BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 97 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Portugalissa 2019/2020

Euroopan ainoa portugalinkielinen valtio eli Portugali on halki maailmaa tulevien ihmisten suosikikohde, ja näiden maahan saapujien joukossa on aina myös tuhansia kansainvälisiä opiskelijoita, jotka tulevat maahan laadukkaan yliopistokoulutuksen houkuttelemina. Kandidaatin tutkinto Portugalissa suoritetaan monista erilaisista syistä, mutta yksi keskeisistä syistä on se, että kun kandidaatin tutkinnon suorittaa Portugalissa, pääsee nauttimaan sekä maan asukkaiden kiistämättömästä ystävällisyydestä että maan hyvin korkeatasoisesta yliopisto-opetuksesta. Maan aurinkoinen ilmasto on myös monen mielestä houkutteleva tekijä, ja maassa harrastetaankin monenlaisia jännittäviä ulkoilmalajeja. Maahan muuttavilta opiskelijoilta vaaditaan yleensä jonkinlainen matka-asiakirja tai viisumi. Maahan tulevat kansainväliset opiskelijat haluavat nauttia laadukkaasta elintasosta ja iloisesta elämäntavasta, mutta silti päästä valmistuttuaan tekemään menestyvää uraa. Portugalin talous kuuluu keskikastiin, ja siksi monille ulkomaisille opiskelijoille on maan hintataso suotuista. Portugali on kulttuurisesti moninainen maa, jossa matkailukohteita on vaikka muille jakaa ja joka siksi on verrattoman hauska kohde.

Maahan saapuu jatkuvasti opiskelijoita, jotka haluavat suorittaa kandidaattitason opintoja muun muassa johtamisen, liiketalouden, oikeustieteen, taiteen ja hotelli- ja matkailualan opinto-ohjelmissa, mutta jotta heidät hyväksytään oppilaitoksiin, heidän täytyy täyttä yliopistojen pääsyvaatimukset. Portugalin koulutusjärjestelmä tunnetaan siitä, että se tarjoaa laaja-alaisesti mahdollisuuksia juuri kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa joko kolmen tai neljän vuoden opintokokonaisuuden, joko täysipäiväisinä tai osa-aikaisina opintoina.

Löydä itsellesi sopiva kandidaatin tutkinto Portugalissa täältä!

Tulokset Filter

Uusiutuvan energian tekniikka

ISPGAYA
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Portugali Vila Nova de Gaia

Energia ja sen järkevä käyttö tänään ovat erittäin tärkeitä. Uusiutuvat energialähteet ovat vahvistaneet niiden valtaosuutta Portugalin ja maailman energia-alalla, ja ne muodostavat yhden toimialan, jolla on suuremmat kasvumahdollisuudet. Tällä tavoin energia-alalla on haasteita ja heiltä puuttuu oikeat ammattilaiset. Uusiutuvan energian tekniikan tutkinnon suorittaneet voivat yleissivistävänsä perusteella kehittää ammatillista toimintaa teollisuusalalla, palvelualalla, julkishallinnossa tai koulutuksessa, koulutuksessa, tutkimuksessa ja kehityksessä.

Dual Degree in Law and Management

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Kampus Full-time 5 vuotta Lokakuu 2019 Portugali Porto

Oikeudellisen ja hallinnollisen kaksoistutkinto-ohjelman avulla on mahdollista saada 5 vuotta kaksi perustutkintoa eri, mutta toisiaan täydentävillä aloilla: oikeustieteen ja johtamisen tutkinto. Se on ohjelma, joka perustuu kahden katolisen Porto-oppilaitoksen väliseen kumppanuuteen: oikeustieteelliseen tiedekuntaan ja Catholic Business Schooliin.

Bachelor in Tourism

Oporto Global University - Universidade Portucalense
Kampus Full-time 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Portugali Porto

Matkailun kandidaatin tutkinto on nykyaikainen lähestymistapa matkailualan kanssa. Kurssi käsittää ydinmoduulit, joissa on valinnaisia moduuleja, jotka sopivat yksittäisten opiskelijoiden tarpeisiin. Työharjoittelumoduulit I ja II antavat opiskelijoille arvokasta työkokemusta kumppaneista, jotka vaihtelevat yksityisistä yrityksistä kansalliseen, alueelliseen ja paikalliseen hallintoon. Matkailukohteiden ja innovaatioiden edistäminen ja parantaminen sekä matkailutuotteiden moduulien kehittäminen vahvistavat näitä yhteyksiä ja kehittää opiskelijoiden innovointikykyä. Kehitys

Poikamies in säilyttäminen ja entisöinti

Polytechnic Institute of Tomar
Kampus Full-time Part-time Lokakuu 2019 Portugali Tomar

Säilyttämistä ja Restoration ohjelma tarjoaa äänen kulttuurin, tieteen ja teknologian tausta mahdollistaa opiskelijoiden ottaa yhteyttä todellisia tilanteita laboratoriossa ja työmaalla.

Bachelor's in Economics

Nova School of Business and Economics
Kampus Full-time 3 vuotta Helmikuu 2020 Portugali Carcavelos

Nova SBE: llä voit koota tiedot, taidot ja ajattelutavan opastaaksesi oppimatkasi. Joko avaat ovet vaativille työmarkkinoille tai jatkat opintojasi jatkaaksesi intohimojesi tutkimista, täällä olet osa kansainvälistä yhteisöä, joka haluaa oppia ja kehittyä yhdessä!

Kandidaatti multimediassa

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)
Kampus Full-time 6 lukukaudet Request Info Portugali coimbra

Opintojakson tavoitteena on kouluttaa tutkinnon suorittimet työkaluilla ja taidoilla: tulkita ja rakentaa semanttisella tarkkuudella asianmukaisia suullisia ja kirjallisia lausuntoja erilaisille medioille ja konteksteille, kehittää kykyä innovoida, osoittaa luovuus erilaisissa kommunikatiivisissa tilanteissa, kyky harjoittaa kriittisiä ja itsekriittisiä ammatillisia tilanteita.

Tutkinto psykologiassa

Universidade Europeia
Kampus Full-time 6 lukukaudet Request Info Portugali Lissabon

Tutkinto Psykologian, opetti laboratorioissa, jotka simuloivat day-to-day elämän ammattilainen tällä alalla, seuraa uusimpia suuntauksia korkeakoulutuksen Psykologian ja antamatta noudattamaan kansainvälisiä ohjeita (KHT), Euroopan (EuroPsy) ja kansallisten (OPP), vastaa täysin nykyisiä työmarkkinoiden tarpeisiin.

Tutkinto markkinoinnin johto

IPAM
Kampus Online Full-time 6 lukukaudet Request Info Portugali Lissabon Porto + 2 lisää

Tämä tutkinto tavoitteena on kehittää ydinosaamista rooli markkinoinnissa.

Tutkinto suunnittelu

IADE
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Portugali Lissabon

Tämä tutkinto tavoitteena on kehittää vankka koulutus ja edistää monenlaisia ​​taitoja ammatillinen harjoittaa johtajuutta, innovatiivisia ja yhteiskunnallisesti arvokasta luovan alueilla.

Tutkinto Animal Science and Technology

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Portugali Viseu

Valmistus lisensoitu ammattilaisten koulutusta Animal Science, erityisesti biotekniikan, eläintuotanto, elintarvikkeiden turvallisuutta, villieläinten resurssienhallinta ja soveltavan tutkimuksen kapasiteettia;

Materiaalitekniikan tutkinto

Atlântica University
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Request Info Portugali Barcarena + 1 lisää

Materiaalitekniikan tutkinnon tavoitteena on kouluttaa korkeatasoisia tutkijoita, jotka osoittavat teknistä ja ammatillista johtajuutta sekä yhteiskunnassa tarvittavaa sopeutumiskykyä jatkuvassa muutoksessa.

BA Economics

University of Porto School of Economics and Management.
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Portugali Porto

Kandidaatin Economics on tutkinto, joka tarjoaa vankan teoreettisen perustan aloilla Taloustieteen, sekä liittyvien alojen, kuten kirjanpito, laki, matematiikka, Information Sciences tai Social Sciences.

Antropologia

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Portugali Lissabon

opetuksen tavoitteet: kehittää analyysi- ja synteesi ja kriittistä ajattelua kehitystä, kehittää kyky soveltaa hankittua tietoa käytännön tilanteissa, kannustaa ymmärrys ihmisen monimuotoisuus ja väliset eri osa sosiaali- ja kulttuurielämän, uskomusjärjestelmät globaali dynamiikka, yksilön käyttäytymistä ja fyysinen ympäristö, ...

Vesirakentamisen tutkinto

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Portugali Viseu

Civil Engineering Department (CED) Superior School of Technology and Management (EStG) aloitti Bachelor kurssi Civil Engineering lukuvuonna 1993/94, pani työmarkkinoilla ensimmäisen tutkinnon alussa vuoden 1997.

Bachelor in Plastic Arts

Universidade de Évora
Online Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2019 Portugali Evora

Tällä hetkellä muovitaiteen ja multimedian välinen vuorovaikutus digitaalisen kautta on väistämätön tosiasia. Évoran yliopiston muovitaiteen ja multimedian tutkinnon suorittaneet ovat yleissivistäviä ammattilaisia, jotka yhdistävät korkean luovan kapasiteetin ja vahvan teknologisen perustan haasteiden ratkaisemiseksi suuressa ja yhä kilpailukykyisemmässä kulttuuri-, teknologia- ja viihdemarkkinoilla.