146 Kandidaatti Ohjelmat sisään Kolumbia for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Kolumbia for 2024Filter
    • Ibagué, Kolumbia
    • Greenville, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Bachelor of Organizational Leadership kanssa Pitoisuus Human Resource Administration (Bols / HRA) tutkinto on suunniteltu antamaan tietoa ja taitoja teoriassa ja sovelluksissa liittyvät

    • Rionegro, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Uniremingtonin kauppatieteiden tiedekunnan markkinointihallinto-ohjelman (kasvotusten-modaliteetti) ammattilainen on ammattilainen, jolla on maailmanlaajuinen visio ja joka saa kattavan, hallinnollisen, humanistisen, kulttuurisen ja eettisen koulutuksen. Hänellä on laaja sosiaalisen vastuun tunne, mikä heijastuu hänen ammatilliseen työhönsä ja hänen jatkuvaan suhteeseensa ympäröiviin yhteisöihin. Hän on ammattilainen, joka on valmis puuttumaan oikea -aikaisesti ja vastuullisesti tahallisten yrityspolitiikkojen, -strategioiden ja -menettelyjen muotoiluun ja toteuttamiseen, soveltamalla integroivaa konseptia, jonka tarkoituksena on tuottaa arvoa suunnittelun ja johtamisen näkökulmasta. liiketoimintaprosessien organisointi, ohjaus, valvonta ja hallinta tuotteiden ja palveluiden myynninedistämisessä ja jakelussa nykyisten ja mahdollisten kuluttajien tarpeiden tyydyttämiseksi luoda kilpailuetuja organisaation ja yhteiskunnan hyödyksi.

    • SANTANDER, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Santanderin teknisten yksiköiden markkinoinnin ammatillinen ohjelma ammatillisen käytännön alalla, jolla on tekninen ja tieteellinen perusta opiskelu- ja yhteiskuntatieteissä, jotta voidaan diagnosoida, tutkia, projektata, suunnitella, muotoilla, toteuttaa, muuttaa, arvioida projekteja , tarjota ratkaisuja, strategioita ja markkinointitaktiikoita kvantitatiivisiin ja laadullisiin muuttujiin sovellettujen mallien avulla ja luottaa tietojärjestelmätekniikkaan optimoidakseen päätöksentekoa, joka tarjoaa kilpailukykyä paikalliselle, alueelliselle, kansalliselle yritykselle ja kansainväliselle.

    • Bogotá, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Kouluta logistiikkapäälliköitä, jotka toimivat erinomaisesti, yrityskohtaisesti ja sosiaalisesti vastuullisesti, jotta heidät tunnustetaan työstään, suorituksestaan ja tuloksistaan. Tarjoa korkealaatuista akateemista ohjelmaa, jonka sisältö vastaa maan nykyisiä tarpeita ja korostaa opiskelijan inhimillistä ja eettistä muodostumista ja sitoutumista palvelemaan yhteiskuntaa. Kannusta opiskelijaa tutkivaan mieleen logistiikan alalla, mikä saa opiskelijan ehdottamaan jatkuvasti logistiikkaparannuksia prosesseilla, jotka tuottavat arvoa koko toimitusketjussa. Kehittää opiskelijassa tietoa logistiikan megatrendeistä, ympäristölogistiikan tapauksista, paluulogistiikasta, virtuaalisesta integraatiosta (sisäinen viestintä), yhteistyösuhteista, muun muassa liiketoimintamahdollisuuksista.

    • Bogotá, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Viestintä- ja tietokonejärjestelmien valvonnan ja ylläpidon tekniikan opiskelun tavoitteena on muuttaa ja kaupallistaa kolmella perusalueella Teknologia, ratkaisut ja palvelut, jotka liittyvät ohjausratkaisujen, järjestelmien, laitteiden, laitteiden suunnitteluun, ylläpitoon, korjaamiseen ja kehittämiseen ja sähköiset instrumentit, joiden sovellukset ovat peräisin viestinnästä ja kulutuselektroniikan sektorista.

    • Armenia, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    EAM -yliopiston oppilaitoksen digitaalisen visuaalisen suunnittelun ohjelman opiskelija kehittää kykynsä ymmärtää tarkasti ympäristöään liikkumattomien tai liikkuvien kuvien avulla digitaalisen maailman kautta, johon maailma on tulossa yhä enemmän ja johon kuuluu koko väestö. altis visuaalisuudelle. Visual Digital Design -ohjelma kattaa kaikki toiminnot ja tieteenalat, joille on ominaista kiinteä osa 2D- ja 3D -elokuvien, TV: n digitaalisen sisällön rakentamista ja suunnittelua. Videopelit ja mobiilisovellukset ovat siten kattaneet laajan kentän tämän uuden oranssin aikakauden suunnittelussa ja digitaalisessa sisällössä.

    • Cundinamarca, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    San Josén korkeakoulusäätiöllä on erinomainen joukko kattavia ja ammattitaitoisia opettajia tietyillä suunnittelun ja valmistelun aloilla, joilla on tarvittavat taidot ja osaaminen, joita työmarkkinat edellyttävät. Lisäksi se tarjoaa opiskelijoilleen käytännön työpajoja, jotka on varustettu tarvittavilla tarvikkeilla. tuottaa merkittävää oppimista akateemisessa prosessissaan, etsien sekä henkilökohtaista että sosiaalista panosta, koska opiskelijamme ovat koulutettuja, joilla on korkea sosiaalisen vastuun tunne ja jotka pyrkivät vaikuttamaan myönteisesti ympäristöönsä. Mikä tekee meistä erilaisia? San Josén korkeakoulusäätiön muotisuunnittelun opiskelijat ensimmäiseltä lukukaudeltaan kehittävät kykyä suunnitella erityyppisiä asuja, joilla on taiteellinen, tutkiva ja argumentoiva kosketus sekä korkea tekstiilimateriaalien tuntemus markkinoiden tarpeiden ratkaisemiseksi. Opiskelijoiden täydennysprosessien puitteissa liiketoimintaharjoittelut suoritetaan alan tunnustettujen suunnittelijoiden työpajoissa, jolloin opiskelijat voivat osallistua suuriin tapahtumiin asuillaan

    • Barranquilla, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Tavoitteenamme on kouluttaa ammattilaisia, joilla on taitoja ja tietämystä toimitusketjun prosesseista, saavuttamaan tehokkaasti kansainvälistymisprosessit, ymmärtämään ja toteuttamaan erilaisia kansalliseen ja kansainväliseen logistiikkaan liittyviä toimintoja. Kaikkien suunnittelu-, organisointi-, markkinointi- ja jakelutoimintojen jatkuva parantaminen tuottaa arvoa logistiikkaketjuun. Kyky hallita logistiikkaa paitsi operatiivisesta näkökulmasta myös hallinnollisesta ja hallinnollisesta näkökulmasta määrittämällä tilan, teknisten, henkilöstö- ja taloudellisten resurssien tarpeet saavuttaakseen olennaisia parannuksia palveluissa tuotteiden kokonaislaadun ja kysynnän tyydyttäminen.

    • Bogotá, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Se ehdottaa vaihtoehtoja alueen luomiseksi, suunnittelemiseksi, hankkeeksi ja organisoimiseksi, johtamalla ja hallinnoimalla hankkeita, jotka edistävät kaupunkien ja alueiden parantamista ja kasvua, sekä suunnitellaan ja projisoidaan inhimillisiä asutuksia, joilla on tulevaisuuden, innovatiivinen ja kestävä visio.

    • Colombia, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Suurin haaste, jonka löydämme tehokkaan kristillisen johtamisen kehittämisessä, on koulutuksen puute. Kesto: 3v.

    • Sabaneta, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    OHJELMAN TAVOITE: Kouluta ammattilaisia, jotka kehittävät ammatillisia suoritustaitojaan organisaatioiden markkinointiprosessien analysointiin, suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin päätöksentekoa varten tarpeiden ja toiveiden tyydyttämiseksi ja lisäarvon luomiseksi asiakkaille ja kuluttajille.

