BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Etäopiskelu Kandidaattiohjelmat Maatalousekonomiassa 2021

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Opiskelijat ovat kiinnostuneita työskentelystä hallinnan kapasiteetin kasvatus teollisuus voi suorittamaan maatalouskaupan ohjelmaa. Nämä ohjelmat tarjoavat kursseja, jotka yhdistävät liiketoiminnan ja tilakohtainen aiheita, kuten kirjanpito, maataloustuotannon, kuluttajakäyttäytyminen, maatila vähittäiskaupan ja markkinointi.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Etäopiskelu Kandidaatin tutkinnot Maatalousekonomiassa 2021

1 tulosta kohteessa Maatalousekonomia, Etäopiskelu Filter

Ammattikorkeakoulu

Massey Business School
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus
Online

Massey AgriCommerce -ohjelma sovittaa itsensä agribusiness-teollisuuteen kaikkialla maailmassa - varmistaa, että tutkinnon suorittaneilla on ammattitaitoa ja alan ammattilaist ...

Lue lisää