BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 114 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Malesiassa 2019/2020

Bachelor-ohjelmia Malesiassa tarjoaa opiskelijoille monipuolisia opinto vaihtoehtoja Kuala Lumpurissa, Johor, Sarawak, Terengganu, Selangor ja muualla maassa. Malesia on useita julkisia ja yksityisiä kouluja, joista monilla on vahvat yhteistyösuhteita ulkomaisten laitosten kanssa ulkomailla. Tämä erittäin kansainvälinen näkökulma mahdollistaa kandidaatin opiskelijoita Malesiassa oppia ensikäden tietoa globalisoituvassa todellisuutta meidän nykyajan ja arvot kulttuurienvälisyyteen. AMK opiskelijat kansainvälisten yliopistojen Malesia on myös mahdollisuuksia rakentaa vahva verkosto, joka ylittää rajat ja jatkossa palvella heitä vielä valmistumisen jälkeen.

Bachelor-ohjelmia Malesiassa kestävät yleensä neljä tai viisi vuotta riippuen oppiaineeksi. Erilaisia ​​oppimisen tiloja työskentelee koulutuksen prosessissa, jonka tavoitteena on jokaisesta yksittäisestä opiskelijoiden ja heidän erilaiset oppimisen tiloja.Information Systems Management, lääketieteen, hammaslääketieteen, Sähkötekniikka, biotekniikka, rahoitus ja hallinto ovat vain muutamia Bachelor ohjelmia yliopistojen ja teknillisten oppilaitosten Malesiassa.

Jos olet kiinnostunut lukea lisää Bachelor kursseja Malesiassa yksinkertaisesti selaa alaspäin! Voit pyytää tietoja lähetetään suoraan teille kouluista muutamassa minuutissa käyttämällä kätevästi web-lomakkeella.

Tulokset Filter

Kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen kandidaatti

Xiamen University Malaysia
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Malesia Selangor

Xiamenin yliopiston (XMU) kansainvälistä liiketoimintaohjelmaa tarjoaa kauppakorkeakoulu, joka on ensimmäinen taloustieteen koulu, joka on aina perustettu Manner-Kiinan kansallisiin keskeisiin yliopistoihin. XMU: n taloustieteen ohjelma on aina sijoittunut Manner-Kiinan viiden parhaan joukkoon. Vuoden 2013 Tilburgin yliopiston maailmanlaajuisen taloustieteiden koulujen tutkimusluokituksen mukaan XMU sijoittui Kiinan neljänneksi ja Aasiassa 16. sijalle arvostettujen kansainvälisten julkaisujen julkaisemien artikkeleiden joukossa.

Sähkö- ja sähkötekniikan tutkinto

University of Southampton Malaysia
Kampus Full-time 4 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Johor Bahru

Sähkö- ja elektroniikkatekniikka vaikuttaa moniin nykyajan elämän osa-alueisiin: energiasta, terveydenhuollosta, viihteestä ja kaupasta, viestintään, valmistukseen ja ympäristöön. Sähkö- ja elektroniikkatekniikka on haastava ja kehittyvä aihe, joka on merkityksellinen monille eri toimialoille, mukaan lukien energia-ala ja elektroniikkateollisuus.

Kandidaatti (Kunniamerkit) kansainvälisessä liiketoiminnassa

Tunku Abdul Rahman University College
Kampus Full-time 3 vuotta Toukokuu 2020 Malesia Kuala Lumpur

Ohjelman tavoitteena on tuottaa tutkinnon suorittaneita, joilla on tarvittavat tiedot ja ydinosaamiset ja asetukset, joita vaaditaan liikemieheltä, joka työskentelee kilpailukykyisessä yritysympäristössä tässä globalisoituneessa maailmassa.

Ammatillisen viestinnän kandidaatti (Hons)

IUMW - International University of Malaya-Wales
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Malesia Kuala Lumpur

Tiedonannon jatkuvan muuttuvan luonteen ymmärtämisen myötä ohjelmassamme pyritään valmistamaan opiskelijoille tarvittavat taidot ja tietämys ja tärkeintä vaalimaan heitä tulemaan tehokkaiksi kommunikaattoreiksi tulevaisuudessa.

