BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Kasvitiedessa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto myönnetään yksityishenkilöille, jotka ovat suorittaneet peruskoulutuksensa valitulla alalla. Tyypillisesti kandidaatin ohjelma on suunnattu asettamalla perustan korkeakoulututkintoon, vaikka monet tutkinnon suorittivat työvoiman suoraan valmistumisen jälkeen.

Mikä on kasvitieteiden kandidaatti? Tämä kandidaatin ohjelma keskittyy kehittämään osallistujan käsitystä kasvien genetiikan, kemian, biologian, anatomian, ekologian, kehityksen ja fysiologian. Kasveja, jotka tunnetaan muuten kasvitieteiksi, on tärkeä asia, sillä yhteiskunnalle on suurta hyötyä elintarvikkeiden ja vaihtoehtoisten energialähteiden viljelykasveista. Kurssit voivat keskittyä tuholaisten riskien diagnosointiin, haitallisten tuholaisten, kuten punkkien ja taudinaiheuttajien, tunnistamiseen ja oppimiseen siitä, miten kasveja suojellaan teknologian avulla. Esimerkkikurssien otsikot voivat olla maatalouden teknologia, integroitu tuholaistorjunta, kemiallinen valvonta ja biologinen valvonta.

Tämän asteen tutkinnon suorittavat usein arvokkaat piirteet ja taidot, mukaan lukien kyky analysoida ja diagnosoida mikroskooppisia ongelmia. Tämä tietoisuus voi olla hyödyllinen millä tahansa alalla, jolle yksilö haluaa tulla sisään. Ohjelman osallistujat voivat myös hioa tutkimustaitoaan ja parantaa ongelmanratkaisukykyään.

Kasvatustieteiden kandidaatin kustannukset vaihtelevat huomattavasti. Lukion kokonaiskustannuksiin vaikuttavat tekijät, kuten koulun sijainti ja ohjelman kesto. Opiskelijan on otettava huomioon myös elinkustannukset ennen hakemista.

Kasvava tarve kasvitieteellisille tutkinnoille on kasvava. Kyky räätälöidä ohjelma tietylle kiinnostuksen kohteelle mahdollistaa tutkinnon suorittavan tavoitteensa joko laajasti tai tarkoituksellisesti. Jotkut tutkintotodistuksen haltijoiden sijainnissa voivat olla kukkasuunnittelija, kasvinjalostaja, patologi, kasvibiologi, kenttävalmistaja, maatieteilijä, maisema-taiteilija, kasvihuonekasvattaja, agronomi, biotekniikka, puutarhaviljelijä, ympäristötieteilijä tai kemisti.

Useammat instituutiot alkavat sisällyttää kasvitieteitä ohjelmavaihtoehtona. Monet koulut tarjoavat online-kursseja, jotka sopivat yksilöille, joilla on vähemmän joustavia aikatauluja. Jos olet kiinnostunut ohjelmasta, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen sisäänpääsyyn.

1 tulosta kohteessa Kasvitiede Filter

Kandidaatin kasvinsuojelu- ja karanteeniin arviointi

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Kanssa Bachelor of Plant Protection and Quarantine Assessment, Opiskelijat diagnosoida tuholaisten riskejä viljelykasvit, tunnistaa tuholaisia ​​(Kasvipatogeenit, hyönteisten ...

Lue lisää