    • Cundinamarca, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    San Mateon yliopiston säätiön Gastronomian ammattilaisella on taidot: Valvoa ja tarkistaa gastronominen ja juomatoiminta hallinnolliselta johdolta. Tulkitse ja standardoi kulinaarisia reseptejä nykyisten suuntausten ja laitoksen vaatimusten mukaisesti. Hallitse gastronomisen tuotantoprosessin laatua määriteltyjen järjestelmien avulla. Suorita gastronomisen toiminnan kustannusten ja kulujen analysointi, suunnittelu ja hallinta. Johda keittiön inhimillistä lahjakkuutta myynnin, tuotantotarpeiden ja laitoksen politiikan perusteella. Hallitse tapahtumia organisaatio- ja suunnittelukyvyillä, jotka mahdollistavat tarvittavien palvelujen asianmukaisen tarjoamisen ja innovaatioiden jatkuvan etsimisen. Ymmärtää ruoan aistinvaraiset ominaisuudet ja muutokset, joita ne kokevat teknologisten ja kulinaaristen prosessien seurauksena.

    • Bucaramanga, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    CORPORATION ESCUELA TECNOLÓGICA DEL ORIENTEn kandidaatin tutkinnon suorittanut lapsiopetusohjelma voi: ✔ tulkita ja soveltaa Kolumbian lasten kattavia hoito -ohjelmia sääteleviä normeja ja laatustandardeja sekä perheessä että laitoksessa ympäristöön. ✔ Auta rakentamaan suojaavia ja osallistavia koulutusympäristöjä vauvojen sosiaalisen ja kulttuurisen kontekstin erityispiirteiden mukaisesti sekä perus- että esikoulussa. ✔ Suora koulutusprojekti, joka vastaa lapsen ominaispiirteisiin ja tarpeisiin kiinnittäen huomiota lapsen inhimilliseen kehitykseen varhaiskasvatuksen eri tasoilla. ✔ Suunnittelun didaktinen materiaali on yhdenmukainen vauvan kehitysvaiheiden sekä varhaiskasvatuksen ja peruskoulutuksen ohjaavan toiminnan kanssa. ✔ Suunnittelun didaktinen materiaali on yhdenmukainen lapsen kehitysvaiheiden, niiden mittojen ja esikouluopetuksen opetussuunnitelmien kanssa. ✔ Johtaa koulutushankkeiden laatimista laitoksille, jotka vastaavat kansallisia ja kansainvälisiä suuntaviivoja lasten kokonaishoidosta ja haavoittuvimpien yhteisöjen sosiaalisesta osallisuudesta. ✔ Osallistu tutkimusprosesseihin, jotka tarjoavat ratkaisuja ympäristön koulutusongelmiin, jotka liittyvät lasten hoitoon perus- ja esikoulutasolla.

    • Villavicencio, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Ryhdy teknisesti päteväksi agronomitekniikan ammattilaiseksi, jolla on vankka eettinen koulutus, humanistinen tietoisuus, sitoutunut edistämään muutosta kohti kestävää maataloutta ja jolla on kurinalaisuuksia itseopiskeluun, pysyvään tutkimukseen ja teknologian siirtoon. kansallisesti ja kansainvälisesti, muuttaa ympäristöäsi ja edistää parempaa tulevaisuutta. Sinulla on pääsy laboratorioihimme, "El Remanson" tuotantoyksikköön sekä kansallisiin ja kansainvälisiin sopimuksiimme harjoittelupaikoista, lukukausista ulkomailla ja tutkimushankkeista.

    • Bogotá, Kolumbia

    Kampuksella

    Espanja

    Järjestelmätekniikka -ohjelma keskittyy ammattilaisten koulutukseen, jotka kykenevät suunnittelemaan, toteuttamaan ja ohjaamaan tietokonehankkeita uuden teknologian avulla. TEINCO -järjestelmäinsinööri hankkii taitoja kehittää räätälöityjä ohjelmistoja ja IT -ratkaisuja, jotka perustuvat Business Intelligence -järjestelmään, jotta tiedot voidaan muuntaa tiedoiksi ja ennustaa käyttäytymistä Big Data-, Machine Learning- ja Deep Learning -tekniikoilla (pilarit, jotka tukevat tekoälyä -IA).