BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 50 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Puolassa 2019/2020

Yhä useammat opiskelijat ovat valinneet Puolan kohde kandidaatin tutkinto. Bachelor Puolassa ohjelmat ovat paljon edullisempia verrattuna muihin Euroopan maihin, koulutuksen laatu on korkea kansainvälisten normien mukaisesti, ja valmistuneet ovat hyvin pyöristetty yksilöitä, jotka ovat toimivaltaisia, luova, ja pystyvät ajattelemaan kriittisesti. Opiskelijat voivat valita kandidaatin Puolassa ohjelmien, kuten tietotekniikan, koulutuksen, matematiikan, fysiikan, taloustieteen, ja European Studies, muutamia mainitakseni.

Puola on pitkä ja rikas historia ja on erinomainen esimerkki joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä. Kärsittyään murhenäytelmiin se menneisyydestä, Puola on kokenut uskomatonta kehitystä modernin yhteiskunnan kanssa dynaamisia kaupunkeja silti pysty säilyttämään perinteitä. On paljon pitää Bachelor Puolassa opiskelijat kiireinen vapaa-aikaa kuten tutustuen Gothic linnoja, keskiaikaista arkkitehtuuria, ja kaunista maaseutua.Monet huomaavat, että kandidaatin Puolassa on mahdollisuus henkilökohtaiseen ja henkiseen kasvuun.

Tutustu läpi Bachelor Puolan ohjelmia alla ja saatat löytää koulutusta odottaa sinua!

Tulokset Filter

Filosofian kandidaatti ja TV-tuotannonohjaus

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University
Kampus Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2019 Puola Krakova

Oletko kiinnostunut elokuvista tai televisiosta? Haluatko olla elokuva- tai TV-tuotantohenkilöiden jäsenenä katsojan sijaan? Jos näin on, niin tämä kurssi on sinulle!

Bachelor rikosoikeudessa

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Puola Wrocław

Rikosoikeuden alan tutkimukset mahdollistavat aineellisen rikosoikeuden, rikosoikeudellisen menettelyn, kriminologian, rikosteknologian ja siihen liittyvien tieteiden alalla tapahtuvan laaja-alaisen tiedon hankinnan ja hyödyntämisen rikollisuuden torjunnassa ja ehkäisyssä yhteiskunnallisessa ja taloudellisessa elämässä.

Kandidaatti kosmetologiassa

Gdansk College of Health
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Puola Gdańsk

Gdansk College of Health toteuttaa ”käytännössä terveydelle” -hankkeen - ammatillisen pätevyyden kehittämisen osana integroituja koulutusohjelmia Gdansk College of Health . Projekti on Euroopan unionin yhteisrahoittama Euroopan sosiaalirahastosta (sopimus nro POWR.03.05.00-00-ZR07 / 18-00), joten kurssi aloitetaan lukuvuodesta 2019/2020.

Kandidaatti eurooppalaisissa kulttuureissa

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Puola Wrocław

Yliopisto-ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille sekä teoreettinen tieto eurooppalaisten kulttuurien menneisyydestä ja alkuperistä ja käsitteellisistä työkaluista nykyisten yhteiskuntien kulttuuristen ilmiöiden analysoimiseksi.

Kandidaatin tietotekniikassa

University of Economics and Innovation in Lublin (WSEI)
Kampus Full-time 7 lukukaudet Lokakuu 2019 Puola lublin

TIETOTEKNIIKKA on nykymaailmassa kehittyvän tietämyksen erittäin dynaamisella tavalla, ja tietojenkäsittelytieteen ammatti on yksi työmarkkinoiden halutuimmista ja kannattavimmista.

Bachelor in Global and Development Studies

Jagiellonian University
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Puola Krakova

Globaali ja kehitystutkimus on monitieteinen ohjelma, jonka tavoitteena on antaa opiskelijoille perustavanlaatuinen käsitys globalisaatioprosesseista ihmisen toiminnan eri aloilla: laki, politiikka, talous, historia, sosiaaliset suhteet, kulttuuri ja viestintä.

