BACHELORSTUDIES

Löydä 2 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Paraguayssa 2021

Paraguay on Etelä-Amerikan valtio, joka on upea kohde jokaiselle laadukasta korkeakoulutusta etsivälle kansainväliselle opiskelijalle. Maan ilmasto sopii eri puolilta maailmaa saapuville ihmisille hyvin. Maan luonto on niin monimuotoinen, että kun opiskelijoilla on vapaa-aikaa, heillä ei ole pulaa viihdyttävistä ulkoilmaharrastuksista. Paraguay tunnetaan myös sen monimuotoisesta ja vaiheikkaasta historiasta ja monipuolisesta kulttuurista, joiden ansiosta hyvinkin erilaisista taustoista tulevien opiskelijoiden on helppo sopeutua ympäristöön. Ja kun opinnot on suoritettu, maan kasvava talous tarjoaa useammallakin alalla hyviä uramahdollisuuksia, erityisesti maatalouden, tutkimuksen ja teknologian kentillä, mutta miksei myös liiketalouden ja johtamisen aloilta valmistuneille. Paraguay on maa, joka ottaa kansainväliset opiskelijat aina avosylin vastaan. Maanmuuttajia palvelevat virastot ovat Paraguayssa hyvin asiakaslähtöisiä, eikä asumisen rekisteröinnin tai maahan asettautumisen kanssa kohtaa juurikaan ongelmia.

Kansainväliset opiskelijat valitsevat kandidaattiopinnot Paraguayssa siksi, että ovat kiinnostuneita korkeatasoisista johtamisen, hallinnon tai taloustieteen kandidaatin tutkinnosta. Kandidaatin tutkinto Paraguayssa suoritetaan usein myös taidealalta ja humanistisista tieteistä sekä biologian ja yhteiskuntatieteiden aloilta. Kansainväliset opiskelijat voivat hakeutuajoko osa-aikaiseen tai täysipäiväiseen kandidaattiohjelmaan esimerkiksi oikeustieteen, tekniikan tai vaikka teknologiankin aloilla. Opintojen kesto on yleensä noin kolme tai neljä vuotta, ja opintojen jälkeen opiskelijat suorittavat yleensä useita harjoitteluja teollisuuden palveluksessa ja sitä kautta syventävät tosimaailman osaamistaan.

Voit nyt selata kandidaatin tutkintoja Paraguayssa täällä!

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä vieraanvaraisuudessa

Vatel Paraguay Asuncion
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Espanjalainen
Kampus

Kansainvälisen hotellijohtamisen kandidaatin tutkinto on suunnattu kandidaateille, jotka ovat läpäisseet suoritetut ylioppilastutkinnon suorittamisen opinnot, ja sen tavoittee ...

Lue lisää

Kansainvälisen hotellijohtamisen kandidaatti

Vatel Paraguay Ciudad del Este
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Portuguese (Brazil)
Kampus

Vatel-hotelli

Lue lisää