BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 14 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Itävallassa 2019/2020

Itävallassa, Bachelor ohjelmilla pyritään löytämään herkkä tasapaino puhtaasti akateemista ja käytännönläheistä opetusta. AMK opiskelijat Itävallassa annetaan kanssa kokonaisvaltaista, perusteellista asiantuntemusta ja taitoja tarvitaan valitsemaansa uran. Päätyttyä kandidaatin tutkinnon Itävallassa, opiskelija on pätevä jatkaa edelleen koulunkäyntiään Masters ja PhD ohjelma, hakea työpaikkaa heti, tai täydentää kaikkia ammattitutkinnot, jotka voidaan vaatia omalla alalla. Itävallan yliopistot ja koulut ovat omistautuneet maksimoimaan arvoa niiden sijainti, keskellä kulttuurisesti ja väestöllisesti monipuolista Euroopan unionissa. Kansainväliset opiskelijat eri puolilta maailmaa ovat päättäneet toteuttaa suorittaneet alemman Itävallassa.

Itävallan Bachelor-ohjelmat kestävät usein kolme vuotta.Bachelor-ohjelmat Itävallassa ja ympäri Euroopan unionia tuli vakioitu Bolognan prosessin, mikä helpottaa valmistuneiden itävaltalaisten Bachelor ohjelmat siirtävät kiintiöitä muille yhteisön toimielinten tai saada tunnustusta tutkinnon. Alta löydät erilaisia ​​ohjelmia akkreditoitujen yliopistojen Itävallassa opiskelijoille, jotka haluavat opiskella mitään Business Administration Mineral Resources Engineering ja Biological Chemistry ja Vapaa-aika ja matkailu Management.

Jos haluat lukea lisää jännittäviä alemman ohjelmia tarjolla näillä akkreditoitu itävaltalaisten koulujen yksinkertaisesti selaa alaspäin. Voit pyytää tietoja lähetetään sinulle suoraan yliopistoista muutamassa minuutissa!

Tulokset Filter

Biologian kemian kandidaatin tutkinto

Johannes Kepler University Linz
Kampus Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2019 Itävalta Linz Tšekki Ceske Budejovice + 2 lisää

Biologinen kemia on akateeminen luonnontieteiden kandidaattiohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille käsityksen kemiasta ja taustalla olevista periaatteista elävien järjestelmien kemiallisten ja biologisten prosessien rajapinnassa.

Bioinformatiikan kandidaatin tutkinto-ohjelma

Johannes Kepler University Linz
Kampus Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2019 Itävalta Linz Tšekki Ceske Budejovice + 2 lisää

Biologian, bioetiikan, lääketieteen, apteekkien ja laskennallisten tieteiden yhdistäminen - tietojenkäsittelytieteiden, matematiikan ja tilastotietojen yhdistäminen on aiheuttanut bioinformatiikan alaa välttämättömänä.

Kandidaatin tutkinto moniammatillisissa strategioissa - soveltavaa taidetta, tiedettä, filosofiaa ja globaaleja haasteita

University of Applied Arts Vienna
Kampus Full-time 8 lukukaudet Request Info Itävalta Wien

Kandidaatin tutkinto-ohjelma "Cross-Disciplinary Strategies. Taiteen, tieteen, filosofian ja globaalien haasteiden sovellutetut opinnot "välittää taiteellisen ja tieteellisen taitotason, taiteellisen ja tieteellisen käytännön strategiat ja periaatteet, joihin liittyy pyrkimys edistää kriittistä lähestymistapaa, yhteistyötaitoja ja tavoitteellista oppimista vain tietyillä osaamisalueilla, mutta myös taiteen ulkopuolella.

Poikamies Sähkötekniikka

University of Applied Sciences Upper Austria
Kampus Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2019 Itävalta Wels

Tämä ohjelma keskittyy suunnitteluun ja tuotantoon laitteiden nykyaikaisen sähkö virtalähde ja sovelluksia. Tämä kattaa komponentit älykkäiden verkkojen, uusiutuvan energian käyttöä ja sähkö liikkuvuutta. Tavoitteena sähkötekniikan ohjelma on kehittää yksilöitä, jotka pystyvät vastaamaan vaatimuksiin kansainvälisen Sähköenergiatekniikan. Ohjelmamme on hyvin käytännöllinen ja ...

