BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 15 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Japanissa 2019/2020

Yliopistot ja muut korkeakoulut Japanin sijoitus hyvin Aasiassa ja ympäri maailmaa, ja AMK 's astetta kouluista Japanissa pyritään tarjoamaan erinomaisen akateeminen perusta työtä tai täydennyskoulutusta ammattialan valinnan. Koulutusalat AMK opiskelijoiden Japanissa kattavat kaikki tärkeimmät tieteenalojen ja aloilla, kuten Business Administration, Yhteiskuntatieteiden, Healthcare, taiteen, suunnittelu, tietojärjestelmät, Law, Technology, Humanistinen, kielten, arkkitehtuuri, koulutus, Natural Sciences, Matematiikka, matkailu, suunnittelu, Policy Management ja enemmän.

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat yleensä viimeisten kolmen neljän vuoden aikana, jolloin opiskeli kokoaikaisesti, ja voi olla kallista, mutta lainat ja apurahat voivat olla opiskelijoiden saatavilla, ja kandidaatin opiskelijoita Japanissa usein osa-aikatyön auttaa rahoittamaan opintojaan.Yli 726 kansallista, julkisen tai yksityisten korkeakoulujen valita, Bachelor opiskelija Japanissa voi opiskella suurkaupunkialueiden kuten Tokio, Osaka ja Kioto, tai ne voivat halutessaan osallistua koulua viihtyisämmäksi kaupungeissa kuten Beppu, Tsukuba tai Kushiro.

Kandidaatin 's tutkinto erittäin akkreditoitu varustellun yliopistossa tai korkeakoulussa Japanissa on polku unelmiesi uran, niin miksi ei vieritä alas ja lue lisää opiskelumahdollisuuksista tänään! Voit pyytää tietoja lähetetään suoraan koulusta vain yhden minuutin.

Tulokset Filter

Bachelor International Liberal Arts: Arts

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Kurssilla on neljä tavoitetta: Ensinnäkin se tuo esiin sanaston ja käsitteiden, periaatteiden ja elementtien suunnittelun, väriteorian ja niin edelleen, mikä mahdollistaa taiteen käsittelemisen.

Bachelor International Liberal Arts: Esittävät taiteet

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Tämä kurssi toimii johdantona teoreettisiin, sosiaalisiin ja taiteellisiin perinteisiin, jotka ovat avainasemassa Länsi-vaiheen ja näytön dramaattisen taiteen ymmärtämisessä.

Bachelor International Liberal Arts: Musiikki

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Tämä kurssi on laaja ja lempeä johdanto psykoakustiikalle, musiikkipsykologialle ja musiikilliselle akustiikalle. Tuotannon, fysiikan ja äänen käsityksen välisiä suhteita sekä yhtäläisyyksiä ja musiikin ja kielen välisiä eroja tutkitaan.

Kansainvälinen liberaalitieteiden kandidaatin tutkinto: Kielitaide (kirjallisuus, kielitiede)

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Johdatus kielten käsitteisiin tarjoaa opiskelijoille johdannon kieliin tarkastelemalla samankaltaisuuksia ja eroja eri kielillä tieteellisestä näkökulmasta.

Poikamies kansainvälisissä taiteet: filosofia ja uskonnon tutkimuksen

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Tämä kurssi on kutsu tutkia kaukaisissa paikoissa ja kaukainen aikoja globaalista näkökulmasta. Me tutkimme maailmanlaajuinen matka ihmisten, tavaroiden ja ajatusten viimeisten kahden vuosituhannen.

Poikamies kansainvälisissä taiteet: valtiotiede

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Tämä kurssi antaa perustiedot analyyttinen kehysten ja teorioita ymmärtämiseksi nykyajan Political Science. Piirtäminen suuri historiallinen poliittisia filosofeja, moderni poliittisia teoreetikot ja empiiristä politiikan tutkijat, perusnäkökohdat politiikan (kuka saa mitä, miksi, milloin ja miten?) Tutkitaan.

Poikamies kansainvälisissä taiteet: sosiologia

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Teorioita määrittää tietoisesti tai tiedostamatta meidän havaintomme todellisuudesta. Voimme lisätä tietämystä sosiaalisen maailman soveltamalla erilaisia ​​teorioita tietty sosiaalinen ongelma, koska voimme nähdä sen eri näkökulmista.

