close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kandidaattiohjelmat Le Mans Ranskassa 2021

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen.… Lue lisää

Kandidaatin 's tutkinto on palkittu suoritetusta perustutkintoa akateeminen ohjelma. Se on usein ensimmäisen asteen opiskelija sai hänen akateemisen uransa. Se yleensä kestää neljä vuotta täysipäiväistä opiskelua ansaita kandidaatin tutkinnon.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Le Mans Ranskassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Superior Institute Of Materials And Advance Mechanics - ISMANS
Le Mans, Ranska

Insinöörisykli mahdollistaa tulevan ammatin perusteiden hankkimisen. Insinöörisykli kestää 3 vuoden koulutuksen, bac +2: sta bac +5: een.

Insinöörisykli mahdollistaa tulevan ammatin perusteiden hankkimisen. Insinöörisykli kestää 3 vuoden koulutuksen, bac +2: sta bac +5: een. -
Maisteri Kandidaatti
Täyspäiväinen
Ranskalainen, Englanti
Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä