BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 40 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Intiassa 2019/2020

Yliopistot ja instituutiot ovat Intiassa tunnustusta heidän akateemista huippuosaamista, erityisesti tieteen, teknologian, lääketieteen ja liike. Kolme kertaa top 200 yliopistot sijaitsevat Intiassa, ja useita Intian Institutes of Technology listattiin joukossa 20 tieteen ja teknologian koulujen Aasiassa. Intian 's korkeakoululaitoksen on toiseksi suurin maailmassa, ja se sisältää yhteensä yli 550 yliopistojen ja laitosten kanssa jopa 16000 lisää korkeakoulut tarjoavat kandidaatin tutkinnot kaikki suuret akateeminen kurinalaisuutta.

Kandidaatin tutkinnot Intiassa viime tahansa kolme-viisivuosi riippuen tutkimuskohde.Esimerkiksi, Bachelor of Arts, Bachelor of Business, Bachelor of Communications ja Bachelor of Science astetta tyypillisesti kestää kolme vuotta, kun taas AMK, Bachelor of Pharmaceuticals ja AMK teknologiaohjelmien neljän viime vuoden aikana ja Bachelor of Architecture, lääketieteen kandidaatti tai Bachelor of Surgery viimeiset viisi vuotta. Lukukausimaksut vaihtelevat ohjelmasta, laitos ja hakija. Jotkut rahoitusapua apurahoina voi olla saatavilla perustuu taloudellinen tarve tai akateemisia saavutuksia.

Jos luulet kandidaatin ohjelma Intiassa voi olla seuraava askel kohti tehdä urasi tavoitteita todellisuutta, vieritä alas ja oppia lisää erinomaisia ​​kandidaatin mahdollisuuksia yliopistojen ja laitosten Intiassa.

Tulokset Filter

Bachelor in Business Management ja yrittäjyys

Indian School of Management & Entrepreneurship
Kampus Full-time 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia parel

Uraohjautunut Business Management and Entrepreneurship (BME) -ohjelma on suunniteltu muokkaamaan yksilöitä nuoriin liike-elämän ammattilaisiin. Ohjelma on Business

Kauppatieteen kandidaatti

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE
Kampus 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Bangalore

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille laajaa johtamisvalmiuksia rakentamalla osaamista tietyllä liiketoiminta-alueella. Se antaa ehdokkaille tietoa tilinpäätösperiaatteista, vienti- ja tuontilakeista, talouspolitiikasta ja muista kauppaan ja liiketoimintaan vaikuttavista seikoista.

Tietokoneohjelmaan liittyvä kandidaatti

IIFA LANCASTER DEGREE COLLEGE
Kampus 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Bangalore

BCA (Bachelor in Computer Application) -kurssi on suunniteltu, johon sisältyy tietokoneiden ja sen sovellusten tutkiminen. Ohjelma valmistaa opiskelijoita kohtaamaan Intian IT-alan haasteet ja mahdollisuudet rakentamalla vahvoja säätiöitä. BCA-kurssin opetussuunnitelma on tarkoitettu opettamaan teoriaa ja sovelluksia. Opintojakson tavoitteena on oppia opiskelijoille ammatillisia ja viestintätaitoja.

BTech bioteknologia

Hindustan University
Kampus Full-time 4 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Chennai Delhi Coimbatore Oman Muscat Sri Lanka Colombo Kochi + 7 lisää

Bio-tekniikka on erittäin monitieteinen aihe kattaa biologiset tieteet, prosessitekniikan ja tekniikkaa. Laajuus ja soveltaminen aihe on moninaiset, ulottuen syntetisoimiseksi geneettisesti muunnettuja elintarvikkeita, kuivuutta kestävien viljelykasvien maatalouden alalla; kudosteknologian, huumeiden suunnittelu lääketieteellisellä alalla sekä muun muassa bioinformatiikan ja veden biologisten järjestelmien.

