Filter
Kandidaatin tutkinnot
Portugali Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Part-time

Täältä löydät Osa-aikainen Kandidaattiohjelmat Henkilöstöresurssitssa Portugalissa 2020

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Henkilöstöhallinnon eli henkilöstövoimavarojen (HR) tutkinto on tapa oppia ymmärtämään, miten tullaan osaksi minkä tahansa yrityksen tai organisaation työvoimaa. Alan opiskelijat suorittavat kursseja hyvin monista eri aiheista, joita ovat muun muassa tasa-arvoinen palkkaus, työlainsäädäntö, johtajuus, hallinto ja käyttäytyminen osana organisaatiota.  

Portugali on yksi lämpimintä Euroopan maissa. Opinto-ohjelmat ovat erittäin edullisia. Itse asiassa Portugali on yksi alhaisimmista elinkustannukset opiskelijoille. Nauti suuri rannat Algarve tai vanha siivet historian pääkaupunki Lissabon.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Kandidaatin tutkintoa Henkilöstöresurssitssa Portugalissa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Henkilöstöresurssit, Portugali

Polytechnic Institute of Tomar

Ohjelman tarkoituksena on edistää hankintaan osaamista ja taitoja haasteisiin uuden vuosituhannen kannalta organisaatiokäyttäytymisen hallinta; kehittämällä johtamisen pr ... [+]

Human Resources Management ja organisaation Behaviour

Tavoitteet

Ohjelman tarkoituksena on edistää hankintaan osaamista ja taitoja haasteisiin uuden vuosituhannen kannalta organisaatiokäyttäytymisen hallinta; kehittämällä johtamisen prosesseja saavuttamiseksi organisaation tehokkuutta, jatkuvaa seurantaa ja päivittäminen sekä edistää asianmukaista yhtymäkohtien akateemisen menetelmiä / asiantuntemusta ja työvoimaa maailman. Ja myös yrittää parantaa yksilön kuin "äärimmäisen resurssi" ja erottava piirre Human Resources Management.

Nimi Ohjelman implisiittisesti liittyy sellaisia ​​toimintoja kuin henkilöstöhallinto, strateginen HRM, rekrytointi ja valinta, ammatillinen koulutus ja neuvonta, hallinnollista HRM, organisaation terveys, uranhallintataitojen, konsultointi alalla organisaatiokäyttäytymisen.... [-]

Portugali Tomar
Lokakuu 2020
Portuguese (Portugal)
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi