close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Kandidaatin tutkinnot Ruokatieteetssa 2021 Veracruz Meksikossa

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opis… Lue lisää

AMK 's tutkinnon voi johtaa koulutus-ovet, antaa mahdollisuuden urakehitys tai pohjustaa harjoittamisesta advanced degree. Tavoitteenamme on auttaa tuleville opiskelijoille navigoida ohjelman valintaprosessin onnistuneesti. Teemme asioita helposti tehostamalla haku.

Meksiko on yksi suosituimmista turistikohteista maista planeetalla. Maassa on sekä trooppiset ja lauhkean vyöhykkeen antaa opiskelijoille paras aika täällä. Jos haluat opiskella oman kurssin National autonominen yliopisto Meksikossa, se on loistava elämä paljon viihdettä maasta.

Pyydä lisätietoa Kandidaatin tutkinnot Ruokatieteetssa Veracruz Meksikossa 2021

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Meksikossa
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Xalapa-Enríquez, Meksiko

The Bachelor of Gastronomy is one of the options with the greatest global projection as it contemplates the new trends in food and beverage companies and their demanding inter ... +

The Bachelor of Gastronomy is one of the options with the greatest global projection as it contemplates the new trends in food and beverage companies and their demanding international standards, keeping all professional possibilities open. General Objective of the Degree To train professionals capable of developing in the workplace of both national and international gastronomic companies, occupying positions of high responsibility in the operational or administrative fields (chef, manager, chef, etc); performing with great dynamism, capacity for innovation, and a strenuous spirit of service in industries and food chains, hotel chains, hospital clinics, restaurants, airlines, etc; facing technological, economic and cultural challenges that human nutrition requires. -
Kandidaatti
Spanish (Mexican)
Kampus