BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Grenoble Ranskassa 2021

Kandidaatin tutkinto on neljän vuoden perustutkintoa astetta ja on standardi korkeakoulutuksen lähes koko maailmassa. Kandidaatin tutkinnot voidaan ansainnut valtion yliopistojen, klo yksityisten yliopistojen, ammattikorkeakoulut ja kautta online yliopistot.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Kun jalka Ranskan Alpeilla loput Grenoble City. Se on pääoman osaston Isere. Grenoble on yli 140000 asukasta. Grenoblen yliopistossa on useita kampuksella ja oppilaitokset hajallaan ympäri kaupunkia.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Grenoble Ranskassa 2021

Tulokset Filter

Bachelor in International Business (BIB)

格勒诺贝尔管理学院
Kandidaatti
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

BIB-ohjelman tehtävänä on tarjota opiskelijoille laaja johdatus johtamiseen, kansainväliseen liiketoimintaan, ulkomaisiin kulttuureihin ja vieraisiin kieliin, mikä antaa heill ...

Lue lisää

Kandidaatin ja tekniikan se

SUPINFO International University
BSc
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Kampus

Institute of Information Technology yleensä haluaa hänen materiaalia tarpeisiin kaikkien yritysten ja varmistaa laajennettu työllistymismahdollisuuksia. Näin ollen kaikki vaih ...

Lue lisää