3241 Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhdistynyt kuningaskunta for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Yhdistynyt kuningaskunta for 2024Filter
    • Hull, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Hanki taidot menestyäksesi nykyaikaisen liiketoiminnan kansainvälistyvässä maailmassa.

    • Boston, Yhdysvallat
    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Hultin transformatiivinen Bachelor of Business Administration (BBA) on suunniteltu sen yleisen totuuden ympärille, että taidon hallitsemiseksi – minkä tahansa taidon pyöräilystä joukkueen johtamiseen – sitä on harjoitettava.

    • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kauppatutkintomme taso 4 tarjoaa sinulle liikkeenjohdon perustiedot ja ymmärryksen liiketoimintakäytäntöjen laajemmasta kontekstista. Tasot 5 ja 6 antavat sinun kehittää yksityiskohtaisempaa ymmärrystä liikkeenjohdosta ja johtamisesta. Tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuden opiskella BA (Hons) Business Administrationiin käyttämällä joustavaa ja hajautettua oppimisympäristöä, joka parantaa oppimiskokemustasi, koska Robert Kennedy College tarjoaa räätälöidyn sarjan moduuleja etäopetuksen kautta, joka sallii tietyn ajan kuluessa. opiskele sinulle sopivassa tahdissa, paikassa ja paikassa. Oppimissarjojen perustaminen on avainasemassa reflektoivan harjoittajan käsitteen ajamisessa, ja se on suunniteltu kannustamaan sinua olemaan vuorovaikutuksessa muiden osallistujien kanssa sekä virallisesti että epävirallisesti parhaiden käytäntöjen etsimisessä ja olemassa olevien käytäntöjen haastamisessa. Tämä ohjelma hyötyy suuresti kansainvälisyydestä, joka syntyy rekrytoimalla itsesi kaltaisia opiskelijoita kaikilta asutuilta mantereilta ja siitä, että pystyt hyödyntämään alallaan hyvin päteviä ohjaajia eri puolilta maailmaa. Opi Sveitsin johtavassa yksityisessä korkeakoulussa ja valmistu opiskelijoiden kanssa yli 130 eri maasta ja Cumbrian yliopistosta.

    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BA Global Social Challenges on ensimmäinen laatuaan monitieteinen ohjelma University of Manchesteryhteiskuntatieteiden korkeakoulussa. Tämän ohjelman keskeisenä tavoitteena on antaa opiskelijoille taitoja ymmärtää ja käsitellä haasteita, jotka johtavat maailmanlaajuisesti merkittävään haittaan.

    • Swansea, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Perustutkinto BSc (Hons) Psychology with Criminology -ohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat saada psykologian perustutkinnon, mutta ovat myös kiinnostuneita kriminologiasta. Se on suunniteltu antamaan opiskelijoille kriittisiä psykologisia taitoja, tietoja ja arvoja, jotta he voivat soveltaa psykologiaa tosielämän yhteyksissä.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BSc ammatillisessa hoitotyössä (mielenterveys) - helmikuun kolmivuotinen koulutusohjelma yhdistää teorian ja käytännön, valmistaen opiskelijamme maailmanluokan ammattilaisiksi mielenterveystyön alalla. Helmikuusta 2024 alkaen opiskelijat viettävät 50 prosenttia ajastaan yliopistossa uusimpien hoitotyön teorioiden ja kliinisten taitojen oppimiseen ja 50 prosenttia ajastaan jonkin kansainvälisesti tunnustetun koulutuskumppanimme kanssa erilaisissa kliinisissä ja yhteisöllisissä ympäristöissä koko pohjoisen alueella. Irlanti.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kaksivuotinen nopeutettu BA (Hons) Fashion Communication & Industry Practice on laaja-alainen monitieteinen kurssi, jossa tarkastellaan useita muotiviestinnän osa-alueita visuaalisista elementeistä, kuten kuvanvalmistuksesta ja graafisesta suunnittelusta, mediaan ja markkinointiin sekä muodin myyntiin kilpailluilla globaaleilla markkinoilla. BA (Hons) Fashion Communication -koulutusohjelman on validoinut Buckinghamin yliopisto.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta
    • + 1 more

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BSc Business Management with Law, jossa on säätiö- ja harjoitteluvuodet, on suunnattu opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tietoa ja ymmärtämään liiketoiminnan ja johtamisen keskeisiä näkökohtia sekä ymmärtämään oikeudellisia puitteita, joissa yritykset toimivat. Tämän tutkinnon pitäisi kiinnostaa niitä opiskelijoita, jotka haluavat jatkaa uraa yrityksissä kaupallisten liiketoimien tai liiketoiminnan kehittämisen aloilla, joissa oikeudelliset näkökohdat ja taloudelliset tekijät ovat keskeisiä.

