close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Muotivalokuvausssa Kanadassa 2021

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.Jos on hyvä tyylisilmä ja sattuu vielä olemaan kiinnostutnut luovasta markkinoinnista, muotikuvauksen opinnot voivat olla erinomainen vaiht… Lue lisää

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Jos on hyvä tyylisilmä ja sattuu vielä olemaan kiinnostutnut luovasta markkinoinnista, muotikuvauksen opinnot voivat olla erinomainen vaihtoehto. Muotikuvauksen opinnoissa voidaan käsitellä muun muassa kuvausten ohjaamista ja hallinnointia, luonnonvalon ja keinovalojen käyttöä kohteiden tallentamisessa, valokuvien muokkaamista ja retusointia.

Kanada on paras maa jatkaa teidän korkeakoulutuksen jos olet vuorovaikutteinen henkilö. Lähes jokainen etninen ryhmä ovat Kanadassa näin se 'sa monikulttuurisessa yhteiskunnassa. Kielimuuri ei ole kysymys ulkomaisille opiskelijoille Kanadan pidetään maailman 's johtava kielikoulutusta.

Suositut Kandidaattiohjelmat Muotivalokuvausssa Kanadassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Alberta University of the Arts
Calgary, Kanada

Ammattitaitoinen tiedekunta, luova opetussuunnitelma ja runsaasti studiotilaa ja laitteita tarjoavat dynaamisen, tukevan oppimisympäristön AUArtsin valokuvausopiskelijoille.

Ammattitaitoinen tiedekunta, luova opetussuunnitelma ja runsaasti studiotilaa ja laitteita tarjoavat dynaamisen, tukevan oppimisympäristön AUArtsin valokuvausopiskelijoille. -
Kandidaatti
English (Canada)
Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä