BACHELORSTUDIES

Vertaa Osa-aikainen kandidaatin tutkintoja Julkishallintossa Aasiassa 2020

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Julkinen hallinta on alue liiketoiminnan yhdistyvät yleinen markkinoiden hallinta, yleisen järjestyksen, hyväntekeväisyyden, neuvottelu ja talous, joukossa niihin liittyvillä aloilla. Julkinen johtajat tyypillisesti Korkeakoulututkinnon suorittaneita ja työskennellä joko kaupallisille tai kansalaisjärjestöjä.

Koska suurin ja väkirikkain maanosa, Aasia koostuu erilaisia ​​etnisiä ryhmiä, kulttuurien, ympäristöjä, taloustiede, historialliset siteet, ja valtion järjestelmiin.

Aloita tänään Parhaat Osa-aikainen Kandidaatin tutkinnot Julkishallintossa Aasiassa 2020

2 tulosta kohteessa Julkishallinto, Aasia Filter

Kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP) julkisessa politiikassa ja johtamisessa

Universitas Gadjah Mada
Kandidaatti 01 August 2020 Full-time Englanti Opetus kampuksella

Julkisen politiikan ja johtamisen kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP PPM) on ensimmäinen Indonesian julkinen politiikka ja johtamisohjelma, jonka AUN (Asean University ...

Lue lisää

Yhteiskuntatieteiden kandidaatti (Honors) politiikan tieteen ja johtamisen alalla

The Education University of Hong Kong
Kandidaatti 01 September 2020 Full-time Englanti Opetus kampuksella

Yhteiskuntatieteiden kandidaatti (kunnianosoitukset) politiikan tieteen ja johtamisen (BSocSc (PSM)) on ainutlaatuinen ohjelma. Sen tavoitteena on kehittää taitoja, jotka liit ...

Lue lisää