BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 10 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Kroatiassa 2019/2020

AMK 's tutkinnot ovat myöntäneet yliopistojen ja laitosten kaikkialla Kroatiassa, julkisissa ja yksityisissä kouluissa omistettu eri tieteenaloja, taiteiden ja tieteiden. Tyypillisesti myöntämiseen neljän vuoden päätoimista opiskelua, Poikamies astetta antaa opiskelijoille perustavaa tiedot ja taidot työskennellä asemista useilla ammattialoilla. AMK ohjelmia Kroatian yliopistoissa tarjotaan Economics, Engineering, Management, lääketiede, oikeustieteellinen, humanistinen, sosiologia, biologia, kemia ja monia muita aloja. Usein kandidaatin ohjelmia Kroatia tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden erikoistua yhden alueen tai alan yleistä koulutusaloittain jossain vaiheessa neljän vuoden koulutusohjelma.

Täytäntöönpanon jälkeen Bolognan prosessin, nyt AMK ohjelmia Kroatiassa ovat standardoituja ja helpommin tunnustettu tai siirtää kansainvälisille instituutioille päätyttyä tutkinnon.Kandidaatin tutkinnot ovat ensimmäinen askel kohti edistää opiskelijan 's korkeakoulutuksen Masters tai tohtorin tutkimuksen Kroatiassa ja ympäri maailmaa. Riippuen koulun, tutkimuskohde, kotiseutunsa tai maan hakijan tai taloudellinen tilanne hakijan opetus ja palkkiot voivat vaihdella suuresti AMK ohjelmia Kroatiassa.

Saat lisätietoja siitä, miten voit hakea kandidaatin koulutusohjelmassa yliopistossa tai koulussa Kroatiassa, yksinkertaisesti vierittämällä alas ja lue lisää, tänään!

Tulokset Filter

Bachelor in Business Matematiikka ja Taloustiede

Zagreb School of Economics and Management
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Kroatia Zagreb

Liiketalouden ja kvantitatiivisen matematiikan peruskoulutusohjelmassa painotetaan taloudellisten asiantuntijoiden työtä pankki- ja rahoitusalalla sekä tuotannossa, jakelussa, logistiikassa, telekommunikaatiossa, ohjelmistossa ja muissa yrityksissä Kroatiassa. ja maailmanlaajuisesti.

Taloustieteiden kandidaatin tutkinto

Zagreb School of Economics and Management
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Kroatia Zagreb

Tämä nelivuotinen ohjelma sisältää aiheita taloustieteen, johtamisen, kirjanpidon, rahoituksen, markkinoinnin, matkailun ja valittavien opintojaksojen joukossa.

Poikamies digitaalisen markkinoinnin

Algebra University College
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Kroatia Zagreb

Professional ylempää opintokokonaisuus digitaalisen markkinoinnin klo Algebra University College on selkeä vastaus tarpeisiin työnantajien (Kroatiassa ja EU) kentässä digitaalisen markkinoinnin ja markkinoinnin yleensä. Kehitystyön aikana koulutusohjelman, tärkein lähtökohta kunkin kurssin muodostui välittömästi käytännön sovellettavuus tietojen ja taitojen Valmistuttuaan jotta johdannon ammatin ja työpaikan mahdollisimman lyhyt.

Poikamies multimedia computing

Algebra University College
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Kroatia Zagreb

Viime vuosina alalla multimedia computing on ollut dynaamisin toimintaedellytysten kehittämistä tietotekniikan ja on rikkoa kirjaa käyttäjien määrä ja kasvuvauhdin työllisyyden päivittäin. Aallon kehityksen sosiaalisten verkostojen ja älypuhelinlaitteet, kysyntää erityyppisten multimediasisältöä (video, animaatio, audio) ja järjestelmät (web-portaalit, CMS järjestelmiä, sähköinen kaupankäynti) on suuresti laajenee.

Poikamies järjestelmän suunnittelu

Algebra University College
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Kroatia Zagreb

Viimeisen kymmenen vuoden aikana asiantuntijoita, jotka tuntevat alan järjestelmän suunnittelu ovat olleet halutuimmista ryhmistä IT-ammattilaisille työskentelee Kroatian tasavallassa. Uransa liittyvät läheisesti dynaamisesti kehittyvä teknologioiden ja välttämätön edellytys niiden työpaikkojen saavutetaan teollisuuden sertifikaatit joka lisäksi ammatillista tunnustamista, tarjota parempaa taloudellista työolosuhteet ja yksinkertaistaa pääsyä eurooppalaisten ja kansainvälisten työnantajia.

Poikamies ohjelmistotuotannossa

Algebra University College
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Kroatia Zagreb

Viimeisen kymmenen vuoden aikana asiantuntijoita, jotka tuntevat alan ohjelmistojen suunnittelu ovat olleet halutuimmista ryhmistä IT-ammattilaisille työskentelee Kroatian ja osuus on noin 50% koko työllisyyden IT-alalla. Uransa liittyvät läheisesti dynaamisesti kehittyvää teknologiaa ja hyödyntää niiden työpaikkojen saavutetaan teollisuuden sertifikaatit joka lisäksi ammatillista tunnustamista, tarjota parempaa taloudellista työolosuhteet ja yksinkertaistaa pääsyä eurooppalaisten ja kansainvälisten työnantajia.

Bachelor in Sports Management

Aspira University College
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Kroatia Jakaa + 1 lisää

Urheiluhallinnon opinto-ohjelma on hyvin pyöristetty opetussuunnitelma, joka tarjoaa osaamista urheiluun tai talouteen. Jatkokoulutusta voidaan jatkaa urheiluhallinnon erikoisammattitutkinto-ohjelmassa.

Bachelor in Gastronomia

Aspira University College
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Kroatia Zagreb Jakaa + 2 lisää

Kroatia on rakentanut menestyksekkäästi yhden nopeimmin kasvavista Välimeren gourmetkohteista. Sen kasvu ja kehitys perustuu rikkaaseen ruoan ja viininvalmistusperinteeseen sekä monien ravintoloiden kasvavaan tarjontaan, jossa on korkealaatuinen paikallinen gastronomia ja viininvalinta.

Ammattikorkeakoulu kansainvälisessä johtamisessa hotelli- ja matkailualalla

Aspira University College
Kampus Full-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Kroatia Jakaa

Kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun johtamisen ammattikoulutusohjelma valmistaa opiskelijoita matkailun, vieraanvaraisuuden ja hotellialan johtotehtäviin.

Bachelor in Business Economics: Kansainvälinen liiketoiminta

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Kroatia Rijeka

Lukuvuodesta 2011/12 alkaen Rijeka-yliopiston kauppakorkeakoulu tarjoaa 3 vuoden korkeakoulututkinnon Business Economics - "International Business" -tutkinnon, joka on vuodesta 2014/15 lähtien laajennettu 2 vuoden jatkokoulutukseen opinto-ohjelma.