291 Kandidaatti Ohjelmat sisään Italia for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Italia for 2024Filter
    • Lecco, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Vuorovaikutussuunnittelun BSc-koulutus toimii vuorovaikutteisten artefaktien laajassa kontekstissa niiden puhtaasti digitaalisten ja fyysisten ilmenemismuotojen osalta. Suunnittelun painopisteeseen kuuluvat digitaaliset ja fyysiset käyttöliittymät, tuotteet ja ympäristöt, jotka integroivat elektroniikkaa, hyödyntävät laskentatehoa, esineiden internetin järjestelmiä ja big dataan perustuvia järjestelmiä.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Kolmen vuoden kurssi Fashion Brand Management Accademia del Lusso Milan pyrkii muokkaamaan opiskelijoita muotiin ammattilaisiin, joilla on erittäin siirrettävät taidot. Opiskelija oppii ymmärtämään muotikohteiden menestyksen tai epäonnistumisen syyt, joiden tarkoituksena on lisätä muotimerkin arvoa vahvistamalla tai määrittelemällä tarkoituksenmukaisemmin kuvansa ja parantamalla brändin tai ...

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Graafisen suunnittelun kurssi keskittyy visuaalisen viestinnän asiantuntijoiden koulutukseen. Tämä ammattimainen hahmo työskentelee monimutkaisissa "viestintäjärjestelmissä" eri medioiden kautta, ja hänellä on tietoa edistyneistä muokkausohjelmistoista, ammattimaisesta tulostuksesta ja tuotantomenetelmistä. Kontekstit, joissa opiskelijat toimivat, ovat graafisen suunnittelun studioita, jotka laajenevat asteittain eri aloille: tuotesuunnittelu, viestintä, muoti, valokuvaus, mutta myös yritysten viestintä- ja suunnittelualueet, kustantamot, verkko, mainostoimistot ja TV -tuotanto.

    • Rome, Italia

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatin tutkinto perustuu kaikkien liiketalouden hallintoyritysten ydinrakenteeseen, mutta erottuu edelleen painottamisesta kansainväliseen liiketoimintaan, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia yritystoimintaa globalisoituneessa maailmassa, mukaan lukien poliittisen ja taloudellisen aseman erityiskysymykset. tilauksen sekä niihin liittyvät erityistilanteet markkinoinnissa ja johtamisessa.

    • Venice, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Italialainen

    Oletko kiinnostunut vieraista kielistä, kirjallisuudesta, kulttuureista ja sivilisaatioista? Haluatko oppia lisää kielitieteestä ja siitä, miten kielelliset ja kulttuuriset identiteetit rakennetaan? Tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa tietämyksesi vähintään kahdesta kielestä ja mahdollisesti kolmannesta kielestä valitsemalla yli 20 kielen joukosta.

    • Gland, Sveitsi
    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Parempi tapa opiskella liiketoimintaa; aseta itsesi eturintamassa kestävämpään käytäntöön siirtymisessä. Kampuksella kandidaattiohjelman perustana on kolmekymmentäkaksi yleissivistävää ja liiketalouden kurssia, jotka on opiskellut kolmen vuoden aikana SUMASissa.

    • Online

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti, Italialainen

    Kandidaatin tutkinto-opintojakson tarkoituksena on kouluttaa ammattilaisia, jotka osaavat osallistua analysointiin, suunnitteluun, toteutukseen ja järjestelmänhallintaan tietojenkäsittely-, automaatio- ja johtamistekniikan aloilla.

    • Syracuse, Italia

    Täysaikainen

    9 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    International Year One on Italian Academy ja MADE Design Schoolin yhdessä tarjoama ohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden ilmoittautua suunnittelun, muotin tai visuaalisen taiteen kandidaatintutkinto-ohjelman 1. vuodelle englanninkielisillä kursseilla. Valmistuttuaan kansainväliset opiskelijat saavuttavat italian keskitason ja saavat ECTS-pisteitä siirtyäkseen mihin tahansa eurooppalaiseen yliopistoon tai heille tarjotaan taattu eteneminen MADE Bachelor -tutkinto-ohjelmien 2. vuodelle.

