BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Maataloustekniikkassa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto on tutkinnon suorittanut opiskelijoille, jotka päättivät harjoittaa perusopetusta tietyllä alueella. Useimmat osanottajat voivat suorittaa kandidaatin ohjelman kolmesta neljään vuoteen, vaikka jotkut ihmiset tarvitsevat niin kauan kuin seitsemän vuotta kestävän opetussuunnitelman päättymisen jälkeen.

Mikä on maatalouden tekniikan kandidaatti? Tässä ohjelmassa keskitytään kehittämään osanottajien taitoja maatalouden kehittämisen ja teknologian alalla. Tämän ohjelman tavoitteena on auttaa ihmisiä kehittämään sellaisia ​​taitoja, joita he tarvitsevat tutkintoon insinöörinä tai teknikona sellaisella toimialalla, jolla on vahva tarve tällaisille osaajille. Kouluttajat voivat keskittyä elintarviketeollisuuden erityisiin ja painokkaisiin tarpeisiin, kuten raaka-aineiden tuotantoon, talouselämään, organisaatioon, elintarviketeknologiaan ja elintarviketeollisuuteen.

Yksilöt, jotka osallistuvat tähän ohjelmaan, pyrkivät kehittämään useita siirrettäviä taitoja. Esimerkiksi monissa tutkinnon suorittaneissa on voimakas ongelma-analyysi ja vianmääritysominaisuudet, jotka voivat palvella heitä hyvin insinöörinä tai muussa asennossa. Monilla opiskelijoilla on myös vankka käsitys elintarviketeollisuudesta ja sitä ympäröivistä tarpeista.

Kuinka paljon opiskelija voi odottaa maksavan maataloustekniikan kandidaatin tutkinnosta riippuu useista tekijöistä. Opiskelija, jonka opiskelija päättää opiskella, ohjelman kesto ja elinkustannukset voivat vaikuttaa koulutuksen kokonaiskustannuksiin.

Tämän ohjelman opiskelijat saattavat havaita, että heillä on paljon tuottoisia uramahdollisuuksia. Opiskelija voi siirtyä maaperän ja vesien suojelijoiden, sähköjärjestelmien ja koneiden suunnittelija, elintarvike- ja bioprosessin insinööri tai rakennuttaja- ja ympäristöteknikko. Hän saattaa löytää menestystä maataloudessa, valmistajana, liittovaltion hallituksessa tai oppimisympäristössä professorina tai opettajana.

Yksilöillä on useita vaihtoehtoja, kun kyse on siitä, mihin he menevät kouluun. Jos haluat lisätietoja vaihtoehdoista, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi oppilaitoksen sisäänpääsyoppaaseen.

5 tulosta kohteessa Maataloustekniikka Filter

Luonnonvarojen kandidaatti älykkäässä luomuviljelyssä

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Kandidaatti
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
17 May 2021
Englanti
Kampus

Älykkään orgaanisen maatalouden ohjelman opiskelijana keräät kasvien ja eläintuotannon taitoja modernilla kampuksen koulutus- ja tutkimustilalla sekä työharjoitteluohjelmassa ...

Lue lisää

Maatalouden insinöörin kandidaatti

IPB University
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
8 lukukaudet
Englanti
Kampus

Opetussuunnitelmassa integroidaan tekniikan ja teollisuuden johtaminen ympäristöystävälliseen prosessitekniikkaan, sitoutumisesta koulutuksen laadun parantamiseen, esimerkiksi ...

Lue lisää

Kandidaatti puussa ja tuotannon digitaalinen siirtyminen

Ecole Superieure Du Bois
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Ranskalainen
Kampus

Puun kandidaatti ja tuotannon digitaalinen siirtyminen kouluttaa puunjalostusteollisuuden kolmivuotisia pilottituotannon johtajia, jotka kykenevät hallitsemaan monimutkaisia p ...

Lue lisää

Maatalouden tekniikan tutkinto

Universidad de Leon
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
10 Loka 2020
Espanjalainen
Kampus

Koulutamme ammattitaitoisia ammattilaisia soveltamaan insinööritoimintaa maatalouden, kotieläinten, maatalouden ja maatalouden ympäristötoimiin, joissa on arvostettuja opettaj ...

Lue lisää

Kandidaatin maatalouden engineering

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Lyömätön arvo ja jonka tehtävänä on auttaa opiskelijoita tulla eettisiä maailmankansalaisia. Kaikki kampuksen joka on ystävällinen, rohkaiseva ja hyödyllistä!

Lue lisää