BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 103 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Kiinassa 2019/2020

Kiina on ylhäältä kohde monille ulkomaalaisille opiskelijoille useista syistä. On jotain jokaiselle oppilaalle Kiinassa nauttia myös kauniita maisemia, rikas kulttuuri ja historia, erinomainen ruoka, kiehtovaa taidetta ja teatteria, dynaamisia kaupunkeja ja monia nähtävyyksiä. Riippumatta näistä Kiinassa on erinomainen opiskelu useilla eri tieteenaloilla. Kandidaatin Kiina tutkinto on nopeasti tulossa suosittu opiskelun takia Kiinan asema talouden ja maailman valtaa.

Opiskelijat etsivät Bachelor Kiinan ohjelma on useita vaihtoehtoja eri koulutusaloilla. Jotkut enemmän suosittu Bachelor Kiinassa tutkinnot ovat liiketoiminnan alalla, kuten kirjanpito, markkinointi ja rahoitus, tai aiheet kuten talous, tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, antropologian, biologian ja arkkitehtuuri. Vuonna Bachelor Kiinassa ohjelman opiskelijat hyötyvät erinomaisista tutkijoita, huippuluokan tiedekunnan ja laadukas infrastruktuuri.

Tutustu alla at your vaihtoehtoja AMK Kiinassa ohjelmia. Saatat löytää koulutusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan henkilökohtaiset ja ammatilliset tavoitteet!

Tulokset Filter

Double Degrees -ohjelma Varsovan yliopiston kanssa

Dongbei University of Finance & Economics
Kampus Full-time 2 - 4 vuotta Request Info Kiina Dalian

GIME, DUFE: lla on syvä yhteistyösuhde Varsovan yliopiston (Puola) kanssa. Kaksoistutkinto-ohjelmat molempien osapuolten tukena ovat "2 2" kandidaatin tutkinto-ohjelma, opiskelijat, jotka liittyvät tähän ohjelmaan, opiskelevat GIME: ssä kahden ensimmäisen vuoden ajan, sitten siirtyvät Puolaan opiskelemaan Varsovan yliopistossa viimeisten kahden vuoden ajan. Kaksi korkeakoulututkintoa myönnetään opiskelijoille, jotka voivat suorittaa tämän ohjelman onnistuneesti. Toinen yhteistyöhankkeena on "1 1" maisteriohjelma, opiskelijat, jotka liittyvät tähän ohjelmaan, opiskelevat GIME: ssä ensimmäisenä vuonna, sitten suorittavat toisen vuoden opintojen Varsovan yliopistossa.

Logistiikan johtamisen kandidaatti (Maailmanlaajuinen toimitusketjun hallinta)

Zhejiang Wanli University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Kiina Ningbo

Zhejiang Wanli University (ZWU), joka sijaitsee Ningboissä, kattaa 95 hehtaarin kokonaispinta-alaltaan ja koostuu Qianhu Campuksesta ja Huilong Campuksesta.

BEng Rakennustekniikka

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Request Info Kiina Suzhou

Tämä pääosa on suunniteltu erityisesti rakennusalan insinöörien koulutukseen, ja tässä korkeakoulututkinnon suorittaneissa rakennusinsinööreissä on vankka tietämys ja hyvät ongelmanratkaisukeinot sekä kattava monitieteisen arkkitehtonisen suunnittelun tuntemus, mukaan lukien maa- ja vesirakennustarkkuus, rakentamisen ja rakennustekniikan periaatteet. Ja luova arkkitehtoninen muotoilu. Laitos järjestää professorit, luennoitsijat ja alan asiantuntijat antamaan opiskelijoille kokonaisvaltaisen arkkitehtisuunnittelun koulutuksen suunnittelusta rakentamiseen, jolloin oppilaat voivat oppia lisää monitahoisesta monitieteisestä monimutkaisesta arkkitehtuurisuunnittelusta.

BDes 3. vuosi / kansainvälinen luokka

L’École De Design Nantes Atlantique
Kampus Full-time 1 vuosi Request Info Ranska Nantes Brasilia Sao Paulo Kiina Shanghai Intia Pune + 6 lisää

Kansainvälinen luokka toivottaa tervetulleiksi ranskalaiset opiskelijat ja kansainväliset opiskelijat eri kansallisuuksilta, jotka haluavat liittyä MDes-ohjelmaan kandidaattitason kolmannen (mikä on viimeinen) vuosi. Sen tarkoituksena on myös toivottaa oppilaitoksemme kumppanioppilaitoksemme akateemisen vaihto-lukukauden.