Kandidaatti maailmanlaajuisessa myynnissä ja markkinoinnissa

University of Applied Sciences Upper Austria
Kampus Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2019 Itävalta Steyr

Oletko kiinnostunut monikulttuurisen luomia haasteita globalisaatio maailmantalouteen? Oletko kiinnostunut työskentelystä vientisektorin tai sinä edes pidä mennä ulkomaille ja elää kansainvälisessä elämässä ainakin muutamaksi vuodeksi? Itävallan vienti talous on onnistunut kansainvälisiä normeja vahvistavissa monilla aloilla, erityisesti teollisuuslaitosten, koneet ja teknisiä hyödykkeitä ...

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatti (IBA)

Wittenborg University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Itävalta Wien

Näissä IBA-ohjelmissa on 10 erikoisalaa, työharjoittelua ja mahdollisuus aloittaa kuusi kertaa vuodessa, ja niillä on laaja ensimmäinen vuosi, jolloin opiskelijat ovat erikoistuneet valitsemiinsa ohjelmiin vuodesta 2 alkaen.

Yrittäjyyden kandidaatti

Wittenborg University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Amsterdam Itävalta Wien + 2 lisää

Opiskelijat, jotka valitsevat Bachelor of International Business Administration Pathway Yrittämisen

Poikamies kansainvälinen ravitsemisalan (kaksoistutkinto)

Wittenborg University of Applied Sciences
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Alankomaat Apeldoorn Itävalta Wien + 2 lisää

International Business Administration (IBA) kandidaatin tutkinto-ohjelman erikoistuminen Hospitality Management yhdistettynä BA (Hons) in International Hospitality Management on suunnattu opiskelijoille, jotka haluavat seurata johdon uran palvelualalla, kansainvälisesti keskittynyt järjestö tai yritys.

Bachelor Informatics

IMC University of Applied Sciences Krems
Kampus Full-time 6 lukukaudet Syyskuu 2020 Itävalta Krems an der Donau

Asioiden internet, Teollisuus 4.0 ja sosiaalinen media; tiedonlouhinta ja koneoppiminen; eksponentiaalinen tallennuskapasiteetin kasvu ja pilvipohjaisen prosessointitehon kasvu: kaikki nämä uraauurtava kehitys kuvastavat tiedon tuottavien tekniikoiden nousua.

Bachelor Business Administration

IMC University of Applied Sciences Krems
Kampus Full-time 6 lukukaudet Syyskuu 2020 Itävalta Krems an der Donau

Liiketalouden kandidaatin tutkinto-ohjelma yhdistää yrityshallinnon johtamisen taitoja ja valmistautuu sinut kansainväliseen uraan.

Bachelor International Wine -yritys

IMC University of Applied Sciences Krems
Kampus Full-time 6 lukukaudet Syyskuu 2020 Itävalta Krems an der Donau

Kansainvälisen viinialan yritystutkimusohjelman opetussuunnitelma kattaa liiketoiminta-, oikeudelliset, viininviljely- ja viininvalmistuskysymykset.

Bachelor Matkailu ja vapaa-aika

IMC University of Applied Sciences Krems
Kampus Full-time Part-time 6 lukukaudet Syyskuu 2020 Itävalta Krems an der Donau + 1 lisää

Matkailun ja vapaa-ajanhallinnan kandidaatin tutkinto-ohjelma kehittää kattavan yrityshallinnon osaamista matkailualalle.

Kandidaatin vienti-suuntautunut johtaminen

IMC University of Applied Sciences Krems
Kampus Full-time 6 lukukaudet Syyskuu 2020 Itävalta Krems an der Donau

Vientiin suuntautunut johtamiskoulutusohjelma antaa sinulle kattavan liiketoimintaosaamisen ja asiantuntemuksen kansainvälisissä suhteissa.

BA in Business Consultancy International

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Kampus Full-time 6 lukukaudet Syyskuu 2020 Itävalta Wiener Neustadt

Business Consultancy International (BCi) on laadukas ja haastava liike-elämän koulutusohjelma, joka on opetettu englanniksi.