BACHELORSTUDIES

Suositut Kandidaattiohjelmat Stuttgart Saksassa 2021

Kandidaatin tutkinto osoittaa, että tutkinnon kantaja on suorittanut korkeakouluopintoja. Tutkinto myönnettään 3 - 7 vuoden erikoistuneiden opintojen päätteeksi. Kandidaatin tutkinnon voi suorittaa lukuisissa humanististen, luonnontieteellisten ja taideaineiden opintokokonaisuuksissa.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Stuttgart ei ole vain kuudenneksi suurin kaupunki Saksassa, mutta myös pääkaupunki sijaitsee Baden-Württembergissä. Kaupungissa on suuri väestö ja rikas historia autoteollisuuden. Se on yli seitsemän suuren yleisön korkeakouluissa.

Vertaa kandidaatin tutkintoja Stuttgart Saksassa 2021

Tulokset Filter

Tulostusmateriaalitekniikan kandidaatti

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Kandidaatti
Loka 2021
<
Täyspäiväinen
<
7 lukukaudet
Englanti
Kampus

Tämä tekniikan kandidaatti tarjoaa teknistä koulutusta Saksassa, kun taas opiskelijat aseistetaan ammattitaitoisilla, luovilla ja kulttuurienvälisillä taidoilla, joita tarvita ...

Lue lisää

Kandidaatin koulutuksen ja edistämiseen lapsuudessa

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
BA
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Saksan kieli
Kampus

Kurssi kouluttamista ja lapsuudessa annetaan voit tukea lapsia niiden kehitystä ja tukea niiden koulutusta. He oppivat tukemaan lasten kehitystä riskejä, vammaiset, oppimisvai ...

Lue lisää