BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Portugalin kielissa 2020

Kandidaatin tutkinto on korkeakoulututkinto, joka yleensä suoritetaan lukion tai juniorikoulun jälkeen. Kandidaatin tutkinto auttaa valmistamaan opiskelijoita työskentelemään toimialoilla, jotka voivat tarjota korkeampia palkkatyötä. Opintojaksot vaihtelevat ohjelman mukaan, mutta opiskelijat voivat usein räätälöidä luokkansa omien tarpeidensa ja kiinnostuksensa mukaisesti.

Mikä on kandidaatti portugaliksi? Tämä on usein tutkinto-ohjelma, jossa korostetaan portugalin kielen oppimista. Opiskelija voi odottaa ottavansa perusteellisia kielikursseja, jotka voivat valmistautua siihen, että heistä tulee ammattitaitoisia kommunikaattoreita portugaliksi. Lukemisen, kirjoittamisen ja puhumisen viestintätaitoja korostetaan tyypillisesti. Oppimistyön ja kieliopin lisäksi opiskelijat tutustuvat yleensä Brasilian ja Portugalin kulttuuriin ja tapoihin tutkimalla kirjallisuutta, elokuvia, taidetta ja politiikkaa.

Monia tärkeitä taitoja voidaan saada ansaittamalla kandidaatin portugaliksi. Opiskelija voi odottaa valmistuvansa kulttuurin arvostuksella ja ymmärryksellä, suullisella ja kirjallisella viestinnällä portugaliksi sekä kyvystä työskennellä itsenäisesti ja muiden kanssa. Kaikki voivat avata uusia työpaikkoja kotimaassa tai ulkomailla.

Tyypillisesti se kestää noin neljä vuotta kandidaatin tutkintoon, mutta aikataulu voi vaihdella valitun ohjelman mukaan ja onko opiskelija päättänyt opiskella kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Tutkintojen suorittamiseen liittyvät kulut muuttuvat myös sen mukaan, mikä ohjelma valitaan. On parasta ottaa yhteyttä kouluihin erikseen saadaksesi lisätietoja.

Portugalilaisen asteen tutkinnon suorittaneilla voi olla monia vaihtoehtoja onnistuneille, hyvin maksaville uralle. Saattaa olla mahdollisuuksia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Työtehtäviin kuuluu maahanmuuttajaedustaja, terveydenhuollon työntekijä, tulkki, kielen tutkija, ulkomaiset kirjeenvaihtajat, humanitaarinen apu, diplomaatti, asianajaja, kääntäjä, museo ja kirjasto. Opiskelijat voivat muokata kurssejaan auttaakseen valmistautumaan haluttuun uraansa.

Ohjelmat ovat yleensä saatavilla maailmanlaajuisesti, ja niiden löytäminen voi olla helppoa, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.

3 tulosta kohteessa Portugalin kieli Filter

Tutkinto Portugalin ja Brasilian opinnoissa

Universidad de Salamanca
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Espanjalainen
Portugalin kieli
Kampus

Lukuvuonna 2010-11 toteutetaan Portugalin ja Brasilian tutkimuksen ensimmäinen tutkinto, jota opetetaan samanaikaisesti muiden 9 filologian tiedekunnan tutkinnon kanssa. Vuonn ...

Lue lisää

Bachelor portugalin kielen ja Portugalin puhuvissa maissa

Polytechnic Institute Of Bragança
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Poikamies ohjelma portugalin kielen ja Portugalin puhuvissa maissa on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, joiden äidinkieli ei ole portugali, syvä tuntemus rakenteide ...

Lue lisää

Portugali tutkimukset

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Portuguese (Portugal)
Kampus

Koulutuksen tavoitteet: edistää tiedon hankkimista aloilla kielen, kirjallisuuden ja kulttuurin alalla Portugalin ja Lusophone tutkimusten valossa nykyisen tietämyksen; ...

Lue lisää