Osa-aikainen - Kauppatieteiden kandidaatti

Mantissa College
Kampus Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Malesia Kuala Lumpur Yhdysvallat Fullerton + 3 lisää

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto tarjotaan yhteistyössä Pariisin Graduate School of Management, Ranska (PGSM) kanssa. Tämä ohjelma valmistaa ehdokas aloittaa ammatillinen ura joko liiketoiminnan hallinnon tai yrityksen johto. Tämä kurssi on auttanut monia opiskelijoita analysoimaan ja arvioimaan reaaliaikaisia ​​taitoja mihin tahansa työtehtäviin tai ympäristöihin, joihin he voivat kuulua tulevaisuudessa.

Kandidaatin tutkinto (Land Administration

Universiti Teknologi Malaysia
Kampus Full-time 4 vuotta Helmikuu 2020 Malesia Skudai

Maakuntatekniikan kandidaatin tutkinto on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneita, jotka ovat päteviä ja osaavissa maankäytössä hallinnoimaan maankäyttöjärjestelmän haasteita 2000-luvulla.

Informaatioteknologian kandidaatti (Hons)

UNITAR
Kampus Full-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Selangor

Tietotekniikan kandidaatti (Hons) on huippuluokan kurssi, joka heijastaa tämän päivän kehittyviä tekniikoita tutkimuksissaan tietoturvan hallinnasta ja tietokoneverkosta. Valmistuneet tulevat nopeasti kasvaville markkinoille, joilla on tarvittavat taidot liiketoimintatietojärjestelmien kanssa.

Victoria-yliopiston Bachelor of Business

Sunway University
Kampus Full-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Shah Alam

Victoria Universityn (VU) Sunwayn kauppatieteiden kandidaatti tarjoaa liiketoimintaopiskelijoille keskitetyn oppimiskokemuksen, joka lisää arvoa kurinalaisuuden ja teknisen tietämyksen lisäksi, kehittää ja kehittää ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, joita työnantajat arvostavat.

Kandidaatin tekniikan teknologian

Tati University College
Kampus Full-time Tammikuu 2020 Malesia Chukai

Insinööri Technology (Honours) Mechatronics at TATI University College painottuu sähkölaitteiden ja elektronisten kursseja kuten piiriteoria, elektroniikka, digitaalisen elektroniikan, mikro ja sulautettujen järjestelmien.

Kandidaatin tietotekniikan (grafiikka ja multimedia) (Hons)

​Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Malesia Shah Alam George Town + 1 lisää

Osasto Grafiikka ja multimedia tarjoaa kokopäiväistä perustutkintoa ohjelmien tekemiseen johtavan Bachelor of Information Technology (Grafiikka ja Multimedia) (Hons).

Insinööri (Elektroniikka, sähkö, mekaaninen, mekatroniikka, kemikaali, öljy ja kaasu, maaöljy, siviili, arkkitehtuuri)

Lakshveer Overseas Solution
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Malesia Kuala Lumpur

Malesian yliopistot tarjoavat laajan valikoiman insinööritieteitä säätiöstä ja tutkintotodistuksesta kandidaatti- ja maisterin tutkintoihin sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, kemian tekniikassa ja koneenrakennuksessa.

Psykologian kandidaatti

Raffles University Iskandar
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Malesia Johor Bahru

Psykologian perusopetuksen ohjelma on suunniteltu kouluttamaan opiskelijoita psykologian eri osa-alueilla. Kurssi alkaa psykologian perusteista, jotta opiskelijat kehittävät psykologian käsitteiden, teorioiden ja käytäntöjen tuntemusta ja ymmärrystä.

Bachelor of biotekniikka-alan (Hons)

Universiti Selangor (UNISEL)
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Malesia Shah Alam

Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille: perustietämystä, periaatteet

Bachelor - joukkoviestinnän

INTI International University & Colleges, Malaysia
Kampus Full-time Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur Batu Pahat

Sanomattakin on selvää, tehokkaan viestinnän massat on voimakas taito, ja opit sen oikein täällä INTI. Valitsemaan uran Journalism, Broadcasting, mainonta, elokuva, PR tai jopa keksiä jokin oma, koska mahdollisuudet ovat rajattomat.

Bachelor of Music (Hons) Professional Musiikki

International College of Music
Kampus Full-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Malesia Kuala Lumpur

Pohjalta poliisiakatemian erittäin onnistunut edellinen musiikkia astetta sovittaminen ja Musiikin tuottaminen & Technology erikoisaloja, Bachelor of Music (Hons) Professional Music esittelee laajapohjaista reitti keskittyy neljään ydinalueille vaadittiin ammattimuusikkoa teollisuudessa. Kokoaikaisten Ohjelma on erittäin ura-keskeinen ja valmentaa palkitsevaa monipuolista musiikkiuransa.