211 Kandidaatti Ohjelmat sisään Ranska for 2024

Kandidaatti Ohjelmat sisään Ranska for 2024Filter
    • Paris, Ranska
    • Madrid, Espanja
    • + 1 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tietojenkäsittelytieteen kandidaatti valmistaa opiskelijoita vahvoiksi kommunikaattoreiksi kansainvälisessä kontekstissa, analyyttisiksi ja kriittisiksi ajattelijoiksi, joilla on vankka matemaattinen, tietojenkäsittely- ja data-analyysitieto sekä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaidot ja sosiaalisesti vastuullinen keskittyen selkeästi kestävyyteen.

    • Nice, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BESIGN School tarjoaa opiskelijoilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden erottua joukosta erikoistumalla jo toisena kandidaattivuotena. Tätä erikoistumista jatketaan kolmantena vuonna. Opiskelijoilla on mahdollisuus uppoutua jännittävien löytöjen maailmaan kolmella erillisellä erikoistumisvaihtoehdolla. BESIGN Schoolissa muotoilukoulutus on edelleen kattavaa, mutta jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus muokata omaa räätälöityä oppimismatkaansa saavuttaakseen ainutlaatuiset tavoitteensa.

    • Grenoble, Ranska

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Grenoble IAE : n kandidaatin tutkinto on sekä taloustieteen tutkinnon kolmas vuosi että ensimmäinen askel Pathway tutkijakoulussamme. Sen tehtävänä on antaa opiskelijoille mahdollisuus hankkia perustiedot johtamistaidoista valmistellessaan maisterin tutkintoa johtotieteissä, mikä johtaa erikoistuneisiin tai yleisiin johtotehtäviin. Kaikki johtamisen näkökohdat käsitellään teknisestä näkökulmasta, mutta myös käsitteellisen lähestymistavan avulla, jolla pyritään kehittämään avointa ajattelua ja ajattelukykyä, jotka ovat avainasemassa johtotehtävissä. Yhden vuoden johtamisen kandidaatti on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet 120 opintopistettä yritystoimintaan liittyvässä aineessa ja joilla on vähintään B2-sertifikaatti englanniksi.

    • Paris, Ranska
    • Madrid, Espanja

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Kutsumme sinut maailmaan, jossa urheilu ja sen arvot ovat kaikkialla läsnä. Astu intohimojen, tunteiden ja tuntemusten maailmaan. Liity markkinoille, jotka eivät koskaan lakkaa keksimästä itseään uudelleen. AMOSin valitseminen tarkoittaa liittymistä Euroopan urheilujohtamisen edelläkävijäkouluun, joka on vuodesta 2007 lähtien auttanut intohimoisia opiskelijoitaan liittymään urheilualalle. Tarjoamme koulutuskursseja, jotka johtavat korkeatasoisiin tunnustettuihin sertifikaatteihin.

    • Toulouse, Ranska
    • Barcelona, Espanja
    • + 2 more

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli, Espanja

    TBS Kandidaatin koulutusohjelma on 3-vuotinen johtamisen tutkintokurssi, joka keskittyy ammatilliseen ja monikulttuuriseen. Kurssin tavoitteena on antaa tuleville valmistuneille johtamistaitoja, joita tarvitaan yritysten liiketoiminnan vaatimuksiin Ranskassa ja ympäri maailmaa. Ohjelma tarjoaa 3 vuoden arvokkaita kokemuksia ja kohtaamisia, jotka on rakennettu sellaisen opetussuunnitelman ympärille, joka antaa jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden joko jatkaa opintojaan tai siirtyä suoraan palkitsevalle ammattiuralle.

    • Paris, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä ohjelma tarjoaa monialaisia kursseja matematiikassa, tietokoneohjelmoinnissa, algoritmeissa ja tietokonearkkitehtuurissa elektroniikan, fysiikan ja humanististen tieteiden lisäksi. Se on kolmivuotinen ohjelma, ja sitä opetetaan 100% englanniksi Pariisissa. Opiskelijoilla, jotka osallistuvat tähän ohjelmaan, on mahdollisuus viettää yksi lukukausi aluksella.

    • Berlin, Saksa
    • Paris, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämä innovatiivinen kolmivuotinen/neljävuotinen kurssi on suunniteltu kehittämään seuraavan sukupolven yritysjohtajia, jotka pystyvät navigoimaan covidin jälkeisen maailman haasteissa. Kansainvälinen liiketalouden ja johtamisen kurssi on innovatiivinen ohjelma, joka käsittelee liiketoiminnan ja johdon nousevia trendejä ja haasteita uusien globaalien yritysjohtajien muodostamiseksi.

    • Strasbourg, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti, Ranskan kieli, Saksan kieli

    Kansainvälisen liiketoiminnan kandidaatin valinta EM Strasbourgissa tarkoittaa sitoutumista huippuosaamisohjelmaan ja aktiivista roolia koulutuksessasi. International Manager -kappaleemme tarjoaa korkeatasoista akateemista ja operatiivista koulutusta vastuullisten johtajien kouluttamiseksi. Teoreettisesta tiedosta käytännön taitoon kehität kielitaitoasi ja kehittyt kansainvälisesti keskitetyssä ympäristössä. Tämä koulutus sisältää vähintään yhdeksän kuukauden ammatillisen harjoittelun Ranskassa tai ulkomailla, jotta voit selvittää yrityksen toiminnan, saada uusia taitoja ja tarkentaa urasi tavoitteita.

    • Paris, Ranska
    • Budapest, Unkari

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Opi liiketoiminnan avainalueet ja kehitä asiaankuuluvia, erittäin kysyttyjä johtamistaitoja monenlaiselle kansainväliselle uralle. Tarjoamme sinulle käytännön ympäristön, joka osallistuu aktiivisesti omaan oppimiseen reaalimaailman liiketoiminnasta ja lisää luovuuttasi niiden professoreiden rinnalla, jotka ovat kehittäneet ainutlaatuisia opetuskokemuksia ESSCA: n edistyneen pedagogiikan instituutissa.

    • Troyes, Ranska
    • Metz, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Matkailun hallinnan kandidaatin tutkinto, vous serez opérationnel en tant que manager dans n'importe quelle filière du secteur mondial qu'est le Tourism.

    • Lille, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Viestinnän kandidaatti on välttämätön vankan yleiskulttuurin hankkimiseksi hallitsemalla oikeustieteen, taloustieteen ja johtamisen perusteet sekä kehittämällä edistyneitä viestintätaitoja. Tämä ei vain hio persoonallisuuttasi, vaan myös kasvattaa dynaamista yrittäjähenkeä.

    • Nantes, Ranska
    • Paris, Ranska

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    BBA Big Data & Management valmistaa opiskelijoita ottamaan monialaisia johtotehtäviä. He hankkivat sekä vahvoja johtamistaitoja (rahoitus, johtaminen, markkinointi, strategia) että edistyneitä teknisiä taitoja tietojen keräämisessä, analysoinnissa ja käytössä liiketoiminnan suorituskykyyn. Audencian ja Centrale Nantesin yhdessä kehittämä kurssi hyödyntää molempien laitosten akateemista huippuosaamista tarjotakseen ohjelman, jolla on vahva kansainvälinen ja ammatillinen painopiste.

    • Paris, Ranska

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Ranskan kieli

    Bachelor Business et Marketing antaa sinulle mahdollisuuden hankkia kokemusta ja tietämystä kaupan, markkinoinnin ja yrittäjyyden asiantuntijoilta, ja vähitellen voit kehittää johtamisosaamistasi.

    • Paris, Ranska
    • Montreal, Kanada
    • + 6 more

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Englanti opetettu kiinteistöliiketoiminnan kandidaatti opetetaan Pariisin kampuksella. Tämä ohjelma tarjoaa arvostetun ammatillisen koulutuksen kiinteistöalalla. Se on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asianomaisten ammatti-, poliittisten ja liike-elämän yhteisöjen kanssa, ja sen tarkoituksena on tarjota intensiivinen nopeutettu pääsy ammatilliseen uraan. Saat perusteellisen tietämyksen kiinteistönhoidosta, myynnistä, osaomisteisen kiinteistön hallinnasta ja omaisuudenhoidosta. Ohjelma toteutetaan aktiivisten oppimismenetelmien yhdistelmällä, ja teollisuudesta on merkittävä panos opetusohjelmaamme vierailevien luentojen ja seminaarien kautta. Kiinteistöala on dynaaminen, seurallinen ja ansaitseva ammatti. Se kattaa useimmat kaupalliset (teollisuus-, toimisto- ja vähittäiskauppa) ja asuinkiinteistön alueet. Tule opiskelemaan Groupe ESPI kanssa!

    • Grenoble, Ranska

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Sciences Po Grenoble – UGA International Program -tutkinto on 5-vuotinen tutkinto: 3-vuotinen perustutkinto-ohjelma / 2-vuotinen jatko-ohjelma. Pitkään ranskankielisille varattu Sciences Po Grenoble -tutkinto on nyt englanninkielisten saatavilla. Sciences Po Grenoble on valittu Grande Ecole, joka on osa Grenoble Alpes -yliopistoa, yksi Shanghain 100 parhaan yliopiston joukossa ja paras ranskalainen yliopisto Pariisin ulkopuolella.