close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Liiketalousssa Tanskassa 2020

Tanska houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa niiden korkea laatu korkeakoulut. Se on huippuluokan valinta hakevia opiskelijoita Bachelor in Business, ei vain koska ne saavat erinomaisia ​​verran, mutta myös kansainvälistä opiskelijoista, sosiaalinen elämä, kulttuurisia mahdollisuuksia ja kyky helposti matkustaa muualle Eurooppaan. Bachelor in Business Tanskassa voi osoittautua monip… Lue lisää

Tanska houkuttelee opiskelijoita ympäri maailmaa niiden korkea laatu korkeakoulut. Se on huippuluokan valinta hakevia opiskelijoita Bachelor in Business, ei vain koska ne saavat erinomaisia ​​verran, mutta myös kansainvälistä opiskelijoista, sosiaalinen elämä, kulttuurisia mahdollisuuksia ja kyky helposti matkustaa muualle Eurooppaan. Bachelor in Business Tanskassa voi osoittautua monipuolinen opettavainen kokemus, joka on myönteinen askel kohti menestyksekkään uran.

On erilaisia ​​mahdollisuuksia Bachelor in Business Tanskassa. Opiskelijat saavat vahvan perustavanlaatuinen käsitys liiketoiminnan ja voi usein valita erikoistua alalla, kuten globaalin liiketoiminnan, IT, markkinointi, talous, viestintä ja talous, joukossa monia muita mahdollisuuksia. Tanskassa, ansaita Bachelor in Business kestää yleensä vähintään 3 vuotta ja usein yhdistämällä työselostus, hankkeita, seminaareja, tutkimus-, ja mahdollisesti harjoittelupaikkoja.

Katsomaan läpi Bachelor in Business ohjelmiin Tanskassa ja jos löydät jonkun, joka kiinnostaa sinua, täytä lomake ja voit olla yhteydessä suoraan tunnustukset!

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Niels Brock Copenhagen Business College
Copenhagen, Tanska

De Montfortin yliopisto, Leicester, Iso-Britannia ja Niels Brock Copenhagen Business College , ovat iloisia voidessamme tarjota tämän 3-vuotisen ohjelman.

De Montfortin yliopisto, Leicester, Iso-Britannia ja Niels Brock Copenhagen Business College , ovat iloisia voidessamme tarjota tämän 3-vuotisen ohjelman. -
BSc
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Syys 2020
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä