BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 77 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Italiassa 2019/2020

Italia vetää opiskelijoita ympäri maailmaa. Sillä on pitkä historia koulutuksessa sekä erinomaista ja modernia yliopistoille huippuluokan mukavuudet. Italia on tehnyt lukemattomia osuus läntisen sivilisaation, ja viime vuosina ollut suuri rooli eurooppalaisen korkeakoulutuksen sekä tutkimuksen ja kehityksen. Ulkopuolella luokkahuoneessa, on jotain jokaiselle opiskelijalle etsivät kandidaatin Italiassa, kuten kiinnostavimmista, kauniita maisemia ja paljon toimintaa ja historiallisia nähtävyyksiä.

Kun jatkaa kandidaatin Italiassa, opiskelijoilla on mahdollisuus vahvoja ohjelmia useilla huippuluokkaa yliopistoissa. Esimerkkejä suosituista Bachelor Italiassa ohjelmien taidehistoria, taloustiede, viestintä, kansainväliset asiat, valtio-oppi, uskontotieteen, biologian, tekniikan, ja psykologia, vain muutamia mainitaksemme. Opiskelijat etsivät kandidaatin Italiassa myös kokea monikulttuurisen opiskelija väestö edelleen rikastuttaa oppimisympäristöä.

Ota seuraava askel jo tänään! Selaa läpi kandidaatin Italia vaihtoehdoista!

Tulokset Filter

Maailman Bachelor in Business

University Bocconi
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Italia Milano

Se on ainutlaatuinen 4-vuotinen ohjelma, joka on kehitetty kahden arvostetun kumppaniyliopiston kanssa: USC Southern California -yliopiston Marshall School of Business Los Angelesissa ja HKUST Hongkongin tiede- ja teknologiakeskus. Opiskelijat ympäri maailmaa tulevien noin 50 oppilaan pienessä luokassa opiskelevat eri paikkakunnalla ja yliopistolla vuosittain kolmesta mantereesta: he todellakin viettävät ensimmäistä vuotta Los Angelesissa, toinen Hongkongissa, kolmas Milanossa ja neljäsosa valitsemalla yksi näistä kouluista.

Bachelor in Animal Care

University of Padova
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Italia Padova

Kurssin tavoitteena on tarjota tietoa, taitoja ja pätevyyttä, jotta voimme kehittää päteviä henkilöstöresursseja, jotka ovat erikoistuneet eläinten hoitoon, karjanhoitoon ja hyvinvointiin ja pystyvät toimimaan kansainvälisissä yhteyksissä.

Bachelor in Computer Engineering

International Telematic University UNINETTUNO
Online Full-time 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Italia Rooma

Kandidaatin tutkinto-opintojakson tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, jotka osaavat osallistua analysointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja järjestelmänhallintaan tietojenkäsittely-, automaatio- ja johtamistekniikan aloilla.

Esittävien taiteiden BA

Link Campus University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Italia Rooma

Esittävien taiteiden kandidaatin tutkinto-ohjelma on ainoa Italiassa, joka ylläpitää tasapainoa suoritettavien kielten perusteellisen tutkimuksen ja käytännön laboratorioiden kokemuksen välillä.

Kandidaatti liikennemuotoilussa

IAAD Istituto D'Arte Applicata e Design
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Torino

IAAD : n "Car Body Architecture" IAAD aloitettiin Italiassa ensimmäisen kerran vuonna 1978 Turinissa. Vuodesta 2008 liikenneministeriö on oikeutettu Andrea Pininfarinan muistoon. Vuodesta 2016 Giorgetto Giugiaro on presidentti ja maestro.

Taloustieteiden ja pankkialan kandidaatti - Opetussuunnitelma Taloustiede ja pankkiala

University of Siena
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Siena

Kolmen vuoden talous- ja pankkiohjelma käsittelee pankkitoiminnan, vakuutusalan ja rahoitusmarkkinoiden rahoitustoiminnan perustekijöitä tarjoamalla vankan koulutuksen kaikilla keskeisillä talouden aloilla ja muissa yhteiskuntatieteissä, kuten historiassa ja lainsäädännössä.

Bachelor in Global Law ja Transnational Legal Studies

University of Turin
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Italia Torino

Kurssin tavoitteena on kouluttaa tutkinnon suorittaneita, jotka kykenevät toteuttamaan äärimmäisen monipuolisia ammatillisia tehtäviä kansainvälisessä työsuhteessa: suurista monikansallisista järjestöistä ja ei vain suuryrityksistä tehtävästä liiketoiminnasta kansainväliselle institutionaaliselle uralle. yrityksissä / pankeissa ja palveluissa pätevien oikeudellisten neuvojen työstä kansalaisjärjestöjen ja kolmannen sektorin maailmaan.

