BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Zhuhai Kiinassa 2021

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Kiina korkeakouluopetukseen pari vuotta on äänestetty yhdeksi parhaita Aasian maissa. Tämä maa on yli 150 julkisen ja yksityisen omistuksessa yliopistojen jakelun kaikissa maakunnissa Kiinassa. Korkeakoulutus tutkimuksen perusteella.

Tämä kaupunki on merkittävä matkailukohde Kiinassa, mikä tekee siitä vieläkin mielenkiintoisempaa kansainvälisille opiskelijoille, koska ne voivat opiskella sekä on vertaansa vailla hauskaa tässä prosessissa. He voivat opiskella kouluissa kuten Zhuhai College of Jinan University, United International College ja monet muut.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Zhuhai Kiinassa 2021

Tulokset Filter

Poikamies tietotekniikassa ja teknologia

Sun Yat-Sen University
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Computer Science and Technology on käytännöllinen taidetta. Koska kenttä perustajajäsen, se on tuonut yhteiskunnan vallankumouksellinen innovaatioita viihde-, tiedotusvälineet ...

Lue lisää

Poikamies kiinan (vieraana kielenä)

Sun Yat-Sen University
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Kiinan kieli
Kampus

Ohjelmassa on kaksi aliohjelmat - Kiinan kieli ja Business Kiinan ...

Lue lisää