Kandidaatin teknologian (b.tech)

Dayananda Sagar University
Kampus Full-time 4 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Bangalore

Department of Computer Science and Engineering tarjoaa dynaamisen ekosysteemiin opiskelu-, tutkimus- ja ammatillista kasvua varten tiedekunnan ja opiskelijoiden. Se pyrkii sulhasen sen opiskelijoiden olevansa pätevä IT-ammattilaisille, tutkijoille ja yrittäjille.

Bachelor of Computer Applications (BCA)

Dayananda Sagar University
Kampus Full-time 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Bangalore

BCA ohjelmassa pyritään luomaan opiskelijoille keskeinen tieto alalla tietojenkäsittelytieteen ja pääasiassa sovelluksiin teoriatietoa kattoi ohjelman aikana.

Kaupan ala alempi (b.com)

Dayananda Sagar University
Kampus Full-time 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Bangalore

Bachelor of Commerce (B.Com) ohjelman Dayananda Sagar University on suunniteltu välisen kuilun käsitteellistä oppimista ja käytännön soveltamista teroittaa ammattilainen yritysten osaamista.

Poikamies 'in Sports Management (BSM)

International Institute of Sports Management (IISM)
Kampus Full-time 3 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Mumbai

Alempi "in Sports Management (BSM)

Poikamies commmerce (arvosanoin)

K L University
Kampus Full-time Heinäkuu 2020 Intia Guntur

Meidän opetussuunnitelma opettaa huippuluokan käsitteitä reaalimaailman sovelluksia. Painopiste ohjelma on hoivata opiskelijoiden todellinen kauppa ammattilaisille ja levittää erikoistunut taitoja aloilla rahoitus, kirjanpito ja verotus.

Bachelor of Hotel Management (BHM)

K L University
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Guntur

Neljä vuotta tutkinto hotelli- ja ravintola-teknologia (BHMCT) - 40 istuimet

Kandidaatin teknologian atk verkkojärjestelmiä

K L University
Kampus Full-time Heinäkuu 2020 Intia Guntur

Tarjota kehittyneitä tuntemuksen verkottumisen ja turvata langallinen, langaton, ja mobiili, ad-hoc-langatonta ja anturiverkot.

Kandidaatin teknologian tietotekniikassa

K L University
Kampus Full-time 8 lukukaudet Heinäkuu 2020 Intia Guntur

Määritä, suunnitella, kehittää prototyyppi ja testausjärjestelmän, työpöydän ja web-sovellusten ohjelmiston eri tyyppisiä verkkoja nykyisin käytössä olevien tekniikoiden.

B.com

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Kampus Full-time Heinäkuu 2020 Intia Bangalore

Osasto on perustettu tavoitteena on tehdä opiskelijoiden kilpailukykyinen kaupan alalla. Osasto tarjoaa tutkimuksen ja koulutuksen liittyvän monenlaisia ​​kysymyksiä, jotka liittyvät kaupankäyntiin ja muille liittoutuneille aiheita.

Poikamies tilastojen (b.stat.)

Sharda University
Kampus Full-time 4 vuotta Heinäkuu 2020 Intia Suur-Noida

Kolme vuotta kandidaatin tutkintoihin. Kurssilla perusopinnot aiheista makaa vahvan perustan, joka tukisi työllistettävyyttä sekä taustana korkea-asteen opintoihin ...

AMK suunnittelu (Industrial & tuotesuunnittelu)

Sharda University
Kampus Full-time Heinäkuu 2020 Intia Suur-Noida

Teollisuus- ja suunnittelijat luovat uusia tuotteita, joiden avulla ihmiset voivat elää parempaa elämää, edistää liiketoimintaa ja edistää ylläpito hyvinvoinnin yhteisöjen. Kautta upottamalla materiaalien, valmistusprosesseissa, esteettinen huomioon, ja ennakoiva sosiaalinen sitoutuminen, Industrial & Product Design-ohjelma viljelee olennainen henkisen osaamista ja teknisiä taitoja opiskelijat tarvitsevat tutkia ...