BACHELORSTUDIES.FI

Löydä 51 Suosituinta Kandidaattiohjelmaa Saksassa 2019/2020

Saksa on suosittu kohde, johon opiskelijat halki maailmaa saapuvat suorittamaan kandidaatin tutkintoa. Opiskelijat valitsevat kandidaatin tutkinnon Saksassa lukuisista syistä, joista keskeisimpiä ovat maan korkea koulutustaso, maan maine teknologisesti pitkälle kehittyneenä valtiona, alueen monipuolinen kulttuuri ja historia sekä sen hurmaavat maisemat, kauniista maaseudusta dynaamisiin suurkaupunkeihin.

Opiskelijoilla on varaa valita, minkä kandidaatin tutkinnon he Saksassa haluavat suorittaa. Suosituimpia Saksassa suoritettuja kandidaatin tutkintoja ovat kansainvälisten suhteiden, liiketalouden, tekniikan, taloustieteen ja matkailualan kandidaatin tutkinnot. Yliopistoissa on tarjolla myös sellaisia vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat aikataulujen joustavuuden, eli valita voi täysipäviäisten, osa-aikaisen ja verkko-opintojen välillä. Ohjelmien yksityiskohdat vaihtelevat yliopistosta ja ohjelmasta toiseen, ja kandidaatin tutkinnon suorittaa Saksassa täysipäiväisinä opintoina yleensä kolmessa vuodessa tai hitaammin.

Selaa alle koottuja Saksassa tarjolla olevia kandidaatin tutkintoja, löydät ehkä juuri sen ohjelman, joka auttaa sinua saavuttamaan itsellesi asettamasi ammatilliset tavoitteet!

Tulokset Filter

Tulostusmateriaalitekniikan kandidaatti

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences
Kampus Full-time 7 lukukaudet Lokakuu 2019 Saksa Stuttgart

Tämä tekniikan kandidaatti tarjoaa teknistä koulutusta Saksassa, kun taas opiskelijat aseistetaan ammattitaitoisilla, luovilla ja kulttuurienvälisillä taidoilla, joita tarvitaan kotona ja ulkomailla menestymiseen.

Kansainvälisen rakennustekniikan kandidaatti

Mainz University Of Applied Sciences
Kampus Full-time 1 - 7 lukukaudet Lokakuu 2019 Saksa Mainz

Insinöörityön vaatimukset ovat muuttumassa. Hankkeita hankkivat yritykset eri puolilla maailmaa ja käsittelevät kansainvälisiä ryhmiä. Kestävä suunnittelu ja rakentaminen ovat olleet keskeinen tavoite, jolla on yhä suurempi kansainvälinen merkitys.

Sähkötekniikan korkeakoulututkinto

Hamm-Lippstadt University of Applied Sciences
Kampus Full-time 7 lukukaudet Request Info Saksa Lippstadt

"Sähkötekniikan" peruskoulutusohjelman päätavoitteena on valmistautua ammattitöihin sähköisen insinöörin ja siihen liittyvien nykyisten ja tulevien haasteiden mukaan. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi ohjel- massa ei ainoastaan ​​edistetä elektroniikan ja tietojenkäsittelytieteen aiheiden läheistä yhteyttä, vaan myös kokonaisvaltainen ymmärrys järjestelmän kehittämisestä.

Konetekniikan kandidaatti teollisuudessa 4.0

XU University
Kampus Full-time Part-time 6 - 8 lukukaudet Lokakuu 2020 Saksa Potsdam + 1 lisää

Mietitkö kuinka ihmiset pysyvät keskittymässä? Mitä menetelmiä voidaan soveltaa työntekijöiden ja johdon valmistelemiseen uusiin vaatimuksiin? Teollisuus 4.0-kandidaatin ohjelma tarjoaa paitsi pioneereille vastauksia kysymyksiisi, myös antaa sinulle mahdollisuuden luoda monitieteisiä taitoja ja asiantuntemusta, joita tarvitset varmistaaksesi yritysten pitkän aikavälin menestyksen ja turvataksesi työn tulevaisuuden.

Bachelor in Illustration

Design Akademie Berlin
Kampus Full-time Request Info Saksa Berliini

B.mus. Populaari musiikki

SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)
Kampus Full-time 7 lukukaudet Request Info Saksa Berliini

B.Musin kanssa. Suosittua musiikkia voit hallita musiikkilehtien sävellys- ja instrumentaalikokoelmaa sekä laulun sovittamista esiintymään muusikkona. Tiedät, miten toteuttaa luovia ideoita, aina ensimmäisestä inspiraatiosta suorituskykyyn tai tallennukseen. Kurssin painopiste on laulun kirjoitus, instrumentti / laulu ja kokonaisuus.

