BACHELORSTUDIES.FI

Löydä Parhaat Kandidaattiohjelmat Oseania 2019/2020

Kandidaatin tutkinto-ohjelmia Oseaniassa ovat monipuolisia ja hyvin arvostettu ympäri maailmaa niiden sitoutumista eurooppalaisten jäljittelevät standardit akateemisen valikoivuutta, kurinalaisuuden ja karrieerityyppinen opetussuunnitelmia. Kandidaatin tutkinto järjestelmä Oseania muistuttaa Britannian kandidaatin järjestelmä, joka tarjoaa sekä normaali, tai "pass " ohjelmia ja "kunnianosoitukset " ohjelmaa kukin opintoalalla. Bachelor-ohjelmat Oseaniassa yleensä kestää neljä vuotta, mutta nopeutettu tai osa aikataulut voivat olla käytettävissä jossain yliopistoissa kiertää oppilaiden aikatauluihin.

Australia on ylivoimaisesti suurin saari Oseaniassa, ja se on myös suurin väestö, jonka jälkeen Papua-Uudessa-Guineassa ja Uudessa-Seelannissa. Hakeville Bachelor-ohjelmia Oseania huomaavat, että saaret ja kansat Oseanian on jaettu neljään etnokulttuurinen alueet: Australia, Mikronesia, Melanesia ja Polynesia.On olemassa monenlaisia ​​Bachelor tarjoamia ohjelmia yliopistoissa ja Oseaniassa. Esimerkiksi kandidaatin opiskelijoille Oseania voivat opiskella, liiketoiminnan, tietojärjestelmät, matkailu-ja ravitsemisalan, tietotekniikan, markkinoinnin ja paljon muuta.

Saat lisätietoja siitä, miten voit ottaa ensimmäiset askeleet kohti tulevaisuuden ura, selaa ja lue lisää esillä Bachelor ohjelmista akkreditoidun yliopistoissa ja Oseaniassa. Voit pyytää tietoja lähetetään sinulle suoraan kouluista muutamassa minuutissa.

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä kauppaministeriössä

Triatma Mulya Stenden
Kampus Full-time 4 vuotta Helmikuu 2020 Indonesia Denpasar

Ryhdy maailman kansalaiseksi opiskelemalla 2 vuotta Balilla, 1 vuoden Hollannissa ja laajentamalla näköaloja maailmanlaajuisesti palkatulla harjoittelulla, joka yleensä johtaa välittömään työhön loppuun saattamisen jälkeen. Aloita tämä jännittävä matka allekirjoittamalla helmikuun 2018 saanti ja saat 30% alennuksen ensimmäisen vuoden lukukausimaksusta. Koko lukukausi on maksettava viimeistään 23. joulukuuta 2017; T

Agribusinessin kandidaatti

Leaders Institute
Kampus Full-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia Brisbanen kaupunki

Australia on maailman johtava kestävän maatalouden ja elintarviketuotannon alalla. Maailmanlaajuisesti maatalousyrittäjille on vakava puute. Leaders Institute maatalouden kandidaatin tutkinto on ihanteellisessa asemassa valmistelemaan valmistuneita valmiita markkinoita kansallisesti ja kansainvälisesti.

Kandidaatti kansainvälisessä oikeudessa

Syiah Kuala University
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Indonesia Banda Aceh

Syiah Kuala University oikeustieteellisen tiedekunnan tavoitteena on valmistella opiskelijoita valmistumaan lakisääteisiksi, jotka tuottavat varovaisia, päteviä, innovatiivisia, ammattitaitoisia ja erittäin kilpailukykyisiä valmistuneita; tuottaa tutkimusta, joka on ylivoimainen oikeudellisen tieteen kehityksen tukemiseksi ja kykenee vastaamaan oikeudellisiin ongelmiin; korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja luennoitsijoiden lisääntynyt kyky, taidot ja oivallukset; kumppanuuden lisääminen eri kotimaisten ja ulkomaisten instituutioiden kanssa, jotka ovat kestäviä.

Kansainvälinen perustutkinto-ohjelma (IUP) tietojenkäsittelytieteessä

Universitas Gadjah Mada
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Indonesia Yogyakarta

Tietojenkäsittelytiede on älyllisesti rikas ja nopeasti kasvava ala, jolla on ollut syvällinen vaikutus yhteiskuntaamme ja jokapäiväiseen elämään. IUP: n opiskelu tietojenkäsittelytieteen avulla antaa opiskelijoille lukuisia mahdollisuuksia saada käytännön kokemusta tästä dynaamisesta kentästä tutkimus- ja harjoitteluohjelmien avulla. Tietojenkäsittelytieteen suuret yhtiöt ovat hyvin kysyttyjä hyviä palkkauksia tekeviin työpaikkoihin teknologian, tieteen, liiketoiminnan, terveydenhuollon, teollisuuden, valtion ja muiden alojen osalta. Tietojenkäsittely, tietojenkäsittely ja tietotekniikka ovat osa kaikkea, mikä koskettaa elämäämme autoista, joita ajamme katsomillemme elokuville, tavoille, joilla liiketoiminta ja hallitus käsittelevät meitä.

