BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 83 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Iso-Britanniassa 2019/2020

Yhdistyneen kuningaskunnan asuu joitakin kaikkein arvostetuimmat yliopistot maailmassa, joka tekee siitä hyvin kysyttyjä kohde koulutus. Sen lisäksi ottaa maailmanluokan akateemisia ohjelmia, Isossa-Britanniassa on kulttuurien sulatusuuni, ja ihmisiä, joten se todella kansainvälinen maassa. Opiskelijat, jotka ajavat kandidaatin tutkinto Iso-Britannia ei ole pulaa asioita tehdä vapaa-ajallaan, kuten vierailevat dynaamisia kaupunkeja, viehättäviä kaupunkeja, historiallisia linnoja, kaunista maaseutua erinomaisia ​​museoita, ja paljon kulttuuritoimintaa.

Kandidaatin tutkinto Iso-Britannia ohjelmat ovat laadultaan erinomaisia ​​modernit ja innovatiiviset mukavuudet ja teknologioita sekä asiantuntija, kansainväliset tiedekunnissa. Opiskelijat, jotka valitsevat kandidaatin tutkinto Iso-Britannia on mahdollisuus henkilökohtaisen, ammatillisen ja henkisen kasvun kautta ohjelmia, jotka on laadittu jatko monipuolinen ja osaava yksilöitä.Opiskelijoilla on erilaisia ​​kandidaatti kuningaskunnassa ohjelmia joista valita terveyden, liike-, tiede, kuvataide, taiteet ja yhteiskuntatieteet.

Voit oppia lisää kandidaatin tutkinto Iso-Britannia ohjelmia selaamalla alla olevista vaihtoehdoista tai voit tarkentaa hakua käyttämällä hakukenttiä yllä. Ota ensi askel jo tänään!

Tulokset Filter

LLB (Hons) Laki hallituksen ja politiikan kanssa

The University of Law Undergraduate Programmes
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Leeds + 1 lisää

LLB (Hons) laki hallitus ja politiikka on tutkintotodistus tutkinto on tutkittu yli kolme vuotta vaihtoehtoja, jotka keskittyvät hallitus ja politiikka. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat harjoittaa uraa oikeudellisissa tai laajoissa julkisissa, keskus- ja paikallishallinnon aloilla tai kaupallisella sektorilla ja joilla on kiinnostusta hallintoon ja politiikkaan.

Pathway soveltavaan liiketoiminnan johtamiseen (AMK)

Ducere Business School
Online Part-time 2 - 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta Swansea

Opiskele associate's Degree -ekvivalenttia ja suorita sitten kandidaatin tutkinto UWTSD: llä

BEng (Hons) Koneenrakennus - (Greenwichin yliopisto)

Ulearn
Kampus Full-time Part-time 4 - 8 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Greenwichin kuninkaallinen alue + 1 lisää

Tutkinto kattaa muun muassa rakennemekaniikan, sähköpiirit, nesteiden ja jauhedynamiikan sekä termodynamiikan. Kurssin lopussa sinun tulee olla varusteltu uraksi ammattimaisena mekaanikko-insinöörinä esimerkiksi arvokkaassa valmistusteollisuudessa sekä auto- ja ilmailualalla.

Graafisen alan tekniikka

City University of London
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Opiskelu Beng Civil Engineering City , University of London varustaa opiskelijoiden taitoja suunnitteluun, rakentamiseen, hallintaan ja kestävyyttä tarvitaan menestyksekkään tulevaisuuden rakennusalalla.

BEng (Hons) ilmailussa

Wrexham Glyndwr University
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Wrexham

Ison-Britannian ensimmäinen kurssi tyydytystä varten (Guardian University League Table 2019), tämä kurssi varmistaa, että sinulla on avaintaidot ja perusteelliset tiedot, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle uralle lentokoneissa ja nykyaikaisessa tekniikassa.

BEng mekatroniikka ja robotti

University of Hull
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta runko

Robotit ja AI muuttavat elämäämme ja työskentelyämme. Hyödynnä erinomaiset tilat tällä käytännöllisellä, käytännöllisellä kurssilla.