Insinööri mekatroniikka

Diploma University of Applied Sciences
Kampus Online Full-time Part-time 6 - 7 lukukaudet Request Info Saksa Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berliini Bochum Bonn Friedrichshafen Hampuri hannover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburgin Mainz Mannheim Munich Ostfildern Würzburg Regenstauf Nürnberg Wiesbaden Wuppertal Saksa Online + 25 lisää

Tutkimuksessa Mechatronics tarjoaa käytännöllisen, sovellus suuntautunut akateemista koulutusta alan tekniikan kuin läsnäolo tai etäisyyttä ohessa uransa Insinööri.

BA-viestinnän suunnittelu

University of Applied Sciences Europe
Kampus Full-time 7 lukukaudet Maaliskuu 2020 Saksa Berliini Hampuri + 1 lisää

Pidämme oppilaitamme luovina yksilöinä. Käytännöllinen asiantuntemus ja saama luottamus käsitteelliseen suunnitteluun tekevät sinut valmiiksi luovaan teollisuuteen. Tasapainoinen sekoitus teoriaa ja käytäntöä antaa sinulle pohdintakyvyn, joka palvelee sinua hyvin ammatillisessa elämässäsi. Suunnittelet jo omat kansiisi, julisteesi, logosi, sovelluksesi ja muut opiskelusi aikana. Kansainvälisessä yliopistossamme saatu kulttuurienvälinen ja monitieteinen osaaminen auttaa sinua myös valmistautumaan työelämään.

Kandidaatti kansainvälisessä johtamisessa

Macromedia University of Applied Sciences
Kampus Full-time 6 - 7 lukukaudet Request Info Saksa Berliini Munich + 1 lisää

Kansainvälisen johtamisen kandidaatin tutkinnon erikoistuminen on yksi neljästä erikoisalan virrasta osana Ohjelmaohjelmaa, ja se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat opiskella johtoa vahvalla kansainvälisellä ja mediakeskeisellä painopistealueella Saksan suurimmalla yksityisellä media- ja viestintäyliopistolla.

Humanistinen, taiteellinen ja sosiaalinen ajatus

Bard College Berlin
Kampus Full-time 8 lukukaudet Lokakuu 2019 Saksa Berliini

Bard College Berlin humanistisen, taiteellisen ja sosiaalisen ajattelun BA-tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada perusteellinen koulutus humanistisilla aloilla samalla kun se saa tiedon keskeisimmistä älyllisistä kehityksistä, töistä ja keskusteluista yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden alojen sekä harjoittavien taiteiden alkuperä.

Konepajatieteen kandidaatti

Carl Benz School of Engineering
Kampus Full-time 3 vuotta Request Info Saksa Karlsruhe

Carl Benzin koulun konetekniikan (kansainvälinen) kandidaatin tutkinto-ohjelma valmistuu kolmen vuoden (6 lukukauden) aikana. Ohjelma alkaa niin sanotulla Pre-Semesterilla, joka on matematiikan, fysiikan, kemian ja englannin valmistelu.

Bachelor tekstiiliteollisuudessa tai nahka- ja kenkäteollisuudessa

Hochschule Kaiserslautern - University Of Applied Sciences
Kampus Full-time Lokakuu 2019 Saksa Kaiserslautern

Tekstiiliteollisuus on yksi innovatiivisimmista ja moderneimmista teollisuudenaloista. Kyse on teknisistä tekstiileistä, jotka tarjoavat monenlaisia ​​käyttötapoja uusien tai korvaavien toiminnallisten ominaisuuksien kanssa.

Poikamies visuaaliset tehosteet animaatio

SAE Institute Berlin
Kampus Full-time Part-time 24 - 42 kuukautta Request Info Saksa Berliini + 1 lisää

Kuten valmistunut Ammattitaitoinen koulutuspolkujen osastolla Visual FX & 3D-animaatio sinun odotetaan uran asettelua, 3D-animaatio, tuhottavaksi tai konsepti taidetta.

Bachelor Digital Engineering ja soveltava tietojenkäsittelytiede (B.Eng.)

AKAD University
Online Part-time 42 - 54 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Saksa Saksa Online

Haluatko käyttää nenääsi tunnistamaan, suojaamaan ja analysoimaan kaikenlaisia digitaalisia todisteita digitaalisen rikostekniikan alalla? Et vain seuraa, miten teollisuus 4.0 toimii, vaan autat myös tuomaan sen IT-osaamisen ja käytännön osaamisen eturintamassa?

Bachelor in Management

ESCP Europe Business School
Kampus Full-time 3 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo Saksa Berliini Italia Torino Espanja Madrid Ranska Pariisi + 8 lisää

Ainutlaatuinen tilaisuus kokea kulttuurienvälisen hallinnon käsin elämällä ja opiskelemalla kolmessa eri maassa kolmen vuoden aikana.