Filter
Kandidaatin tutkinnot
Zimbabwe

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Zimbabwessa 2019/2020

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet pyrkivät edistämään ja opettamaan monia erilaisia taitoja, ja laajaan ymmärrykseen tähdätään tarjoamalla opiskelijoille valtavan monipuolinen kurssitarjotin, jolta kasata oma kokonaisuus. Ja koska opiskelijat saavat itse kasata kursseista haluamansa kokonaisuuden, voi hankittuja taitoja päästä soveltamaan todella monella eri alalla ja hyvinkin globaaleissa puitteissa, aivan omista valinnoista riippuen.

Korkeakoulujärjestelmää Zimbabwessa on kuuluisa tekniseen korkeakoulutukseen sekä kieliopintoja. Taide ja kulttuuri ovat säilyneet vahvana osana ja yhteiskunnan. Se johtuu tämän taiteen ja kulttuurin, että monet haluavat opiskella Zimbabwessa.

Suositut Kandidaattiohjelmat Humanististen tieteiden opinnotssa Zimbabwessa 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Muita ohjelmavaihtoehtoja Afrikka

1 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Zimbabwe

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Africa University - Zimbabwe

Teologinen tiedekunta tarjoaa neljän vuoden kokopäiväistä Bachelor of Divinity (BD) -ohjelmaa, jonka tarkoituksena on valmistella korkeakoulututkinnon suorittaneita kreik ... [+]

Teologinen tiedekunta tarjoaa neljän vuoden kokopäiväistä Bachelor of Divinity (BD) -ohjelmaa, jonka tarkoituksena on valmistella korkeakoulututkinnon suorittaneita kreikkalaisia ​​ministereitä ja uskonnollisia opintoja modernin Afrikan yhteydessä.

Divinity tutkinnon kandidaatti on tarkoitettu päteville hakijoille, jotka pyrkivät täyttämään unelman saada teologian alan tutkinnon ja jotka haluavat valmistautua järjestettyyn ministeriöön tai muuhun kirkon johtajuuteen.

Kunnioitusohjelmassa oleville on mahdollista keskittyä johonkin seuraavista aloista:/>

Alue 1 Raamatun opinnot

Vanha testamenttiUusi testamentti

Alue 2 Historiatiedot/>

Kirkon historiaEkumeniaMissiologyWesleyan Studies... [-]
Zimbabwe Mutare
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi