BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 99 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Ranskassa 2019/2020

Ranska on valinnut monien kansainvälisten opiskelijoiden ja ylhäältä paikka opiskella. Ranska on merkittävä tekijä monien ammatillisten ja akateemisten alojen, kuten taiteen, politiikan, filosofia, tekniikka, muoti, tiede ja taloustiede, jolloin mahdollisuudet kandidaatin Ranskassa runsaasti. Sen lisäksi huippuosaamista tutkijoiden että ranskalaiset yliopistot pyrkivät Ranskassa on paljon tarjottavaa opiskelijoille ulkopuolella luokkahuoneen kuten kauniin luonnon maisemia, jännittäviä kaupunkeja, taide, kulttuuri, musiikki, teatteri, yöelämä, ja ruokaa.

Jotkut enemmän suosittu alojen tutkimus kandidaatin Ranskassa ovat informaatioteknologia, yritysten, rahoitus, tietotekniikka, vieraanvaraisuus, taide, vaatesuunnittelu, elokuva, politiikka ja talous. Kandidaatin Ranskassa kestää yleensä vähintään kolme vuotta täysipäiväistä opiskelua loppuun. On olemassa myös vaihtoehtoja kandidaatin Ranskassa että myös osa-aika-ja verkko-opiskelu opiskelijoille, jotka vaativat joustavuutta ajoituksen.

Lisätietoja kandidaatin Ranskassa, katsomaan läpi alla olevista vaihtoehdoista ja saatat löytää ohjelma on etsinyt!

Tulokset Filter

Kandidaatin tutkinto International Hotel hallinta

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Ranska Bordeaux

Kansainvälisessä ympäristössä, masterointi johto, tiimi-johtava ja hallinta tekniikoita. Kehittämällä ammatillista, oikeudelliset, taloudelliset ja kielelliset kyvyt tavoitteena on operatiivisen managerin yritys.

Poikamies muodin ja ylellisyyttä vähittäiskaupan hallinta

The American Business School of Paris
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Ranska Pariisi

Valitse kandidaatin tutkinto-ohjelma, joka varmistaa tulevaisuuden menestys maailmassa kansainvälisen muodin ja ylellisyyttä vähittäiskauppa

Kandidaatti kansainvälisessä liiketoiminnassa

ISC Paris Business School
Kampus Full-time 1 - 3 vuotta Request Info Ranska Pariisi

Tämä erikoistuminen on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat sukeltaa englantilaiseen oppimisympäristöön ja kunnianhimoon kansainvälisen uransa aloittamiselle. Tämä kolmivuotinen ohjelma antaa opiskelijoille yritystutkimuksen perustan erikoistua jatko-opintoihin.

Bachelor in Marketing

Burgundy School of Business
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Ranska Dijon Lyon + 1 lisää

Ohjelma johtaa kandidaatin tutkintoon, jonka Ranskan opetusministeriö on täysin tunnustanut. Tämä kansainvälisesti suuntautunut ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia tietoa ja ymmärrystä markkinoinnin ja liiketoiminnan eri osa-alueista sekä kehittää ammattitaitoaan.

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatti

Montpellier Business School
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Ranska Montpellier

Kansainvälisen liiketalouden kandidaatti (BIBA) tarjoaa kansainvälisesti suunnattua huippuosaamisen johtamisohjelmaa. Se valmistautuu sekä jatkotutkimuksiin että työmarkkinoille takaamalla tunnustettu akateeminen taso ja paras mahdollinen työllistettävyys.

Bachelor in Management

Toulouse Business School
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Ranska Toulouse Espanja Barcelona + 2 lisää

TBS kandidaatin tutkinto-ohjelma on kolmivuotinen (B1, B2 ja B3) johtamiskurssi, jolla on ammatillinen ja ristikulttuurinen keskittyminen. Kurssi pyrkii antamaan tuleville tutkinnon suorittaneille johtamistaitoja, joita tarvitaan yritysten ja yritysten tarpeisiin Ranskassa ja muualla maailmassa. Ohjelma tarjoaa 3 vuoden arvokkaita kokemuksia ja kohtaamisia rakennettu noin opetussuunnitelma, joka antaa jokaiselle opiskelijalle keinoja joko jatkaa opintojaan tai siirtyä suoraan palkitseva ammatillinen uran.

Graafinen suunnittelu

L’IDEM Perpignan
Kampus Full-time 4 vuotta Request Info Ranska perpignan

"Visuaalisen viestinnän suunnittelija" -kurssi kutsuu sinut ylittämään luovuuttasi ja tekemään sen yrityksellesi. Kesto on 4 vuotta (1 valmisteluvuosi ja 3 vuotta erikoistumisohjelmaa), saat BTS-graafisen suunnittelun ylimmän valtion nimikkeen, koska kurssi tuo sinut BAc 3/4 -arvoon.

Bachelor in International Management

Groupe ESC Clermont
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Ranska Clermont-Ferrandin

Bachelor in International Management on 3-vuoden ohjelma (100% opetetaan Englanti) tarjoaa ylioppilaita vahvan perustan ja koulutuksen aloilla liiketoiminnan ja kansainvälistä hallintaa. Opiskelija kohdistuu monia kansainvälisiä expereicnes kuten menojen lukukauden ulkomailla, saadaan kahden asteen, ja tekee harjoittelupaikkoja joka valmistelee heitä successul tulevaisuuden yritysjohtajia. Kandidaatin ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat hankkineet ylioppilastutkinto ja ovat kiinnostuneita kansainvälistä uraa johtamisen.

Kandidaatin hallinto ja liikkeenjohto

ILCI Business School
Kampus Full-time 3 vuotta Lokakuu 2020 Ranska Pariisi

Bachelor Administration and Business Management tarjoaa erikoistumisen 3 vuodessa opiskelijoiden kouluttamiseen liiketaloudesta, johtamisesta, markkinoinnista, rahoituksesta ja henkilöstöresursseista.

Humanististen tieteiden kandidaatti

The American College of the Mediterranean
Kampus Full-time Tammikuu 2020 Ranska Aix-en-Provence

The American College of the Mediterranean suuret yhtiöt ja alaikäiset heijastavat Etelä-Ranskan ja Välimeren kampuksemme sivustokohtaisuutta ja perustuvat ACM: n akateemiseen perinteeseen kansainvälisen koulutuksen johtajana. ACM tarjoaa viisitoista erilaista kandidaatin ohjelmaa sekä mahdollisuuden itse suunnitella opiskelualan laajasta valikoimasta kursseja.

Bachelor in International Management

Groupe ESC Troyes in Champagne
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Ranska Troyes

Kun valitset Bachelor in International Business and Management annat mielentila, arvot ja vahva sitoutuminen.

Koulutus Fashion Styling -kaupoissa

Studio Berçot
Kampus Full-time 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Ranska Pariisi

Koulutus Fashion Styling -tapahtumassa on aivan kuin kaupat, joita hän valmistautuu.

BFA Filmmaking

EICAR
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Ranska Pariisi

EICAR, vain elokuva koulu Manner-Euroopassa, jossa Englanti kieli opetussuunnitelman, tarjoaa kolmen vuoden Bachelor of Fine Arts-ohjelman elokuvan kanssa 5 Erikoistumisohjelmat - Ohjaus, Käsikirjoitus, kuvaus, tuottaminen ja muokkaaminen. Koulu tarjoaa tutkinnot ja ohjelmia painotetaan käytännön elokuvan kokemusta ja tiimityötä. Suosimme suoria studio työtä ja harjoituksia, joissa oppitunnit voi ...

Kuvataide kandidaatin viestinnän suunnittelussa

Paris College Of Art
Kampus Full-time 4 vuotta Syyskuu 2020 Ranska Pariisi

Digitaalinen vallankumous on avannut viestinnän suunnittelun uusille tieteenaloille, jotka edellyttävät opiskelijoilta erinomaista paitsi perinteistä suunnittelutaitoa, myös suunnittelututkimuksen metodologiaa, ihmiskeskeistä konseptin kehittämistä ja järjestelmien suunnitteluprosesseja.

Bachelor in Business

ESDES Lyon Business School
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Ranska Lyon

Global Business Development (BA) 3-vuotinen ohjelma on kolmivuotinen ohjelma, jossa on kaksi ensimmäistä vuotta ja joka on keskittynyt liiketoiminnan perustekijöiden rakentamiseen ja kehittämiseen. Viimeinen vuosi on suunniteltu siten, että se mahdollistaa kolminkertaisen erikoistumisen, maantieteellisen, toiminnallisen ja alakohtaisen.