstöresurssitssa Etelä-Afrikassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

2 tulosta kohteessa Henkilöstöresurssit, Etelä-Afrikka

University of Johannesburg

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin ... [+]

Yleiskatsaus

Henkilöstöjohtamisen kandidaatin tarkoituksena on antaa tutkinnon suorittajille syvällinen pohja henkilöstöjohtamisen (HRM) tietoon, teoriaan, periaatteisiin ja taitoihin, jotta he voivat itsevarmasti edistää monitoiminnallista, monikansallista julkista ja yrityssektoria. analyyttisten, tulkitsevien, strategisten ja integratiivisten taitojen suorittaminen.

Ohjelman poistuminen oppimistuloksista on yhdenmukainen NQF-tason 7 vaatimusten kanssa ja opiskelijoiden on käytettävä teoreettista tietoa monimutkaisiin ongelmiin ja esitettävä tällainen sovellus hyvin jäsennellyksi argumentiksi akateemisen diskurssian avulla.

Henkilöstöjohtamisen kandidaatti antaa opiskelijoille joukon taitoja, arvoja, asenteita ja tietoja, joiden avulla he voivat:... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Johannesburg

BTech / BCom-tutkinto on tarkoitettu altistamaan opiskelijat organisaation strategisille kysymyksille keskittymällä edistyneeseen strategiseen johtamiseen, edistyneisiin ... [+]

BTech henkilöstöhallinnossa

BTech-tutkinto on tarkoitettu altistamaan opiskelijat organisaation strategisille kysymyksille keskittymällä edistyneeseen strategiseen johtamiseen, edistyneisiin työsuhteisiin, koulutuksen edistyneeseen johtamiseen, edistyneeseen henkilöstöjohtamiseen, organisaation käyttäytymiseen ja tutkimusmenetelmiin.

Pääsyvaatimukset

Henkilöstöjohtamisen kansallinen tutkintotodistus tai vastaava pätevyys NQF: n tasolla 6, henkilöstöjohtamisen pääaineena tilakomitean määrittelemä keskiarvo 65%.

Henkilöstöjohtamisen BComUra

Henkilöstöharjoittajat, jotka käsittelevät työntekijöihin liittyviä kysymyksiä organisaatioissa

PääsyvaatimuksetAPS: n vähimmäisvaatimus: 26Englanti: 4 (50%)Matematiikka: 4 (50%)Matemaattinen lukutaito: Ei hyväksytä... [-]
Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi