Filter
Kandidaatin tutkinnot
Paraguay Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Löydä 2 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Paraguayssa 2019/2020

Paraguay on Etelä-Amerikan valtio, joka on upea kohde jokaiselle laadukasta korkeakoulutusta etsivälle kansainväliselle opiskelijalle. Maan ilmasto sopii eri puolilta maailmaa saapuville ihmisille hyvin. Maan luonto on niin monimuotoinen, että kun opiskelijoilla on vapaa-aikaa, heillä ei ole pulaa viihdyttävistä ulkoilmaharrastuksista. Paraguay tunnetaan myös sen monimuotoisesta ja vaiheikkaasta historiasta ja monipuolisesta kulttuurista, joiden ansiosta hyvinkin erilaisista taustoista tulevien opiskelijoiden on helppo sopeutua ympäristöön. Ja kun opinnot on suoritettu, maan kasvava talous tarjoaa useammallakin alalla hyviä uramahdollisuuksia, erityisesti maatalouden, tutkimuksen ja teknologian kentillä, mutta miksei myös liiketalouden ja johtamisen aloilta valmistuneille. Paraguay on maa, joka ottaa kansainväliset opiskelijat aina avosylin vastaan. Maanmuuttajia palvelevat virastot ovat Paraguayssa hyvin asiakaslähtöisiä, eikä asumisen rekisteröinnin tai maahan asettautumisen kanssa kohtaa juurikaan ongelmia.

Kansainväliset opiskelijat valitsevat kandidaattiopinnot Paraguayssa siksi, että ovat kiinnostuneita korkeatasoisista johtamisen, hallinnon tai taloustieteen kandidaatin tutkinnosta. Kandidaatin tutkinto Paraguayssa suoritetaan usein myös taidealalta ja humanistisista tieteistä sekä biologian ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Kansainväliset opiskelijat voivat hakeutuajoko osa-aikaiseen tai täysipäiväiseen kandidaattiohjelmaan esimerkiksi oikeustieteen, tekniikan tai vaikka teknologiankin aloilla. Opintojen kesto on yleensä noin kolme tai neljä vuotta, ja opintojen jälkeen opiskelijat suorittavat yleensä useita harjoitteluja teollisuuden palveluksessa ja sitä kautta syventävät tosimaailman osaamistaan.

Voit nyt selata kandidaatin tutkintoja Paraguayssa täällä!

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

Vatel Paraguay Ciudad del Este

Vatel-hotelli ... [+]

Opiskele kansainvälistä hotellien hallintaaTietoa henkilöstä Vatel

Vatel-hotelli

Éducacion Duale ja kolme vaadittua kieltä

Ohjelmamme monien etujen joukossa on Éducacion Duale -järjestelmä. Vatelin opetus-oppimisjärjestelmä, jossa opiskelijan on "pakollisesti" suoritettava 50% teoreettisesta oppimisesta kasvotusten ja 50% ammatillisesta koulutuksesta harjoittelujakson kautta sovittuissa hotelleissa kotona ja ulkomailla. Samoin tässä järjestelmässä opiskelijaa vaaditaan pakollisesti opetussuunnitelman sisällä, toisin sanoen ilman lisäkustannuksia, kolmen vieraan kielen, muun muassa englannin ja ranskan, opiskelu.

3-vuotisen kurssin lopussa opiskelijat saavat kaksinkertaisen tutkinnon:... [-]

Paraguay Ciudad del Este
Helmikuu 2020
Portuguese (Brazil)
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Vatel Paraguay Asuncion

Kansainvälisen hotellijohtamisen kandidaatin tutkinto on suunnattu kandidaateille, jotka ovat läpäisseet suoritetut ylioppilastutkinnon suorittamisen opinnot, ja sen tavo ... [+]

Opiskele kansainvälistä hotellien hallintaa

Kansainvälisen hotellijohtamisen kandidaatin tutkinto on suunnattu kandidaateille, jotka ovat läpäisseet suoritetut ylioppilastutkinnon suorittamisen opinnot, ja sen tavoitteena on kouluttaa tulevia operatiivisen johtamisen ammattilaisia mihin tahansa hotelliosastoon. Ohjelman kesto on 3 vuotta, ja se yhdistetään 16 kuukauden harjoittelujaksoon 3–5 tähden hotelleissa Paragnayssa ja muualla maailmassa. He hankkivat tällä tavoin tulevaisuuden ammatin todellisuuteen liittyvät kokemukset ja kehittävät taitoja ryhmätyöhön.

Pääsykokeet

Pääsykokeet on suunniteltu erityisesti arvioimaan motivaatiotasoa, ammattia ja hotellin johtamisohjelmaan tarvittavaa profiilia. Pääsykokeiden sisältö sisältää kirjalliset englanninkieliset ja logiikkatestit sekä henkilökohtaisen haastattelun. Testit eivät vaadi mitään valmistelua, eivätkä suosia mitään tiettyä koulutusjärjestelmää.... [-]

Paraguay Asuncion
Maaliskuu 2020
Espanjalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi