BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Turkissa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto on perustutkinto, jonka saa, kun on suorittanut vaadittavat opinnot joko yliopistossa tai collegessa. Suurin osa kandidaattiohjelmista kestää 3 - 4 vuotta, ja jotkut voivat viedä jopa seitsemän vuotta.

Ecology, puutarhanhoito, kasvitieteen, sivuston suunnittelu, hulevesien hallinta, teollisen muotoilun ja muiden alojen yhdistyvät käytännön maisema-arkkitehtuurin. Ottamalla paljon muutakin kuin maiseman suunnittelu, se on laajamittainen suunnittelu ja hallinta sekä julkisten ja yksityisten ulkona maa-alueita.

Yliopistot Turkissa tarjota joko kaksi tai neljä vuotta koulutuksen opinnoissa, mutta jatko-ohjelmia viime vähintään kaksi vuotta. On noin 820 korkeakoulujen Turkki mukaan lukien 76 yliopistoissa yhteensä opiskelijamäärien yli miljoona. Opetuksen laadusta Turkin yliopistojen vaihtelee suuresti, jotkut tarjoavat koulutusta ja tiloja par kansainvälisesti tunnettu kouluissa.

Suositut Kandidaattiohjelmat Maisema-arkkitehtuurissa Turkissa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Maisema-arkkitehtuuri, Turkki Filter

Bachelor in Urban Design ja maisema-arkkitehtuuri

Bilkent University
Kandidaatti
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Kaupunkisuunnittelun ja maisema-arkkitehtuurin osasto valmistelee tulevaisuuden ammattilaisia, joiden suunnittelussa parannetaan kaupunkielämän laatua luonnollisten ja rakenne ...

Lue lisää