BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Edmonton Kanadassa 2021

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Kanadalaiset erittäin tärkeänä oppimista, ja ovat kehittäneet ensiluokkainen koulutusjärjestelmä korkeat standardit. Ei ainoastaan ​​Kanada tarjota turvallinen, puhdas ympäristö, mutta se on jatkuvasti rankattu yhdeksi maailman parhaista paikoista elää kannalta elämänlaadun YK.

Korkeakoulutus Alberta tukevat laajalti sekä yksityisen ja julkisen sektorin. Opiskelijat voivat ilmoittautua erilaisia ​​kursseja korkeakouluissa ja yliopistoissa eri puolilla aluetta kuten University of Alberta, Athabasca University ja University of Lethbridge.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Edmonton Kanadassa 2021

Tulokset Filter

Sosiaalityön kandidaatti

MacEwan University
Kandidaatti
Syys 2021
Englanti
Kampus

Ainutlaatuinen sosiaalityön kandidaatin tutkinto keskittyy tapoihin, joilla sosiaaliset, ympäristöön liittyvät ja taloudelliset kysymykset liittyvät toisiinsa, ja siihen, mite ...

Lue lisää

Kauppatieteen kandidaatti

MacEwan University
Kandidaatti
Syys 2021
English (Canada)
Kampus

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon suorittaneet ovat yritysjohtajia. He ovat luovia ajattelijoita. He ovat ongelmanratkaisijoita, jotka auttavat yhteisöjä löytämään tiensä ...

Lue lisää