LLB (Hons) laki psykologiasta

University of Essex Online
Online Part-time 48 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Colchester UK Online + 1 lisää

Olemme ensimmäinen englanninkielinen korkeakouluopettaja, joka tarjoaa LLB (Hons) -lain psykologian 100 prosentin verkko- ja osa-aikamuodossa.

BEng ilmailuteollisuudessa

Swansea University
Kampus Full-time 4 vuotta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Swansea

Aerospace Engineering-tutkinnon suorittaminen antaa sinulle asiantuntevan harjoittelun ilmailualan teoriassa ja toiminnassa suihkukoneista ja potkurikäyttöisistä lentokoneista purjelentokoneisiin ja helikoptereihin.

BSC (Hons) kansainvälisen liiketoiminnan

Kent Business School, University of Kent
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Canterbury + 1 lisää

Tämä ohjelma tarjoaa perusteellista perustiedot liiketoiminnan, sekä erityisasiantuntemusta ja osaamista kansainvälisen liiketoiminnan.

Suunnittelun tutkinto

London School of Design and Marketing (PT)
Online Full-time 30 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Suunnittelu ei ollut koskaan yhtä tärkeää kuin nyt. Se on osa päivämääriä, koska voimme löytää jokaisen tuotteen, jota käytämme, suunnittelua kaikissa niissä sivustoissa, joita käytämme tai kaikissa sovelluksissa, jotka asennamme älypuhelimiin. Opi, miten voit yhdistää erilaisia ​​asioita, kuten sanoja ja kuvia, vapauttaa luovaa puolta ja luoda tehokkaita projekteja, jotka innostavat ja vaikuttavat ihmisiin.

Laskentatoimen ja rahoituksen kandidaatti

University of Lincoln
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Elokuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lincoln

Lincolnin kirjanpidon ja rahoituksen tutkinnon tavoitteena on tarjota opiskelijoille ammatillisesti merkityksellinen ja akateemisesti tiukka koulutus sellaisessa ohjelmassa, joka tarjoaa myös mahdollisuuden poikkeuksiin useista ammatillisista kirjanpitoelimistä. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää käytännön ja teoreettisia taitoja sekä taloudellisen tiedon luonteessa että mekaniikassa.

BD jumaluudessa ja teologiassa

University of London
Online Full-time Part-time 3 - 8 vuotta Helmikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Opiskele jumalallisuutta ja teologiaa koskevaa ohjelmaa akateemisella suunnalla University of London missä tahansa oletkin maailmassa.

BMus (Hons) musiikin suorituskyvyssä ja tallennuksessa

UWL University of West London
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo

Tämä jännittävä kurssi on kehitetty vastauksena nykyisen musiikkiteollisuuden tarpeisiin. Se on suunnattu muusikoille, jotka haluavat kehittää omaa suorituskykyään, kirjoittaa taitoja ja teknistä tietämystä musiikin tallentamisen tukemiseen ja saada keskeiset teollisuuden osaamiset menestyksekkään uran käynnistämiseen.

Rakennustekniikka

Leeds Beckett University
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Leeds + 1 lisää

Aloita polku siitä, että sinusta tulee vuokrattu insinööri ja jolla on vaikutusta ympäröivän maailman suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Matematiikka tukee kaiken, mitä teet insinöörityössä, joten sillä on keskeinen rooli oppimisessa. Rakennamme myös ymmärrystäsi rakenteista, hydrauliikasta, geotekniikan suunnittelusta, johtamisesta, terveydestä, turvallisuudesta ja hyvinvoinnista, tutkimuksesta, materiaalitiedoista ja kestävästä kehityksestä.

BEng (Hons) kemian tekniikassa

University of Bradford
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Bradford

Kemian tekniikan BEng (Hons) -tekniikkaa (sijoitusvuosi) muotoilevat teollisuuden jatkuvat tarpeet ja keskittyvät perinteisiin öljy-, kaasu- ja petrokemiantuotantoon. Saat tietoa ja käytännön kokemusta, jota tarvitset toimiakseen eri toimialoilla, oppimalla tutkimukseen perustuvassa, monitieteisessä ympäristössä.