BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Sibu Malesiassa 2021

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Malesia on liittovaltion perustuslaillinen monarkia Kaakkois-Aasiassa. Se koostuu kolmestatoista valtioiden ja kolme liittovaltion alueella ja on yhteensä alasta on 329847 neliökilometriä erottaa Etelä-Kiinan merellä kahteen samankokoisten alueiden Malakka ja Malesian Borneo.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Sibu Malesiassa 2021

Tulokset Filter

Taiteiden kandidaatin teollinen muotoilu

University College Of Technology Sarawak
Kandidaatti
Englanti

Teollinen muotoilu on menetelmä, jonka tehtävänä on luoda tuotteita, jotka voivat olla sekä käytännöllisiä että esteettisiä. Se keskittyy tuotteiden suunnitteluun käyttämällä ...

Lue lisää

Konepajatieteen kandidaatti

University College Of Technology Sarawak
Kandidaatti
Englanti

Koneenrakennus on vastuussa tuotteiden, prosessien ja voiman vastuullisesta kehittämisestä, joko molekyylitasolla tai suurten ja monimutkaisten järjestelmien mittakaavassa. Ko ...

Lue lisää

Kauppatieteiden kandidaatti

University College Of Technology Sarawak
Kandidaatti
Englanti

Kauppakorkeakoulu (SBM) tarjoaa kauppatieteiden kandidaattiohjelman vastaamaan liike-elämän tarpeisiin sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

Lue lisää