327 Kandidaatti Ohjelmat sisään Malesia for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Malesia for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Malesia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ainutlaatuinen 4-vuotinen kirjanpidon koulutusohjelma on kehitetty yhteistyössä Certified Practicing Accountants (CPA Australia) kanssa. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille lyhyempi reitti ammattipätevyyden ja tunnustuksen saamiseksi. Kun kuusi CPA-ammattilaista segmenttiä on suoritettu viimeisenä vuonna (vuosi 4), opiskelijat saavat UniRazak Bachelor of Accounting (Hons) -akkreditoinnin.

    • Petaling Jaya, Malesia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tietojenkäsittelytieteen kandidaatti (Älykkäät järjestelmät) (Hons) -ohjelma antaa opiskelijoille laajan valikoiman tietoja ja teknisiä taitoja olennaisista tekoälyjärjestelmiin liittyvistä faktoista, käsitteistä, periaatteista ja teorioista. Opiskelijat opiskelevat moduuleita, jotka keskittyvät älykkäisiin järjestelmiin, datatieteeseen ja analytiikkaan, koneoppimiseen, IoT:hen ja älykkäiden järjestelmien integrointiin, luonnollisen kielen käsittelyyn ja mobiilialustaohjelmointiin.

    • Sharjah, Arabiemiirikunnat
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    24 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Kaksoissertifikaattiohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa ammatillisen uran liiketoiminnassa ja johtamisessa. Tämä liikkeenjohdon kurssi auttaa sinua kehittämään analyysi- ja arviointitaitoja, joita voidaan soveltaa todellisissa tilanteissa. Kehität tietämystäsi ja ymmärrystäsi liiketoiminnan eri toiminnallisista alueista, mukaan lukien johtaminen, markkinointi, henkilöstöresurssit, talous ja toiminnan hallinta globaalissa kontekstissa. Sinulla on myös tarvittavat taidot menestyäkseen liiketoiminnassa, kuten yrittäjyys, digitaalinen lukutaito, yhteistyötyöt ja viestintätaidot.

    • Kuala Lumpur, Malesia

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Bachelor of Petroleum Engineering Technology (käyttö ja turvallisuus), jolla on kunniaohjelma, joka soveltaa suunnitteluteknologiaa öljy- ja kaasuteollisuudessa (käyttö ja turvallisuus) loppupään tehtaissa. Tuottaa monipuolisen insinöörin ja tekniikan, jolla on riittävä teoreettinen tietämys ja tekninen kyky toimia öljyn ja kaasun loppupään laitoksissa.

    • Kuala Lumpur, Malesia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelmistotekniikan kandidaatin (Hons) opiskelijat oppivat jokaisen IT-ammattilaisen edellyttämät perustaidot ja perustiedot ohjelmoinnista, ongelmanratkaisutaidoista, algoritmisista taidoista, matemaattisista tekniikoista sekä järjestelmien analysoinnista ja suunnittelusta.

    • Chukai, Malesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Insinööri Technology (Honours) Mechatronics at TATI University College painottuu sähkölaitteiden ja elektronisten kursseja kuten piiriteoria, elektroniikka, digitaalisen elektroniikan, mikro ja sulautettujen järjestelmien.

    • Shah Alam, Malesia

    Täysaikainen

    8 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Department of Electrical and Electronic Engineering perustettiin vuonna 1996 ja on kasvanut nopeasti sen jälkeen.

    • Johor Bahru, Malesia
    • Southampton, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    Ilmailun ja astronautikunnan maailma on uskomattoman dynaaminen ja sisältää huippuluokan muotoilun ja tarkan tutkimusmenetelmän. Aeronautikassa ja astronautikassa, joka University of Southampton Malaysia valmistelee sinut suunnittelemaan tulevia lentokoneita, moottoreita, satelliitteja ja muita avaruusaluksia.

    • Kuala Lumpur, Malesia

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Ymmärtämällä viestintäalan jatkuvasti muuttuvan luonteen, ohjelmamme tavoitteena on valmistaa oppilaita tarvittavilla taidoilla ja tiedoilla ja mikä tärkeintä vaalia heitä tulemaan tehokkaiksi kommunikaattoreiksi.

    • Kajang, Malesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Electronics Engineering on nopeasti kasvava ala. Ohjelma on parannettu käytännön kokemusta ja teollisuuden sijoittaminen vakiintuneiden teollisuuden. Elektroniikan suunnittelu ohjelma on suunniteltu halutaan valmistautua uran kaikkialla maailmassa.

    • Shah Alam, Malesia
    • George Town, Malesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä kandidaatin ohjelman tarjoamia Johtamisen ja Human Resources alla College of Business Management and Accounting on räätälöity erityisesti opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uraansa uuden globaalin asetus kansainvälisten yritysten. Tämä ohjelma on myös suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille liiketoiminnan ja johtamistaidot, kielitaito ja kulttuuritietoutta tarvitaan menestykseen tällaisessa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Myös tutkinto tarjoaa jännittävän yhdistelmän liikkeenjohdon aiheita, sekä tutkimus kielen, pakolliseksi ensimmäisen vuoden ja vapaaehtoinen jälkeen. Ylimääräinen kieli seoksen kanssa johtamistaidot, valmistuneet pystyy turvaamaan hyvät työmarkkinoilla myös on mahdollisuus jatkaa ylempi korkeakoulututkinto.

    • Shah Alam, Malesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma kouluttaa opiskelijoita analysoida yritysten viestintää kysymyksiä akateemisen ja käytännön näkökulmia ja kouluttaa opiskelijoita kommunikoimaan tehokkaasti liike-elämässä, on se paikallinen ja maailmanlaajuinen.

    • Durian Tunggal, Malesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Kurssi käsittelee asioita ja käsitteitä kuten määriteltävän Ventures niiden ihmisten kannalta, mahdollisuuksia, asiayhteys ja käsitellä. Opiskelija on varustettu johto, teknologia ja technopreneurship tietoa.

    • Shah Alam, Malesia
    • Kuala Lumpur, Malesia
    • + 1 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BAC tarjoaa UK Transfer Programme (Business), jossa opiskelijoille annetaan mahdollisuus suorittaa joko 1 + 2 (1 vuosi Bac ja 2. vuoden kumppani yliopistossa) tai 2 + 1 (2 vuotta Bac ja 1 vuoden ajan kumppani yliopisto).

    • Batu Pahat, Malesia
    • Subang Jaya, Malesia

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    INTI Centre of Art & Design (ICAD) on meidän upouusi tiedekunnassa INTI Subang Campus tarjoaa ura keskittyi ohjelmien tukena state-of-the-art facilities, vahva yritysten välisiä yhteyksiä ja maailmanlaajuinen resursseja todella maailmanluokan koulutus.