BACHELORSTUDIES

Kandidaattiohjelma Puutarhanhoitossa 2020/2021

Kandidaatin tutkinto on useimmissa yliopistoissa tarjottava nelivuotinen tutkinto, joka tarjoaa korkeakoulututkinnon tietyllä alueella. Kun opiskelijat ansaitsevat korkeakoulututkinnon, he ovat usein päteviä aloitteleville tenttikoulutuksille tai valmistautuneet pääsemään korkeakoulututkintoihin.

Mikä on puutarhaviljelyn kandidaatti? Horticulture on kasvintuotannon kaupallisten näkökohtien tutkiminen, mukaan lukien hedelmät, vihannekset ja muut kasvit. Tämän ohjelman opiskelijat ottavat kursseja tieteenalojen, kuten biokemian, mikrobiologian ja kasvien fysiologiasta. He oppivat tekemään mittauksia tuholaisilta ja kasvipatologialta. Koulutusohjelma opettaa heille teollisuuskasvinvalmistusteollisuutta, mukaan lukien trendit ja menettelyt, jotka auttavat valmistamaan niitä tulevaisuuden alalla.

Kurssin avulla opiskelijat oppivat strategisia markkinointitaitoja, jotka tekevät heistä parempia kannattajia tuotteistaan ​​tulevaisuudessa. Koulutuksen laaja soveltamisala tuo mukanaan joustavuutta, jonka ansiosta ne pääsevät erinomaisesti esiin monilla teollisuuden eri osa-alueilla. Alemman korkeakoulututkinnon suorittamat ajankäytön taidot auttavat valmistuneita suunnittelemaan uraansa palamatta.

Puutarhan kandidaatin tutkinto-ohjelma voi kestää 4-5 vuotta, ja kustannukset vaihtelevat yliopistosta yliopistoon sekä maasta toiseen. Ennen kuin he sitoutuvat osallistumaan kouluun, on tärkeää tutkia, kuinka suuri investointitaso on.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijat jatkavat usein korkeakoulututkintoihin, jotta he voivat jatkaa kartoitusta puutarhatutkimuksessa löytämään uusia tapoja kasvattaa kasveja ja kontrolloida tuholaisia. Ne, jotka keskittyvät tutkimuksiinsa puista, voivat käyttää tietoja tulla arboristeiksi, jotka ovat erikoistuneet puiden kasvuun ja poistamiseen sekä säilyttämisaloitteisiin. Maisema-urakoitsijat ovat usein puutarha-alan opiskelijoita, samoin kuin taimitarhanhoitajia.

Monet yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat online-tutkinto-ohjelmia, joiden kautta voit ansaita kandidaatin tutkinnon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

4 tulosta kohteessa Puutarhanhoito Filter

Kandidaatti - puutarhanhoito ja liikkeenjohto

HAS University of Applied Sciences
Kandidaatti
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
01 May 2021
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Puutarhatalouden ja liikkeenjohdon tehtävänä on vihannesten, hedelmien ja kasvien kaupallinen tuotanto. Kyse on kansainvälisestä liiketoiminnasta, teknologiasta, innovaatioist ...

Lue lisää

Kandidaatti puutarhanhoito

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Puutarha-alan kandidaatti tarjoaa monipuolisen opetussuunnitelman, jossa yhdistetään teoreettinen tieto intensiiviseen käytännön koulutukseen huippututkimuslaboratorioissa, ko ...

Lue lisää

Kandidaatin kasvinsuojelu- ja karanteeniin arviointi

Mongolian University Of Life Sciences
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Kanssa Bachelor of Plant Protection and Quarantine Assessment, Opiskelijat diagnosoida tuholaisten riskejä viljelykasvit, tunnistaa tuholaisia ​​(Kasvipatogeenit, hyönteisten ...

Lue lisää

Poikamies kansainvälisissä puutarhanhoito ja hallinta

Aeres University of Applied Sciences
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Tutkinnon tämä kurssi on ensikäden tietoa käytännön Alankomaissa, yksi johtavista EU-maiden puutarha- ja kasvinjalostus.

Lue lisää