close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Ruokatieteetssa 2021 México Meksikossa

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.Meksiko, virallisesti Meksikon yhdysvaltojen, on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta Pohjois-Amerikassa… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.

Meksiko, virallisesti Meksikon yhdysvaltojen, on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta Pohjois-Amerikassa. Työskentely voi vaatia työviisumi, jota on vaikea saada, jos haluat vain freelance lyhyen aikaa. Suurin osa hallituksen rahoittama yliopistoihin pormestari kaupungeista (osavaltion pääkaupunki) on lyhytkursseja historiaan, gastronomian ja kulttuurin aiheita, useimmat niistä ovat lähes ilmaiseksi.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Ruokatieteetssa México Meksikossa 2021

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Meksiko

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat ... +

Gastronomian kandidaatilla on ammatilliset taidot, jotka tarvitaan heidän suoritukseensa työelämässä paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Ammattitaidot ovat taitoja ja asenteita, jotka antavat tutkinnon suorittaneelle mahdollisuuden kehittää toimintaansa ammatillisella alueella, sopeutua uusiin tilanteisiin sekä tarvittaessa siirtää tietojaan, taitojaan ja asenteitaan läheisille ammattialueille. Analyysi- ja synteesitaidot, perustutkimustaidot, suunnittelu- ja johtamistaidot, työterveyden ja -turvallisuuden hallinta, ryhmätyö, tehokas viestintä-, neuvottelutaidot, johtajuus ja palveluasenne. Kehitä ja hallinnoi gastronomiakonseptia kulinaarisen potentiaalin diagnoosin, valikkotekniikan, edustavan meksikolaisen ja kansainvälisen keittiön, taloudellisten ja strategisten hallintatyökalujen sekä sovellettavien säännösten avulla gastronomisen sektorin vahvistamiseksi ja alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. -
Kandidaatti
Spanish (Mexican)
Heinä 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä

Vastaavia opintoaloja