Eurooppalainen kandidaatin tutkinto muodin suunnittelussa (EBScD)

Accademia del Lusso
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Italia Milano

Accademia del Lusso Milanon eurooppalainen kandidaatin tutkinto antaa opiskelijoille taitoja ja strategista kykyä muokata ne ammattilaisiksi, jotka pystyvät suunnittelemaan, suunnittelemaan, kehittämään ja tuottamaan muotikokoelmia, jotka vastaavat markkinoiden vaatimuksia ...

BA sisustussuunnittelussa

IED – Istituto Europeo di Design Venice
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2020 Italia Venetsia

Sisustussuunnittelija työskentelee erilaisissa ympäristöissä suunnitteluprojekteissa. Ensinnäkin kotitalousalue, yksityiset ja kollektiiviset asuintilat, julkiset tilat (lentokentät, satamat, asemat), julkiset palvelut (pankit, postitoimistot, sairaalat, koulut, museot ja näyttelytilat); paikkoja kuluttajille (kaupat, baarit, hotellit) ja lopulta avoimet tilat (neliöt, pihat ja leikkikentät). Ammattimaiset profiilit: Sisustussuunnittelijan uran potentiaaliin kuuluu: huonekalujärjestelmien suunnittelu; sisätilojen sisustus; sosiaaliset, kulttuuriset, kasvatus-, hoito- ja vieraanvaraisuuskeskukset; kaupunkien kalusteet, messujen ja tilapäisten tapahtumien valmistelu; näyttelyn suunnittelu. Sisustussuunnittelija voi myös ehdottaa työskentelyä yleisenä suunnittelija, sisustussuunnittelija CAD-muotoilijana tai teknikona tilojen fyysisessä ja virtuaalisessa mallinnuksessa.

Kandidaatin bioinformatiikan

Sapienza University of Rome
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Italia Rooma

Poikamiehiä Bioinformatiikan tarjoaa opiskelijaa kehittyneitä tietoa molekyyli- ja solutason perusteella biologisten järjestelmien rakenne ja toiminta biologisten makromolekyylien ja solujen prosessit, joissa ne ovat osallisina, analyyttisiä ja bioteknologian työkaluja ja matemaattiset menetelmät, fysiikkaa ja kemiaa bioteknologian sovellukset;

Kolmivuotisen kurssin tuotesuunnittelussa

RM Istituto Moda e Design Milano
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Italia Milano

Tekemällä oppiminen on periaatteena kolmen vuoden kursseja Raffles Milan, koulutuslaitos, että mieli, antaa vankka tekninen tausta ja tekee haluat laajentaa näköaloja elämään. Ilman suunnittelu maailma olisi huonompi ja väsyttävää. Kuria suunnittelu voidaan todellakin määritellä 'sotkee ​​älyä', joka kutsuu meitä löytämään uusia merkityksiä ja uusia ratkaisuja, ja kouluttaa ihmisiä luomaan arvoa ja arvot kuin ympäröivään maailmaan. Perinteisesti muotoilu on voimakas moottori sosiaalisen edistyksen, esteettisyys ja ajatuksia.

Bachelor in Management

ESCP Europe Business School
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Saksa Berliini Italia Torino Espanja Madrid Ranska Pariisi + 8 lisää

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea kulttuurienvälisen hallinnon käsin elämällä ja opiskelemalla kolmessa eri maassa kolmen vuoden aikana.

Sisustussuunnittelun perusohjelma

RM Milan - International Fashion and Design School
Kampus Full-time 3 vuotta Marraskuu 2019 Italia Milano

Työskentely on periaatteena Raffles Milanon kolmivuotisten kurssien juuressa, joka on mielen rakenteellinen kokemus, tarjoaa vankan teknisen perustan ja vapauttaa halu laajentaa elämääsi.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto ja johtaminen

University of Trieste
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Trieste

Taloustieteessä tutkitaan rajoitettujen resurssien kauppaa ihmisten keskuudessa. Tämä toiminta käsittää laitokset - yritykset - jotka yhdessä ihmisten kanssa muodostavat taloudellisen järjestelmän, johon yhteiskuntamme perustuu. Yritykset ja ihmiset toimivat sääntöjen rajoissa, oikeusjärjestelmällä, joka takaa niiden yhteisöjen sääntömääräisen kehityksen, joista ne ovat peräisin.

Elintarvikealan kandidaatti: johtaminen, kestävyys ja teknologiat

University of Parma
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Italia Parma

Peruskoulutusohjelma, Elintarvikejärjestelmät: Kestävyys, johtaminen ja teknologia, valmistelee opiskelijoita tulla asiantuntija Food Systems -johtajiksi. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille monitieteisen tiedon, joka on tarpeen liiketoiminnassa, ympäristössä ja luonnonvarojen hoidossa maatalouden elintarvikealalla. Ammatillinen profiili on yhdenmukainen kestävän kehityksen strategian kanssa, joka on esitetty Euroopan komission tiedonannossa "Kestävän kasvun innovointi: biotalous Euroopalle".