Filter
Kandidaatin tutkinnot
Georgia

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Luonnontieteetssa Georgiassa 2019

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Luonnontieteet pyrkivät ymmärtämään luonnossa tapahtuvia ilmiöitä havainnoimalla ja ennusteita tekemällä. Opinnoissa tutustutaan myös luonnonlakeihin ja erilaisiin tieteellisiin menetelmiin. Luonnontieteiden alahaaroja ovat muun muassa fysiikka ja biologia.

Georgia on suvereeni valtio Kaukasuksen alueella Euraasiassa. Sijaitsee rannikolla Mustanmeren, se rajoittuu pohjoisessa ja koillisessa Venäjän, etelässä Turkin ja Armenian ja kaakossa Azerbaidžanissa.

Suositut Kandidaattiohjelmat Luonnontieteetssa Georgiassa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Luonnontieteet, Georgia

Other options within this field of study:
Georgian Technical University

Tavoitteena kandidaatin opetussuunnitelma on tarjota opiskelijoille matematiikan kielellä ja käsitteet tekniikka matemaattinen todistus, matemaattisia menetelmiä, kuvaus ... [+]

Tavoitteena kandidaatin opetussuunnitelma on tarjota opiskelijoille matematiikan kielellä ja käsitteet tekniikka matemaattinen todistus, matemaattisia menetelmiä, kuvaus käyttämällä matemaattisia malleja soveltavan tyyppinen ongelmia ja itsenäinen kehittäminen näiden mallien teoreettista tai / ja levittää puitteet sekä arvioinnin taitoja.

ohjelma Edellytykset

Hakija on hyväksytty noudattaen Georgian lainsäädännössä. Samaan aikaan, opiskelijat vieraan kielen on läpäistävä Englanti kielellä.

Ohjelman kuvaus

Ohjelma noudattaa ECTS-järjestelmää, 1 luotto vastaa 27 tuntia, joka sisältää yhteystietojen sekä itsenäisen työskentelyn tuntien. Aikojen jakautuminen esitetään opetussuunnitelmassa. Ohjelman kesto on 4 vuotta (8 lukukautta) ja se sisältää 240 opintopistettä.... [-]

Georgia Tbilisi
October 2019
Full-time
4 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi