$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Kasvatustiedessa 2022 Aberdeen Yhdysvalloissa

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.Osa oppijoista saattaa haluta kouluttaa itse itseään, vaikkakin yleensä koulutusta hankitaan opettajan tai… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.

Osa oppijoista saattaa haluta kouluttaa itse itseään, vaikkakin yleensä koulutusta hankitaan opettajan tai ohjaajan valvovan silmän alla. Korkeakoulutuksessa valvojana toimii yleensä professori. Koulutusympäristökin voi olla monenlainen, hyvinkin muodollinen tai vaihtoehtoisesti varsin vapaamuotoinen.  

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Kasvatustiedessa Aberdeen Yhdysvalloissa 2022

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Grays Harbor College
Aberdeen, Yhdysvallat

Ammattikorkeakoulu opettajankoulutuksessa (BAS-TE) on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus ansaita neljän vuoden tutkinto K-8-sertifikaatilla.

Ammattikorkeakoulu opettajankoulutuksessa (BAS-TE) on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisuus ansaita neljän vuoden tutkinto K-8-sertifikaatilla. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus