BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Lille Ranskassa 2021

Kandidaatin tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka ovat täyttäneet kaikki kyseisen yliopiston tai collegen opintovaatimukset. Näihin yleensä kuuluu 3 - 7 vuotta tiettyyn aineeseen keskittyviä opintoja, ja tätä ainetta kutsutaan yleensä pääaineeksi.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Lepo pitkin Deule joki on Lille, tärkein kaupunki Lille Métropole Ranskan Flanderissa. Kaupungissa on yli 200000 asukasta. Lillen on 6 yliopistoissa ja useat oppilaitokset.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Lille Ranskassa 2021

Tulokset Filter

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

IESEG School of Management Lille - Paris
BBA
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Opiskelija saa hyvän käsityksen kansainvälisestä talousympäristöstä. ensimmäinen altistus yritysmaailmalle; ja vahva perusta hallinnon aloilla.

Lue lisää

Poikamies journalismin - opetetaan ranskaksi

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Ranskalainen
Kampus

Tämä ohjelma opetetaan ranskaksi.

Lue lisää

KANSAINVÄLINEN YLIOPISTO-OHJELMA

Junia Graduate School of Engineering
Kandidaatti
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Junia HEI ja Junia ISEN tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden liittyä kansainväliseen valmistelujaksoonsa. Ohjelma on avoin sekä ranskalaisille että kansainvälisille ehdokka ...

Lue lisää