Musiikin kandidaatti (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Kampus Full-time Part-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Australia Surry Hills + 1 lisää

AMPA: n musiikin kandidaatti (Performance) tuottaa jatkuvasti ammattimaisia ​​esiintyjiä ja säveltäjiä, jotka ovat valmiita haasteisiin, jotka musiikin ura heittää.

Kandidaatin Software Engineering (BSE)

University of the South Pacific USP
Kampus Full-time 4 vuotta Helmikuu 2020 Fidži Suva

Bachelor of Software Engineering (BSE) on tarkoitus tuottaa laadukkaita, maailmanluokan suorittaneiden tällä nopeasti kehittyvällä kuria. Tutkinto on erityisesti suunniteltu vastaamaan alan kysyntää tuottamaan jatko ohjelmistokehittäjiä ohjelmistoja projektin ominaisuus.

Yritystoiminnan harjoittaja (kirjanpito)

La Trobe University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Australia Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton + 4 lisää

Hanki kansainvälisesti akkreditoitu kirjanpito pätevyys, kun rakentaa oma erikoistuminen liike kurinalaisuus tämän verran.

Psykologisen tiedekunnan kandidaatti

University of Wollongong
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Australia Wollongong + 1 lisää

Psykologia on tieteellinen tutkimus ihmisen mielestä ja sen toiminnoista sekä siitä, miten ne vaikuttavat käyttäytymiseen. Psykologinen tutkimus pyrkii tunnistamaan ne mekanismit, jotka selittävät käyttäytymistä eri yhteyksissä. Psykologit käyttävät tutkimustuloksia auttamaan meitä ymmärtämään, keitä olemme ja miten ajattelemme, tuntemme, toimimme ja muutamme. Ymmärtämällä nämä inhimillisen käyttäytymisen näkökohdat psykologit pystyvät edistämään hyvinvointia ja ymmärtämään ihmisiin vaikuttavia psykologisia ongelmia. Psykologien asiakkaita ovat lapset, aikuiset, parit, perheet ja järjestöt.

Ammattikorkeakoulu

Massey Business School
Kampus Online Full-time 3 vuotta Request Info Uusi-Seelanti Palmerston North Auckland + 2 lisää

Massey AgriCommerce -ohjelma sovittaa itsensä agribusiness-teollisuuteen kaikkialla maailmassa - varmistaa, että tutkinnon suorittaneilla on ammattitaitoa ja alan ammattilaisten tarvetta.

Informaatiotieteiden kandidaatti

Massey University
Kampus Online Full-time Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Uusi-Seelanti Auckland Palmerston North + 3 lisää

Tietojenkäsittelytiede ulottuu suurimmalle osalle jokapäiväistä elämäämme, ja tämä kasvaa vain, kun maailma muuttuu entistä enemmän. Ole osa maailman nopeimmin kasvavaa teollisuutta ja valitse jännittävä, innovatiivinen uranratkaisu reaalimaailman ongelmista tekniikan kanssa. Massey University voit seurata kiinnostusta tietojenkäsittelyyn ystävällisessä ja joustavassa oppimisympäristössä.

Kauppatieteen kandidaatti

The University of Western Australia
Kampus Tammikuu 2020 Australia Crawley

Reaalimaailman kokemukset ovat kauppakorkeakoulun ytimessä. Tämä tutkinto kehittää analyysi-, viestintä- ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka tarjoavat globaalin liiketoiminnan näkökulman ja valmistautuvat uraan liiketoiminnan, hallituksen tai voittoa tavoittelemattomien sektoreiden alalla. Opi johtavista tutkijoista, kehittää korkean tason verkostoja ja valmistuu tutkinto, joka voi viedä sinut missä tahansa maailmassa.

Kauppatieteiden kandidaatti

Queensland University of Technology
Kampus Full-time 3 vuotta Marraskuu 2019 Australia Brisbane

Räätälöi yrityksesi tutkinto urasi tavoitteisiin valitsemalla 10 suurta tutkimusaluetta sekä toiset suuret yhtiöt, alaikäiset ja valittavat.

Musiikin kandidaatti - taidehallinto

Australian Institute of Music
Kampus Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Request Info Australia sydney + 1 lisää

Musiikin kandidaatti taiteenhallinnassa puhuu paljon.

Tekniikan kandidaatti (kunnianosoitukset) (sähkö- ja mekatroninen) LHIF

University of South Australia
Kampus Full-time 4 vuotta Helmikuu 2020 Australia adelaide

Käytät tekniikan teoriaa reaalimaailman haasteisiin, jotka ovat ammattitaitoisia sähkögeneraattorijärjestelmissä; uusiutuvat energianlähteet; sähköiset ja itsenäiset ajoneuvot; ja robotiikka ja kulutustuotteet.

Kandidaatti (markkinointi)

La Trobe –Didasko
Online Full-time Part-time 1 - 3 vuotta Tammikuu 2020 Australia Melbourne + 1 lisää

La Trobe -yliopiston kauppatieteiden kandidaatti antaa yrityksellesi perusedun ja markkinoinnin taitot. Tähän pätevyyteen käytettävissä olevat taidot ja tietämys ovat erittäin toivottavia monilla eri rooleilla liike-elämässä.