Bachelor International Liberal Arts: Taloustiede

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Kampus Full-time Huhtikuu 2020 Japani Kofu

Kurssi on jaettu seitsemään osaan: (1) käyttöönotto; (2) miten markkinat toimivat; (3) markkinat ja hyvinvointi; (4) julkisen talouden talous; (5) yritysten vakaa käyttäytyminen ja organisaatio; (6) työmarkkinoiden talous; ja (7) aiheet jatko-opintoihin.

poikamies Yokohamassa luovan kaupungin tutkimukset (yccs)

Yokohama National University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Japani Yokohama

Ohjelma tarjoaa innovatiivisia tieteidenvälistä kursseja tuleville johtajille.

Bachelor in Business Studies

United International Business Schools
Kampus Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Tammikuu 2020 Sveitsi Zurich Belgia antwerp Espanja Barcelona Bryssel Madrid Japani Tokio Alankomaat Amsterdam Italia Milano Geneve + 14 lisää

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto koostuu 180 eurooppalaisesta opintopisteestä (ECTS) ja kestää 3–4 opintovuotta 9 kuukauden kokopäiväistä opiskelua varten (vastaavasti 9–12 neljäsosaa) valitun opintoradan ja intensiteetin mukaan. Kokonaishenkilökuntien määrä on 1800. Kurssit on suunniteltu maanantaista perjantaihin, klo 9.00 ja viimeistään kello 19.00, ja niitä opetetaan kokonaan englanniksi.

Bachelor in Liberal Studies

European College for Liberal Studies
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Tammikuu 2020 Espanja Barcelona Belgia Bryssel Madrid Sveitsi Zurich Japani Tokio antwerp + 8 lisää

Perustutkinto-kurssit jaetaan ydinkursseille ja erikoistumiskursseille (merkityksellisiä pää- tai alaikäisille). Valinnaiset valinnat voidaan valita mistä tahansa perustutkintoa suoritettavista aikataulukursseista.

Globaalin liberaalitieteiden kandidaatin tutkinto (Aasian ja Tyynenmeren aasia) (Dual Degree Program with Australian National University)

Ritsumeikan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Japani Osaka

Global Liberal Artsin kollegio tarjoaa opiskelijoille kattavan englantilaisen taidekasvatuksen, jota tarvitaan globalisoituneisiin aikoihin. Kaksoistutkinto-opinto-ohjelma on Ritsumeikan University ja Aasian korkeakoulun Global Liberal Artsin kollegion yhdessä tarjoama.

Kandidaatti kansainvälisissä kansainvälisissä suhteissa - American University - Ritsumeikan University yhteinen tutkinto-ohjelma (JDP)

Ritsumeikan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Japani Kioto Yhdysvallat Washington + 2 lisää

Yhteiset koulutusohjelmat ovat kahden eri yliopiston tarjoamia yhteistoiminnallisia tutkintoja koulutus- ja opiskelijaverkostojen kanssa, joiden tarkoituksena on kehittää tutkinnon suorittaneita, joiden taitoja ja osaamista tarvitaan. Tämä uusi ja jännittävä ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täysin uppoutua Japanin ja Yhdysvaltojen, RU: n ja AU: n kulttuureihin ja oppimisympäristöihin.

Insinööri-Informaatiotekniikan tiede ja tekniikka (ISSE)

Ritsumeikan University
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Japani Kusatsu Kioto + 1 lisää

Tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan kurssin opiskelijat kehittävät tietotekniikan osaamista, joka on välttämätöntä työskennellä missä tahansa maailmassa ja tuoda mielikuvitusta ja teknistä osaamista kaikenlaisiin projekteihin ja organisaatioihin säilyttäen samalla oman ainutlaatuisen persoonallisuutensa ja kulttuurinsa voimakkaat edut. Ohjelma muodostaa perustan tekniikan ja teknisen pätevyyden pohjaksi joustavan työskentelyn jatkuvasti kehittyvien laitteistojen, ohjelmistojen ja käyttäjien tarpeiden mukaan.

ICT-maailmanlaajuinen ohjelma

The University Of Aizu
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Japani Iitate

Ohjelmassa pyritään innovointiin ja kehitykseen tieto- ja viestintätekniikan alalla, ja siinä on laajempi tietojenkäsittely- ja insinööripalvelut. Lisäksi tarjotaan japanilaisten kielten kursseja sekä "Aizun kulttuuria ja historiaa". Opiskelija osaa ymmärtää alueellista identiteettiä japanilaisen kulttuurin kokemusten kautta ja ottaa aktiivisesti osaa identiteettiin perustuvaan maailmaan.