    • Turin, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    • Perugia, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Italialainen

    Kansainvälisten kestävän kehityksen ja sosiaaliturvan opintojen kandidaatin tutkinto, joka on kehitetty poikkitieteellisestä näkökulmasta ja jossa on korkea kansainvälistymisaste, on suunniteltu syventämään kestävän kehityksen teemaa sen klassisissa kolmessa taloudellisessa, ympäristössä ja sosiaalisessa ulottuvuudessa. YK:n kehittämien ohjeiden mukaisesti (Agenda 2030 for Sustainable Development).

    • Turin, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Italialainen

    Tutustu Innovation Design -kurssiin liike-elämälle, kulttuurille ja yhteiskunnalle IAAD ssa, joka on yksi johtavista kansainvälisistä suunnitteluinstituuteista. Ainutlaatuisen monitieteisen lähestymistavan avulla yliopistokoulutuksen näkökulmasta tämä kurssi opastaa sinut innovaation ja muotoilun maailmaan, jolloin voit luoda luovia ja kestäviä ratkaisuja nykyaikaisiin haasteisiin, kuten kestävään kehitykseen, yritysten ja kaupunkien muutosprosessien haasteisiin. ja alueelliset muutokset. Hankit monialaisia taitoja ja työkaluja sellaisilta alueilta kuin johtaminen ja yhteiskuntatieteet (antropologia, sosiologia, järjestelmäanalyysi), jotta pystyt analysoimaan ja kontekstualisoimaan kohtaamia haasteita sekä hallitsemaan hyödyllisiä menetelmiä projektin määrittelyssä ja hallinnassa. Valmistaudu muuttamaan ideoita todellisuudeksi ja edistämään sosiaalista ja taloudellista kehitystä uusien oppimistapojen avulla, jotka yhdistävät teoreettiset hetket käytännön vertailuihin muutostoimijoiden kanssa. Liity joukkoomme ja tule innovaatiosuunnittelijaksi!

    • Rome, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kansainväliseen johtamiseen ja rahoitukseen erikoistunut kansainvälisen johtamisen kandidaatin koulutusohjelma (L-18) on kolmivuotinen ohjelma, joka tarjoaa vankan ja kokonaisvaltaisen valmentamisen talouden ja liiketalouden eri aloille.

    • Pontedera, Italia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Italialainen

    Kurssi visuaalisten, digitaalisten ja luovien taitojen kehittämiseksi ja monenlaisten kompetenssien hankkimiseksi. Harjoittelujakson aikana suoritetun kolmen vuoden ajan kaikki ammatilliset näkökohdat käsitellään viestintämekanismeista innovatiivisimpiin graafisiin instrumentteihin, verkkosuunnitteluun ja markkinointiin luovan ja omaperäisen hahmon kouluttamiseen, jolla on tekniset taidot ja esteettinen herkkyys vaiheessa kulttuurimme kanssa. Alkaen muotimaailmasta vaikuttamaan jokaiseen alueeseen ja määrittelemään strategioita innovatiivisella lähestymistavalla saada yritykset kasvamaan, mainostamaan tuotteita ja palveluita tehokkaalla, tunnepitoisella ja vakuuttavalla viestinnällä, jolla on merkittäviä vaikutuksia.

    • Turin, Italia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Italialainen

    Kestävän suhteen rakentaminen ihmisen ja ympäristön välille. Sinusta tulee ympäristöinsinööri, ammattilainen, jolla on erittäin laaja ja monipuolinen profiili. Ympäristöasioiden monimutkaisuus vaatii vankkaa perustietoa, monitieteistä osaamista ja asennetta innovaatioihin.

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Lähde rikastuttavalle matkalle UeCampus henkilöstöhallinnon BBA-tutkinnon kanssa. Tämä ohjelma on ihanteellinen aloitusalusta niille, jotka haluavat sukeltaa HR- ja henkilöstöjohtamisen maailmaan. Tutustut henkilöstöjohtamisen perusteisiin, jotka kattavat henkilöstön rekrytoinnin, kehittämisen ja säilyttämisen, sekä organisaation käyttäytymisen keskeisiä näkökohtia.