Ohjelmistotekniikan kandidaatti

Beijing Institute Of Technology
Kampus 4 vuotta Syyskuu 2020 Kiina Peking

Ohjelmistotekniikka BIT: ssä on kansallisten ohjelmistoprojektien eturintamassa ja on keskeinen ohjelma teollisuus- ja tietotekniikkaministeriössä. Ohjelma, jossa ohjelmistokehitys on keskeinen aihe, sisältää ohjelmistojärjestelmien kehittämisen ja ohjelmistosuunnittelun. Ohjelma kattaa pääasiassa perusteet, tietämys ja taidot ohjelmistosuunnittelussa ja tietojenkäsittelytieteissä, ohjelmistojen analysoinnissa ja kehittämisessä, tietojenkäsittelyjärjestelmässä sekä tietokoneverkkojen suunnittelussa ja kehittämisessä.

Taloushallinnon kandidaatti

Xi'an International University
Kampus Full-time 4 - 6 vuotta Syyskuu 2020 Kiina Xi'an

Varainhoito XAIU: ssa tutkii pääasiassa rahastojen operatiivista toimintaa, kuten varainhankintaa, sijoittamista, hyödyntämistä ja tulojen jakamista toimivissa organisaatioissa, ja kasvattaa opiskelijoita ymmärtämään taloudellisen toiminnan ominaisuudet tietyssä ajassa hallitsemalla rahastojen virtausta ennustamisen, suunnittelun avulla , päätöksenteko, valvonta, arvioinnit, valvonta ja muut toimet talouden tehokkuuden parantamiseksi.

Muotoilun kandidaatti

IFA Paris
Kampus Full-time 3 - 3 vuotta Tammikuu 2020 Ranska Pariisi Turkki Istanbul Kiina Shanghai + 4 lisää

Muotisuunnittelun kandidaatti

Poikamies öljy- engineering

China University of Petroleum
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Kiina Peking

Globaali kandidaatin tutkinto Kansainvälisen liiketoiminnan kansainväliset suhteet

Universidad Europea
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Espanja Madrid Kiina Shanghai Yhdysvallat San Diego Irvine Valencia Alcobendas Teneriffan Santa Cruz Villaviciosa de Odón Espanja Online Las Palmas de Gran Canaria + 11 lisää

Madridin Universidad Europea kansainvälisen liiketoiminnan ja kansainvälisten suhteiden kaksoistutkimus on suunniteltu tuomaan sinut kansainväliseen näkemykseen liiketoiminnan johtamisesta globaaleissa ympäristöissä, joiden avulla voit kehittää tulevaa ammatillista uraasi kansainvälisellä poliittisella ja taloudellisella alalla.

Kansainväliset suhteet (BA)

Webster Leiden Campus- Webster University USA
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Alankomaat Leiden Kiina Shanghai Sveitsi Geneve Peking Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 7 lisää

Opiskelijat Kansainvälisten suhteiden annetaan mahdollisuus tutkia, kritiikkiä ja ymmärtää sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia vuorovaikutusta meidän nykyajan globalisoituneessa maailmassa. Kansainvälinen

Englanti-opetti perustutkintoa ohjelma arkkitehtuurin

Southeast University
Kampus Full-time 5 vuotta Syyskuu 2020 Kiina nanjing

Niistä yli 1800 korkea-oppimisen laitosten Kiinassa, SEU on yksi vanhimmista ja top 20 sen yli vuosisadan akateemista huippuosaamista ja koko henkilön koulutus.34 ja sen koulut ja osastot tarjoavat 64 kandidaatin, 210 maisterin ja 112

Ekonomi (pääaineena kansainvälinen talous & kauppa)

SHU-UTS SILC Business School
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Kiina Shanghai

Ohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoille, jotka ovat järjestelmällisesti käsitys perusperiaatteiden ja menetelmät Marx talouden ja Länsi Economics, on hyvä taito perustiedot ja taidot kansainvälisen talouden ja kaupan, ymmärtävät nykytilasta kansainvälisen talouden ja kaupan kehittämistä , ja tuntee vallitsevan kansainvälisen kaupan sääntöjä ja käytäntöjä, ulkomaankaupan politiikan ja lainsäädännön Kiinassa sekä niiden viimeisintä kehitystä.

Bachelor of Computer Science and Technology

Xidian University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Kiina Xi'an

Ammatillisen koulutuksen tarkoituksena on kouluttaa sekä kyky ja eheyden, vankka ammattilainen perusta, hyvä tutkimus ja käytäntö, jolla on vahva tunne ammattitaito, vastuu ja henki yhteistyötä ja edistää ystävällisiä vaihtoa ja yhteistyötä Kiinan ja sen vastaanottavan maan, jolla on vahva laadukkaita henkilöstö päivittää tietonsa, innovaatio ja kokonaisvaltaista suunnittelua valmiuksia.

Bachelor in Tourism Business Management

Institute for Tourism Studies, Macau
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Kiina Macao

BEng (Hons) Chemical Engineering

The University of Nottingham Ningbo China
Kampus Full-time 3 - 4 vuotta Syyskuu 2020 Kiina Ningbo