BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Kieletssa Latviassa 2020

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Kielikurssit ja -opinnot valmistavat opiskelijoita lähes minkä tahansa alan uralle, sillä opintojen aikana nämä oppivat juuri itselleen hyödyllisintä kieltä tai useampaakin. Opintojen kautta hankitut taidot auttavat osallistujia viestimään myös muualla kuin työpaikalla.

Latvia, virallisesti Latvian tasavalta, on maa Itämeren alueella Pohjois-Euroopassa. Se rajoittuu pohjoisessa Viro, etelässä Liettua, itään Venäjän ja kaakossa Valko-Venäjällä. Latvialaiset ovat Baltian ihmisiä, kulttuurisesti liittyvät liettualaisia. Capital on Riian jossa asuu Latvian yliopiston yli 23000 opiskelijoista.

Suositut Kandidaattiohjelmat Kieletssa Latviassa 2020

2 tulosta kohteessa Kielet, Latvia Filter

Akateeminen kandidaatti Euroopan kielten ja kulttuurin opinnoissa

Liepaja University
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Ranskalainen
Saksan kieli
Venäjän kieli
Espanjalainen
Kampus

Ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuus hankkia akateemisen perusopetuksen ja kandidaatin tutkinnon englannin- ja saksan kielen ja kulttuurin opinnoissa ta ...

Lue lisää

Kielien ja kulttuurienvälisen viestinnän BA

Ventspils University of Applied Sciences
BA
01 Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
30 Heinä 2020
Englanti
Kampus

Valmistaudu vieraiden kielten osaamista omaavien kulttuurienvälisen viestinnän asiantuntijoille työskentelyyn EU: n instituutioissa ja muissa kansainvälisissä organisaatioissa ...

Lue lisää