    • Holborn, Yhdistynyt kuningaskunta
    • Online United Kingdom

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Lontoon yliopiston matematiikan ja taloustieteen online -kandidaatti opettaa sinulle, kuinka yhdistää tilastot, matematiikka ja taloustiede käytännön yhteyksissä. Tämän tutkinnon avulla voit aloittaa uran taloustieteilijänä rahoituksessa, hallituksessa tai yksityisellä teollisuudella tai päästä jatko -ohjelmaan.

    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Queen's Dental School on vastannut hammaslääketieteellisen koulutuksen toimittamisesta Pohjois-Irlannissa vuodesta 1920 lähtien. 5-vuotinen opetussuunnitelma on suunniteltu varmistamaan, että valmistuneillamme on tiedot, taidot ja ominaisuudet työskennellä tehokkaasti ja menestyksekkäästi hammaslääkärin ammatissa.

    • Online United Kingdom

    Osa-aikainen

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tämä 100% online- ja osa-aikainen BSc (Hons) -psykologia haastaa näkökulmasi tutkiessasi mielen toimintaa. Se on yksi harvoista 100% online -psykologian ohjelmista, jotka British Psychological Society (BPS) on hyväksynyt. Tällä online -BSc (Hons) -psykologialla opit psykologian teoreettisista ja tieteellisistä perustaista sekä tutustut useisiin alan erikoisalueisiin, kuten mielenterveyteen, tutkivaan psykologiaan, urheilun ja liikunnan psykologiaan sekä kriittiseen sosiaalipsykologia. Lopuksi opinnot huipentuvat lopulliseen psykologian aihepiiriin, joka vastaa henkilökohtaisia etujasi tai ammatillisia tavoitteitasi. Tämä ohjelma täyttää British Psychological Societyn Graduate Basis for Chartered Member Curriculum (GBC) -vaatimukset. Tämä on tärkeä askel kohti yhteiskunnan jäseneksi ryhtymistä, ja on suositeltavaa valita akkreditoitu kurssi, jos haluat tulla päteväksi psykologiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

    • Online United Kingdom

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Oletko kiinnostunut 3–12-vuotiaiden lasten koulutuksesta? Harkitsetko uraa koulutusalalla tai ala-asteen opettajaksi ryhtymistä? Tämä tutkinto antaa sinulle hyvän pohjan jatko-opintoihin, jotka liittyvät erilaisiin koulutuksen rooleihin. Kehität ymmärrystäsi peruskoulutuksen politiikasta ja käytännöistä ja hankit tiedot ja taidot, joita tarvitaan työskentelemään yhteistyössä ja tasapuolisesti erilaisissa ympäristöissä.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    27 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti, Espanja, Portugalin kieli

    Globaalissa ja erittäin kilpailukykyisessä iässä yritysten on asetettava itsensä erilleen ja hankittava erikoisresursseja. Tämä tarve lisää ammattitaitoisten ammattilaisten etsintää kehittyneillä markkinointitiedoilla, vahvoja osaamisongelmia ongelmanratkaisussa sekä strategista ja luovaa ajattelua. London School Of Design And Marketing kandidaatti markkinoinnissa on merkittävä askel urallasi.

    • London, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    30 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Espanja, Englanti, Portugalin kieli

    Globaalilla ja erittäin kilpailukykyisellä aikakaudella yritysten on erotuttava toisistaan ​​ja hankittava erikoistuneita henkilöresursseja. Tämä tarve lisää hakua korkeasti koulutetuille ammattilaisille, joilla on kehittyneitä markkinointitietoja, vahvoja ongelmanratkaisutaitoja ja luovia ajatteluja.