BACHELORSTUDIES

Näytä kaikki Kandidaattiohjelmat Muut kieletssa Espanjassa 2020

Kandidaatin tutkinnon saa, kun on suorittanut kaikki valitun yliopiston tai collegen vaatimat, kandidaattiopintojen sisältämät kurssit. Opintojen suorittaminen kestää kolmesta seitsemään vuotta, ja opintojen kesto riippuu siitä, missä tutkinto suoritetaan.

Muiden kielten opiskelu ei ainoastaan ​​keskity opiskelijan kielen taitoon, vaan se hyödyttää myös yleistä kognitiivista terveyttä. Oppiminen toisella kielellä voi auttaa oppilaita tunnistamaan asiaankuuluvat tiedot ja toimimaan tehokkaammin, mikä on arvokas taito jokaiselle urapolulle.

Espanja, virallisesti Espanjan kuningaskunta, on suvereeni valtio ja jäsenvaltion Euroopan unionin. Se sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa. Espanjan yliopistot säännellä pääsyä oman astetta ja ne korjata akateemisen maksuja. Ne voivat myös tarjota epävirallinen jatkotutkintoja. Pääkaupunki Madrid on mahdollisesti eniten baareja asukasta kohden tahansa Euroopan kaupungeista ja hyvin aktiivinen yöelämä.

Suositut Kandidaattiohjelmat Muut kieletssa Espanjassa 2020

1 tulosta kohteessa Muut kielet, Espanja Filter

Tutkinto Galician ja Portugalin: kielellisiä ja kirjallisia tutkimuksia

Universidade da Coruña
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Espanjalainen
Kampus

Tutkinto galicia-portugalin: Kielellinen ja kirjallisuustieteiden yksikkö hyväksyttiin virallisessa lehdessä on 05.01.2010. Läpi eri oppiaineita, jotka integroivat ja 240 opin ...

Lue lisää