Kandidaatti eurooppalaisissa kulttuureissa

University of Wroclaw
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Puola Wrocław

Peruskoulutusohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille sekä teoreettisia tietoja Euroopan kulttuurien menneisyydestä ja alkuperästä että käsitteellisiä välineitä nykypäivän yhteiskuntien kulttuuri-ilmiöiden analysoimiseksi. Joustavasti järjestetty joukko kursseja (vain harvat ovat pakollisia, joista suurin osa on opiskelijoiden valinnaisia) voi esiintyä mantereen kulttuurisen monimuotoisuuden synteettisessä kuvassa.

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

WSB University in Gdansk
Kampus Full-time Lokakuu 2019 Puola Gdańsk

Englannin käyttäminen on tällä hetkellä yksi liiketoiminnan perusosaamista. Siksi ehdotamme tiedekuntaa, jossa voit yhdistää tiedon ja käytännön taitoja englanninkielisen laajennetun koulutuksen yrityksistä. Tämä auttaa sinua säästämään aikaa ja keskittymään kokemuksen saamiseen.

Kandidaatin hallinto ja keinotekoinen älykkyys digitaalisessa yhteiskunnassa

Kozminski University
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Puola Varsova

Digitaalisen yhteiskunnan ohjelman johtamis- ja tekoäly on erikoistunut johtamisohjelman kandidaatin tutkintoon. Ohjelma on harvinainen mutta erittäin välttämätön yhdistelmä oivaltavaa hallintotietoa ohjelmointitaitojen ja -analyysin kanssa.

Poikamies hallinta

University of Warsaw, Faculty of Management
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Puola Varsova

Kandidaatin tutkinto (tutkinto) on osoitettu ylioppilaita. Ohjelma sisältää perus aiheita, mukaan lukien ogólnomenedżerskie in hallinto, talous, rahoitus, markkinointi, psykologia ja sosiologia organisaation ja kirjanpidon ja lakia.

Bachelor in Aviation Management

University of Information Technology and Management
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Puola Rzeszow

Ilmailuhallinnon erikoistuminen on Deutsche - Lufthansan, joka on yksi Euroopan suurimmista lentoyhtiöistä. Lufthansa koordinoi kurssisuunnittelua, koulutusta ja harjoittelua ilmailun hallinnan erikoistumiselle.

Poikamies soveltavaa tietotekniikan

Cracow University of Economics
Kampus Full-time Lokakuu 2019 Puola Krakova

Kun maailma tietoyhteiskunnan ja E-talouden kyky käyttää nykyaikaisia ​​Computer Science työkaluja ja tekniikoita on yksi suurimmista mahdollisuuksia löytää työtä.

TIETOTEKNIIKKA - BACHELOR

WSB University in Szczecin
Kampus Lokakuu 2019 Puola Szczecin

Yliopistossa on yli 8 vuoden ajan korostettu kasvatustarjonnan laajentamista markkinoiden kehityksen mukaiseksi, ja se on tehnyt aktiivista yhteistyötä työnantajien kanssa - alueen IT-alan johtajien kanssa koko maassa.

Bachelor Psykologian

University of Social Sciences and Humanities - SWPS
Kampus Full-time 6 lukukaudet Lokakuu 2019 Puola Varsova

Psykologia on tieteenala, jonka tavoitteena on ymmärtää ja parantaa toiminnan yksilöiden, ryhmien ja yhteiskunnille kokonaisuutena.

Kandidaatti liiketoiminnassa ja kielillä - kansainvälinen liiketoiminta

Sopot University of Applied Sciences
Kampus Full-time Part-time 3 vuotta Lokakuu 2019 Puola Sopot + 1 lisää

Se on ainutlaatuinen aste kansallisella tasolla. Se sisältää monitieteellisiä opintoja, joita ylläpitää Sopot-ammattikorkeakoulu ja Ateneumin yliopisto, joka suorittaa laajemman ammatillisen kehityksen perustan ja valmistelee valmistuneita työskentelemään monikulttuurisessa ympäristössä mm. Kansainvälisillä yrityksillä. Yhteistyössä liiketoimintakäytäntöjen kanssa laaditun opinto-ohjelman kanssa on mallinnettu yliopistojen maailmanlaajuisesti tarjoamia ohjelmia ja koulutustrendejä. Se on liike- ja taloustieteiden yhdistelmä kahden kielen intensiivisellä oppimisella.