close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Kandidaattiohjelmat Lille Ranskassa 2021

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppim… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Lepo pitkin Deule joki on Lille, tärkein kaupunki Lille Métropole Ranskan Flanderissa. Kaupungissa on yli 200000 asukasta. Lillen on 6 yliopistoissa ja useat oppilaitokset.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Lille Ranskassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
IESEG School of Management Lille - Paris
Lille, Ranska +1 Lisää

Opiskelija saa hyvän käsityksen kansainvälisestä talousympäristöstä. ensimmäinen altistus yritysmaailmalle; ja vahva perusta hallinnon aloilla.

Opiskelija saa hyvän käsityksen kansainvälisestä talousympäristöstä. ensimmäinen altistus yritysmaailmalle; ja vahva perusta hallinnon aloilla. -
BBA
Täyspäiväinen
3 vuotta
Englanti
Kampus
 
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Pariisi, Ranska +7 Lisää

Tämä ohjelma opetetaan ranskaksi.

Tämä ohjelma opetetaan ranskaksi. -
Kandidaatti
Täyspäiväinen
3 vuotta
Ranskalainen
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä