close

Suodattimet

Katso tulokset

Kandidaattiohjelma Kasvitiedessa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto myönnetään yksityishenkilöille, jotka ovat suorittaneet peruskoulutuksensa valitulla alalla. Tyypillisesti kandidaatin ohjelma on suunnattu asettamalla perustan korkeakoulututkintoon, vaikka monet tutkinnon suorittivat työvoiman suoraan valmistumisen jälkeen. Mikä on kasvitieteiden kandidaatti? Tämä kandidaatin ohjelma keskittyy kehittämään osallistujan käsityst… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto myönnetään yksityishenkilöille, jotka ovat suorittaneet peruskoulutuksensa valitulla alalla. Tyypillisesti kandidaatin ohjelma on suunnattu asettamalla perustan korkeakoulututkintoon, vaikka monet tutkinnon suorittivat työvoiman suoraan valmistumisen jälkeen.

Mikä on kasvitieteiden kandidaatti? Tämä kandidaatin ohjelma keskittyy kehittämään osallistujan käsitystä kasvien genetiikan, kemian, biologian, anatomian, ekologian, kehityksen ja fysiologian. Kasveja, jotka tunnetaan muuten kasvitieteiksi, on tärkeä asia, sillä yhteiskunnalle on suurta hyötyä elintarvikkeiden ja vaihtoehtoisten energialähteiden viljelykasveista. Kurssit voivat keskittyä tuholaisten riskien diagnosointiin, haitallisten tuholaisten, kuten punkkien ja taudinaiheuttajien, tunnistamiseen ja oppimiseen siitä, miten kasveja suojellaan teknologian avulla. Esimerkkikurssien otsikot voivat olla maatalouden teknologia, integroitu tuholaistorjunta, kemiallinen valvonta ja biologinen valvonta.

Tämän asteen tutkinnon suorittavat usein arvokkaat piirteet ja taidot, mukaan lukien kyky analysoida ja diagnosoida mikroskooppisia ongelmia. Tämä tietoisuus voi olla hyödyllinen millä tahansa alalla, jolle yksilö haluaa tulla sisään. Ohjelman osallistujat voivat myös hioa tutkimustaitoaan ja parantaa ongelmanratkaisukykyään.

Kasvatustieteiden kandidaatin kustannukset vaihtelevat huomattavasti. Lukion kokonaiskustannuksiin vaikuttavat tekijät, kuten koulun sijainti ja ohjelman kesto. Opiskelijan on otettava huomioon myös elinkustannukset ennen hakemista.

Kasvava tarve kasvitieteellisille tutkinnoille on kasvava. Kyky räätälöidä ohjelma tietylle kiinnostuksen kohteelle mahdollistaa tutkinnon suorittavan tavoitteensa joko laajasti tai tarkoituksellisesti. Jotkut tutkintotodistuksen haltijoiden sijainnissa voivat olla kukkasuunnittelija, kasvinjalostaja, patologi, kasvibiologi, kenttävalmistaja, maatieteilijä, maisema-taiteilija, kasvihuonekasvattaja, agronomi, biotekniikka, puutarhaviljelijä, ympäristötieteilijä tai kemisti.

Useammat instituutiot alkavat sisällyttää kasvitieteitä ohjelmavaihtoehtona. Monet koulut tarjoavat online-kursseja, jotka sopivat yksilöille, joilla on vähemmän joustavia aikatauluja. Jos olet kiinnostunut ohjelmasta, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen sisäänpääsyyn.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Mongolian University Of Life Sciences
Ulaanbaatar , Mongolia

Kanssa Bachelor of Plant Protection and Quarantine Assessment, Opiskelijat diagnosoida tuholaisten riskejä viljelykasvit, tunnistaa tuholaisia ​​(Kasvipatogeenit, hyönteisten ... +

Kanssa Bachelor of Plant Protection and Quarantine Assessment, Opiskelijat diagnosoida tuholaisten riskejä viljelykasvit, tunnistaa tuholaisia ​​(Kasvipatogeenit, hyönteisten tuholaisia, punkki tuholaisia, rikkakasvien), oppia kasvinsuojeluaineita teknologioita kuten integroitu tuholaistorjunta, maatalous- teknologia, biologinen torjunta, kemiallinen torjunta ja muut, sekä saada tietämyksen kasvaa terveellinen viljelykasvien. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä