BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Mongoliassa 2020/2021

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Asiantuntemusta muun kuin kasvitieteen, ekologian, sivuston suunnittelu, maiseman suunnittelu ja teollinen muotoilu yhdistyvät maisemaan arkkitehtuurin alalla. Ulkotiloihin suunnitellaan ja muotoiltu julkisiin tiloihin, kuten puistoissa, koulujen ja kadun kulmassa, sekä yksityisten kaupallisten ja asuintiloissa.

Mongolia on sisämaavaltio Itä-ja Keski-Aasiassa. Sen rajanaapureita Venäjän pohjoiseen ja Kiinan etelään, itään ja länteen. Ulan Bator, pääkaupunki ja suurin kaupunki, asuu noin 45% väestöstä. Se kestää yleensä länsimaalaisten noin 9-18 kuukautta ennen kuin ne saavat hyvän puhekielen kykyjä Mongolian.

Suositut Kandidaattiohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Mongoliassa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Maisema-arkkitehtuuri, Mongolia Filter

Kandidaatin Maisemaarkitehtuurin

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Bachelor of Landscape Architecture, opiskelijat saavat perustaa maisema-arkkitehtuurin ammatti pohja, ihmiskunta terve, elin- ympäristön ja suunnittelu biologian ja ekologian ...

Lue lisää